• 9.377.017 stemmen

Geregisseerd door: Wych Kaosayananda

Met onder meer: Mark Dacascos, Julie Condra en Noelani Dacascos

Plot The Driver

"It's a Highway to Hell"

Een zombievirus heeft een groot deel van de mensheid uitgeroeid. Een voormalig huurmoordenaar woont samen met zijn gezin en andere overlevenden in een afgesloten kamp. Plots ontstaat er een explosie en slagen zombies erin het kamp te betreden. De man slaat met zijn gezin op de vlucht en gaat op zoek naar een veilige schuilplaats.

avatar van Harmonica Man

Harmonica Man

Deze wil ik graag zien. Opgenomen in onder andere Bangkok. Die stad ken ik als mijn broekzak na Amsterdam. Zal geen the Hangover worden maar wel iets meer spicy denk ik.

avatar van xpol

xpol

Sow wat een hoge waardering, krijgt echt maar anderhalve ster. Cast is niet slecht maar het verhaal.... Vele betere gezien. Lijkt of dat iedereen wilde meeliften op de succes van de walking dead. Niet dus.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Harmonica Man schreef:

Zal geen the Hangover worden maar wel iets meer spicy denk ik.

Iets met appels en peren...........................................................................................................................

avatar van MovieMind

MovieMind

Wat een matig tot slechte film, dat ik em uitgekeken heb is een prestatie op zich.

Verwaarloosbaar!

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik herzie heel veel films vanuit mijn eigen enorm gigantische videotheek/collectie. Ik kijk gemiddeld elke dag sowieso 2 films of meer.Ik ben een liefhebber van o.a exploitatiefilms, B-Films en oude films wereldwijd en alle genres. Mij oudste film uit mijn collectie is uit 1915. Als de film Engelstalig of Duitstalig is gesproken dan ben ik niet afhankelijk van ondertitels, is de film anderstalig bv. Chinees e.d. dan zijn naast Nederlandse, de Engelse ondertiteling ook prima Ondanks mijn tik van herzieningen, ga ik natuurlijk ook iets nieuws niet uit de weg en hou het aanbod van Netflix in de gaten. Uiteraard is The Driver geen herziening, is geen blockbuster en zeker niet 1 van Mark Dacacos zijn beste films. Ik vond The Driver voor mijzelf een aardige tijdverdrijf en zal zeker de bioscoopzalen niet halen. Maar goed, de meeste films van Dacacos gingen al vanaf het begin van zijn film loopbaan rechtstreeks de videotheken in, begin jaren 90 van de vorige eeuw. En daar zaten best wat films tussen die goed te pruimen zijn. The Driver is een ondermaatse film voor Dacacos. Een 2.0

avatar van schumacher

schumacher

Rampzalig.

avatar van Drifter

Drifter

Valt nog wel wat mee. Het is een langzame zombie film. Beetje walking dead, beetje drama, beetje vader-dochter. Was wel uit te zitten.