• 9.376.689 stemmen

The Big Ugly (2020)

Geregisseerd door: Scott Wiper

Met onder meer: Vinnie Jones, Malcolm McDowell en Nicholas Braun

Plot The Big Ugly

"In for oil. Out for blood."

Neeyln is altijd de loyale handhaver geweest van misdaadbaas Harris. Wanneer Harris een deal sluit met een oude vriend, de Amerikaanse oliemagnaat Preston, verruilen ze Londen voor de wilde heuvels van West Virginia. Contracten worden getekend en de whisky vloeit rijkelijk om het te vieren. Maar 's nachts verdwijnt Neelyns vriendin die het laatst gezien is met Prestons eigenzinnige zoon Junior.

avatar van schumacher

schumacher

Zoals je kan verwachten is dit geene hoogvlieger deze film (hoeft ook niet) maar net goed genoeg om 1 keertje gezien te hebben, ik heb al veel minder goed gezien dan deze.

Verveeld heb ik me ook niet gedaan.

Meerdere bekende acteurs in deze film.

Vergeet niet: het is een drama en dus geene aktiefilm (al kwam er wel klein beetje aktie in) maar toch was het nog leuk om naar te kijken en de zeg maar irritante klojo speelde het wel goed moet ik zeggen waardoor je toch net dat tikkeltje makkelijker de film kan uitkijken.

Een 3 lijkt me een terechte score voor deze film.

avatar van opa-ben

opa-ben

De meeste films met Vinnie Jones hebben weinig diepgang maar in deze film zit toch wel wat. Ik vond hem best verrassend.

avatar van Phantasm

Phantasm

Had er wel wat meer van verwacht.