• 9.372.317 stemmen

A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)

Muziek / Fantasy | 85 minuten

Genre: Muziek / Fantasy

Geregisseerd door: Michelle Johnston

Met onder meer: Laura Marano, Gregg Sulkin en Isabella Gomez

Gesproken taal: Spaans, Frans en Engels

Plot A Cinderella Story: Christmas Wish

"Happily ever after begins with a dream."

Kat Decker is een meisje dat ervan droomt om een singer-songwriter te worden. Ze is echter een zingende elf in Santaland, zodat zij haar rekeningen kan betalen. Ze valt voor Nick. Hij is de knappe nieuwe kerstman, maar haar familie bedreigt nu haar geluk. Ze hebben zich namelijk gerealiseerd dat Kat is uitgenodigd voor het Wintergarden Christmas Gala en daar willen ze maar wat graag een stokje voor steken.

avatar van kalehein

kalehein

Nou... Iemand moet de eerste zijn.

Gisteren deze film gekeken. En ik moet toegeven dat hij me alles behalve tegenvalt. Meestal zijn Kerstfilms minder dan B-films maar deze haalt het gewoon met verve.

De combi Cinderella meets Christmas is een leuke. Al is van meet af aan natuurlijk al duidelijk wat er gaat gebeuren. Toch bleef ik onverstoorbaar kijken en kreeg zowaar een meelevend gevoel voor Kat.
De "gemene" stiefmoeder en zussen nemen we maar voor lief Al was de domme van de twee wel lekker geacteerd

Eigenlijk een makkelijke zit (omdat je in principe weet wat komen gaat) al was het eind wel een flinke tegenvaller voor me.
Deze was wel zooooo mierzoet en afgeraffeld dat het hiermee eigenlijk de hele film afbreuk doet.

avatar van Gish

Gish

Kerstboom zonder ballen.

Laura Marano is altijd leuk om te zien. Viel als actrice al positief op in The Perfect Date.

Deze Cinderella is onderhoudend, maar gaat het niet redden als kerstfilm. De stiefmoeder en haar twee dochters gooien namelijk roet in het eten. Zonder uitzondering is dit trio zeer irritant aanwezig en krijgen ze veel teveel speeltijd. Jammer want aan de charmante hoofdrolspelers ligt het niet.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Vreselijke mierzoete meisjesfilm....0.5 stars.

avatar van film013

film013

Echt een slechte kerstfilm dit. Veel te hoog Nickelodeon niveau voor mij. Warner Bros onwaardig, het zit zelfs onder Nickelodeon niveau...

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Dit zou het laatste deel uit het bekende "Assepoesterverhaal" moeten zijn, en werd op de 15e verjaardag van de originele A Cinderella Story uitgebracht. Toch bleef het hier niet bij, en kwam twee jaar geleden A Cinderella Story: Starstruck uit. Deze keer is de hoofdrol weggelegd voor Laura Marano. Ze wordt bijgestaan door haar beste vriendin Isla (Isabella Gomez), en haar hond op wielen genaamd Bruno. Dit is waarschijnlijk een eerbetoon aan de hond uit Cinderella. Gomez maakte tevens met deze film haar acteerdebuut.

Dit vijfde deel kreeg behoorlijk wat kritiek te verduren aangaande de afgrijselijke autotune. Daarnaast heeft het verhaal weinig nieuws te bieden, omdat we bekend zijn met het concept. Los daarvan kijkt de film nog altijd luchtig weg.

2,5 *