• 9.375.212 stemmen

Geregisseerd door: Adam Salky

Met onder meer: Freida Pinto, Logan Marshall-Green en Robert John Burke

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Intrusion

"The quietest towns hide the darkest secrets."

Een getrouwd stel verhuist naar een kleine stad. Deze nieuwe start verandert in een nachtmerrie wanneer er in hun huis ingebroken wordt. De vrouw blijft getraumatiseerd achter en weet niet meer wie ze kan vertrouwen.

Meera Parsons

Detective Steven Morse

Joanne Waterston

Bill Waterston

avatar van AniSter

AniSter

Een interessant plot, al in meerdere varianten verfilmd, waarbij dit toch wel een van de goedkopere versies was. Keek op zich wel snel en redelijk goed weg, maar spannend werd het nergens. De prestaties van de voor mij onbekende cast viel daarbij tegen.

avatar van Aapje81

Aapje81

Goed geacteerde maar erg voorspelbare thriller die een aantal schrikmomenten kende maar door de duffe inhoud eigenlijk nergens lekker van de grond komt.

Qua opzet en sfeer moest ik af en toe denken aan de vergelijkbare thriller Shattered (Film, 2022) maar die beviel me toch net iets beter omdat daar nog wel wat humor en erotiek in zat.

Deze film neemt zichzelf veel te serieus in verhouding met de nogal stompzinnige inhoud.

Matig

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Voorspelbaar maar wel vermakelijk mede door de 90 min

avatar van fritsy

fritsy

halve punt aftrek omdat ze niet achter de deur ging staan met de honkbal knuppel.

avatar van nadrin

nadrin

Een goede B film. Einde zwak

avatar van Pip2020

Pip2020

Ebenezer Scrooge schreef:
De echtgenoot is qua uiterlijk een soort kruising tussen Jeffrey Dahmer en Andrew Cunanan en heeft ook weg van Peter Foley, de seriemoordenaar uit Copycat, met een wat nerdy-achtige look, een grote bril en netjes gekamd haar. Je onderbewuste zegt je dus eigenlijk al direct dat er iets niet pluis met hem is en dat maakt de film wat mij betreft heel voorspelbaar. Dan heet hij bovendien ook nog eens Henry, alsof het feit dat hij een en al serial killer uitstraalt nog niet duidelijk genoeg is. De film is zelfs zo voorspelbaar dat je op een gegeven moment zelfs aan jezelf gaat twijfelen: zo eenvoudig kan het toch niet zijn? Misschien komt er straks toch nog een twist en heb ik het al die tijd bij het verkeerde eind gehad. Maar die twist komt niet, verrassend genoeg. Misschien is dat nog het meest verrassende aan deze film: dat er geen verrassing in zit.

Lelijk huis. Groot, modern, veel luxe, maar mij doet het allemaal niks. Een voordeur van 3 meter hoog, 2 meter breed, 20 cm dik. Alsof je in een bunker woont en niet in een huis. Veel glas, strakke inrichting met ongezellige meubels die in een kantoor beter tot hun recht zouden komen. Er zit geen ziel in die huizen. Niet dat ik iets heb tegen strakke huizen, overigens. Dat beroemde huis van Frank Lloyd Wright bijvoorbeeld dat midden in het bos staat, vind ik werkelijk schitterend, maar is een heel ander huis.

Verder best een aardige wegkijkthriller met af en toe een schrikmomentje en ook het acteerwerk stoorde me niet. In ieder geval geen film met van die blije 'ik doe mee aan een film!' acteurs.

Ik heb even je spoilers gelezen en vond precies hetzelfde. (Na een kwartier ik de film)