• 9.378.673 stemmen

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Steve-O en Chris Pontius

Releasedatum: 17 februari 2022

Plot Jackass Forever

"Some people never learn."

"Some people never learn." Na meer dan tien jaar komen de resterende Jackass leden nog een laatste keer samen om een film vol idiote stunts uit te halen. Johnny en zijn team gaan nog een stapje verder dan vroeger. Ze vieren hun vreugde van het weer bij elkaar zijn en dat leidt tot hilarische, absurde en soms gevaarlijke toestanden. Zo experimenteren ze met kanonnen, spinnen, slangen, parachutes, elektrische stoelen en nog veel meer.

avatar van jordandejong

jordandejong

In Film > Nieuws > Jackass Forever (2021):

2021 BAM MARGERA KICKED OFF OF JACKASS 4! BAM MARGERA MELTDOWN. Deleted IG Video - YouTube

BAM MARGERA INSTAGRAM MELTDOWN JACKASS RANT 2021 (LONG VERSION) - YouTube

Wat een confronterende video. Bam Margera is van de set af getrapt omdat hij een drugstest faalde of niet kwam opdagen (niet helemaal duidelijk). Ging een tijdje goed met hem maar hij is weer volledig aan de drank EN suicidaal.

avatar van Bakema NL

Bakema NL

Nieuwe Jackass.....nieuwe Beavis & Butthead film........de glorieuze dagen der infantiele stupide edoch uitermate vermakelijke platte humor herleven.....ik heb er geen moeite mee.

En Margera heeft weer flink wat schroeven los inderdaad, maar ik las ergens dat er al wat lijmpogingen gaande zijn.

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

avatar van leatherhead

leatherhead

Wat een helden. Ondanks het feit dat Margera en uiteraard Dunn er niet bij zijn en de mannen inmiddels sterk op leeftijd zijn, ziet dit er gewoon weer uit als old-school Jackass. Ze lijken ook niet echt rustiger aan te gaan doen met de stunts .

Kijk hier eigenlijk best naar uit.

avatar van Kondoro

Kondoro

Heerlijk, oldskool. Kom maar op, Steve-O blijft mijn held in deze films!

Vanaf 21 oktober in de bioscoop (Paramount Pictures, via Universal)

avatar van robertinho

robertinho

Ik kan er niet meer zo goed naar kijken als vroeger, maar ik ben wel benieuwd.

avatar van Primemover

Primemover

En ja hoor, ik moest er weer onbedaarlijk om lachen. Het feit dat deze mannen een stuk ouder zijn maakt het alleen maar hillarischer. Ik zeg: Jackass FOREVER.

avatar van jordandejong

jordandejong

Was enorm enthausiast toen het aangekondigd werd meer dan een jaar geleden, maar ben nu toch wel erg sceptisch.

Geen Bam Margera, nieuwe castmembers (waarvan toegegeven Zackass wel leuk is), en sommige dingen komen heeeeel rehearsed over. De concussion speech van Steve-O heb ik et dan over, maak vooral Erhen met het C acteerwerk als hij vast zit in de stoel en de beer verschijnt. Ziet er niet zo spontaan uit als bij de eerdere delen. Hopelijk krijg ik ongelijk.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

avatar van FilmFreak01

FilmFreak01

Heerlijke film!

Enorm veel moeten lachen, echt een film dat je nodig hebt in deze tijden

Voor mij ook wel de beste Jackass dat ze al gemaakt hebben.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Gisteren ook gekeken naar, toch wel duidelijk, de laatste film van onze geliefde malloten. Het is nu nog wachten op 4.5. Film gaat in enorm tempo voorbij en is dus qua vermaak sowieso geslaagd te noemen. Hoewel ikzelf Margera's afwezigheid (hij is nog wel een paar seconden in beeld) weinig miste. Miste ik, op de een of andere manier, nog wel een geintje met zijn ouders. De grappen gaan van mensen angstig in een donkere ruimte opsluiten tot een gigantisch "wedgie" tot iemand overgieten met sperma van een varken etc.
De cast is duidelijk ouder geworden maar sommige lijken er nog geheel voor te gaan. Het is toch merkwaardig dat je nu inderdaad na kan gaan dat Jackass dik twintig jaar geleden allemaal begon. De nieuwe toevoeging voegt, op Zach na, eigenlijk vrij weinig toe naar mijn mening. Het "Silence Of The Lambs" gedeelte is het leukste. Een stukje met het wat mij betreft ondergewaardeerde duo Dave & Ehren. Die inderdaad, zoals Tremaine dat aangaf in een podcast van Steve-O, als " the old married couple" van de groep worden gezien.

In ieder geval weer een avondje plat vermaak rijker. En als je naar de end credits kijkt , zie je weer genoeg beelden die we kunnen zien in 4.5.
Wel is het wat mij betreft de minste van de vier en geef ik voor nu een kleine 3.5.

avatar van rep_robert

Forever...

