• 9.373.086 stemmen

Cats & Dogs 3: Paws Unite (2020)

Familie / Komedie | 84 minuten

Genre: Familie / Komedie

Alternatieve titel: Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen!

Geregisseerd door: Sean McNamara

Met onder meer: Melissa Rauch, Max Greenfield en George Lopez

Gesproken taal: Engels, Frans, Duits en Deens

Releasedatum: 9 december 2020

Plot Cats & Dogs 3: Paws Unite

Gwen de kat en Roger de hond zijn geheimagenten die heimelijk de wereld beschermen en redden zonder dat mensen er ooit achter komen. Hun partnerschap is te danken aan de Great Truce, een uitgebreid bewakingssysteem dat de vijandigheid tussen honden en katten al tien jaar heeft gestopt. Maar de langdurige vrede wordt bedreigd wanneer slechterik Pablo de papegaai een manier ontdekt om draadloze frequenties te manipuleren die alleen honden en katten kunnen horen.

Gwen the Cat (stemrol)

Roger the Dog (stemrol)

Pablo the Parrot (stemrol)

Zeke (stemrol)

Old Ed (stemrol)

Vanaf 9 december in de bioscoop (Warner Bros.)

avatar van schumacher

schumacher

Voor klein mannen, die gaan da nog leuk vinden.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Veel van verwacht: deel 2 ('the Revenge of Kitty Galore') is een van mijn meest favoriete guilty pleasures. Dit derde deel was vreselijk. Toen bleek dat Sean McNamara aan het roer bleek te staan kreeg ik al mijn twijfels, en inderdaad... Nee, gewoon nee. Ik wil graag heel veel dingen voor lief nemen in een film als deze, maar hier ging het gebrek aan geloofwaardigheid wel heel erg over de top. Overduidelijk met een laag budget gemaakt - er zijn slechts drie locaties - en voor een film die Cats & Dogs heet, zitten er verrassend weinig katten in - eentje om precies te zijn. Plot was érg dun, zelfs voor een film als dit.

Ik vraag me af of het minder erg was geweest wanneer ik 'm in de originele Engelse taal had gezien in plaats van de Nederlandse nasynchronisatie (Arnold Gelderman, we missen je).

avatar van Phantasm

Phantasm

Verschrikkelijk, wat een saaie en vervelende film. En echt komisch was het ook al helemaal niet.

avatar van krosnicky

krosnicky

Wat een ramp van een film is dit dat ze het zelfs CAts and dogs durven noemen.

wie denkt hier een deftig vervolg te zien op 1 van zijn favoriete films uit zijn jeugd is er aan voor de moeite het verhaal is zwak bevat geen actie geen humor het is eigelijk gewoon een drama met sprekende dieren die weinig of niks te maken heeft met de 1ste 2 delen

avatar van Dk2008

Dk2008

Ik vind dit inderdaad ook geen leuke film. De making of is best grappig om te zien, de dieren moeten dan bepaalde poses aannemen dat wordt dan opgenomen en daarna gemixt in de computer met echte mensen. Na de tweede film hadden ze eigenlijk moet stoppen. Een ondankbare taak om een verhaal te verzinnen zoals deze en het werkt dan ook niet. Close-ups van de kat en hond(en) blijft nog vrij lang leuk maar toch al gauw een moeizaam gevalletje.