Wat kan je van tevoren, maar ook na afloop van een nieuwe Jackass film zeggen?

De film begint met een 3 miljoen dollar (van het totale budget van 10 miljoen) kostende Penissaur Rex scene en vanaf dit moment zit je weer volkomen in de Jackass vibes. Je krijgt een prettige trip down memory lane met de meest bizarre stunts, het ouwehoeren onderling en de meest ranzige beesten die in de ballen van de geliefde cast bijten of prikken. Je moet hier van houden, maar ik denk niet dat mensen die absoluut niks van Jackass moeten hebben in deze zaal belanden. Het is jammer dat vanwege verschillende omstandigheden enkele bekende gezichten af hebben gehaakt of er niet meer bij konden zijn, maar de nieuwelingen doen het wel aardig. Vooral Poopies, Zack en Dark Shark (spinnenhelm) hebben veel charisma.

Jackass forver is gewoon een kleine anderhalf uur pure fun, heel hard lachen, af en toe weg kijken omdat je weer naar een platgewalste penis zit te kijken of een onderbroek vol schijt. Het maakt mij weer even heel gelukkig en het is fijn om even dit als tussendoortje te kijken. Verder hoef je hier niet teveel woorden aan vuil te maken of erop te haten, want je weet gewoon 100% wat je krijgt als je aan de film begint.

avatar van TiMmS

TiMmS

Lang geleden dat ik en mijn vrienden zo hard gelachen hebben in de bios! Wat een gekkigheid, heerlijk!

avatar van Shinobi

Shinobi

"It ain't a bunch of NASA scientists writing this shit."

Na 'Jackass 3D' dacht ik dat de koek wel op zou zijn, maar in deze pandemie zijn de heren toch weer bij elkaar gekomen om ons te voorzien van een flinke portie ongein.

Het stelletje ongeregeld aangevoerd door Johnny Knoxville schotelt je wederom de beproefde formule voor waarin krankzinnige capriolen worden afgewisseld met een hoop grappen en smerigheid. Dat sommige van deze culthelden inmiddels de 50 hebben aangetikt, lijkt ze niet uit te maken. Vanaf minuut één is het namelijk weer ouderwets genieten geblazen.

De geniale opening zet gelijk de toon voor de rest van 'Jackass Forever'. Vervolgens volgt de ene idiote sketch na de andere. Hierin blijft het de vraag wat voor gestoorde situatie je te zien krijgt. Getuige de infantiliteit en vele pijnlijke momenten zijn deze waaghalzen het zeker niet verleerd. Soms is de pijn zelfs duidelijk voelbaar, maar het blijft toch altijd lachen.

Om het gemis van enkele oudgedienden op te vangen zijn er een aantal nieuwe leden aan de crew toegevoegd. Zij maken eerlijk gezegd weinig indruk en voegen met uitzondering van Zackass (Zach Holmes) niet veel toe. Het is ook jammer dat Bam Margera zo diep is afgegleden dat hij volledig uit de film is geknipt, al merk je niet veel van zijn afwezigheid. Overigens mag Danger Ehren niet onbenoemd blijven vanwege een paar pijnlijke stunts.

Al met al een vermakelijke afsluiting als het hiermee zou eindigen.

Dikke 3,0 sterren.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Shinobi schreef:

Al met al een vermakelijke afsluiting als het hiermee zou eindigen.

Margera is alleen in het stukje met de lopende band nog voor een paar seconden te zien. Zijn naam werd ook nog gemeld bij de aftiteling van de cast (op drie na laatste ongeveer).

Wat Ehren betreft. Ik heb hem samen met (wat ik al aangaf) Dave altijd een van de meest ondergewaardeerde gasten van de crew gevonden. Beiden voegden zowel in de series als in de films leuke stukjes toe.

Op het einde van de eerste film werd ons nog "Son of Jackass" beloofd voor de zomer van 2063. Alleen of die er echt zal komen moeten we nog 41 jaar wachten

avatar van The Oceanic Six

Ja ja, dit was leuk. Heerlijk nostalgisch filmpje voor mensen zoals mij die zijn opgegroeid met Jackass. Eerst de serie, daarna de films. De enorm pijnlijke, maar grappige stunts blijven topvermaak. De mannen zijn allemaal oud en verlept, maar ze hebben nog steeds zoveel plezier met elkaar, je merkt dat dit gewoon een hecht clubje is. En ze houden zich hier zeker niet in, want voor mijn gevoel is het grover en lomper dan ooit tevoren. Het valt op dat de balzakken en leuters het weer zwaar te voorduren krijgen. Die lading bijen op een geslachtsdeel lijkt me zo pijnlijk, ai ai. De leukste scene is voor mij wel de eindscène met het paintballen. Lekker grotesk en enorm grappig.

Volgens mij moeten we Johnny Knoxville en zijn gang gewoon dankbaar zijn voor al die jaren aan pretentieloos plezier en was dit een mooi (definitief?) afscheid van alles. Maar als ze toch nog eens terug willen komen, al zijn ze 75, dan ga ik weer naar de bios toe. Ik hoorde de zaal ook gewoon constant lachen of erkennen hoe pijnlijk alles moest voelen. En dan heeft de film z'n doel bereikt.

avatar van Walter S.

Walter S.

Pretty bizarre Gus.

Eigenlijk nog nooit Jackass gekeken, maar met de unltd pas en enkel kinderfilms en Jackass maar eens gaan kijken. Pretty bizarre dus.

avatar van demonski

demonski

Forever GEWELDIG

avatar van GMember

GMember

Als mid 40'er en opgegroeid met jackass was dit weer vanouds....

Ik heb kreupel gelegen

avatar van leatherhead

leatherhead

Het is hoog, maar ik maak hier gewoon 4* van. In tijden niet zo gelachen.

De Jackass crew is weliswaar een dagje ouder, behalve wat grijzende koppen merk je er helemaal niets van. Sterker nog, deze nieuwste Jackass is naar mijn gevoel zelfs nog net wat extremer, puberaler en grotesker dan ooit tevoren. Ze zijn bepaalde niet rustiger aan gaan doen in elk geval. Bepaalde stunts en set pieces zijn gewoon niks minder dan geniaal. Zo'n onderwater scheet explosie bijvoorbeeld, zoiets bedenk je gewoon echt niet. Het zijn ook niet enkel de stunts an sich, maar ook de gehele aankleding en kostumering eromheen die echt geweldig is. Chris Pontius die tijdens de Silence of the Lambs prank, ten midden van alle chaos, verkleedt als Buffalo Bill staat te dansen met zijn penis tussen z'n benen gevouwen is puur goud.

Bam Margera is er niet bij maar heel eerlijk gezegd vind ik het geen enorm gemis. Ik weet dat de man best een schare fans heeft/had, maar ik vond hem altijd al één van de mindere crewleden en vanwege zijn verslavingsproblemen is het niets minder dan logisch dat hij er niet bij is. De onderlinge chemie van de rest van de crew is uiteraard evident als altijd. Maar ook de nieuwelingen voegen wel degelijk wat toe vond ik, zonder de ''feel'' van Jackass echt te veranderen.

Het ultieme pretentieloze vermaak en uiteraard een flinke scheut nostalgie. Wat een helden.

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Pohhh dit had ik als goede herinnering moeten laten... Kan er nu niks meer mee en eigenlijk nog niet om glimlachen. Zie verder geen toegevoegde waarde om hierop te stemmen, maar het concept Jackass laat ik vanaf nu voor wat het is.

avatar van The Oceanic Six

merijn82 schreef:

Je bent toch niet zo'n bloedserieuze volwassene geworden die puberale dingen maar stom vind?

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

The Oceanic Six schreef:

Haha neuhh genoeg humor in m'n leven, maar het kan wél goed zo zijn dat puberale dingen niet meer aan mij besteed zijn inderdaad.

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

merijn82 schreef:

Geinig.

In de jaren '90 en begin deze eeuw vond ik dit echt te flauw voor woorden. Dat hele Jackass-gedoe zag ik wel eens op televisie, MTV meen ik, maar de film(s) kan ik me niet herinneren. Nooit gezien ook. Toen vond ik dit echt puberale onzin.

Nu na een paar keer wat stukjes gezien te hebben vanavond toch met verwachting naar Jackass Forever gegaan, en regelmatig vol plezier gelachen. Niet alles was even leuk. Die verduisterde kamer met die slang was gewoon saai, maar veel dingen kwamen ook wel heel goed binnen. En vooral de sfeer in de film was heel goed.

Misschien ben ik wel seniel aan het worden. Maar als dit me dan plezier schenkt is dat zo erg allemaal nog niet.

Wat wel in mijn voordeel was, was dat het al een tijdje draait en er dus niet veel publiek meer komt. Ik zat dan ook helemaal alleen in de zaal, en dat maakt het extra leuk. Geen dom gelach om dingen die ik niet leuk vind, en als ik iets werkelijk geweldig vind kan ik harduit lachen hoe ik wil.

avatar van SilverGun

SilverGun

Een Jackassfilm kijken met publiek is nou net één van de betere bioscoopervaringen. Met z’n allen in een deuk liggen geeft toch echt wat extra’s.

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

SilverGun schreef:

Neuh, heb ik nooit zo'n last van. Kan prima in mijn eentje lachen.

avatar van WB

WB

Leuk, heb gelachen, maar meer ook niet. Vind het helaas de minste van de vier. Vraag me ook af of er meer in zat, omdat het kunstje al vele malen is gedaan, maar ach... blijft altijd wel prima om te kijken. Daarentegen was dit misschien wel de hardste van allemaal. Oehf...