• 9.376.788 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Isaac Florentine

Met onder meer: Scott Adkins, Mario Van Peebles en Karlee Perez

Plot Seized

"They kidnapped his son. Big mistake."

Carl Rizk, een voormalig geheim agent, is verhuisd naar een rustig stadje om er zijn twee kinderen op te voeden. Op een dag wordt hij gewekt door een telefoontje. Carl krijgt te horen dat zijn kinderen ontvoerd en begraven zijn. Ze hebben een beperkte hoeveelheid lucht en zullen slechts vijf uur in leven blijven. Carl moet enkele criminele bendes uitschakelen om zijn kinderen te redden.

avatar van frolijve

frolijve

Zoooooo'n hekel aan films die zich bijna geheel in het donker afspelen, jammer.

avatar van Ras-B

Ras-B

Seized.

Zojuist bekeken en wederom van genoten. Vind Seized de beste actiefilm van Scott Adkins van dit jaar, tot nu toe.

Veel actie, veel martiale arts. Precies wat fans van Scott Adkins graag zien.

Hoop op nog meer films van Scott Adkins met regisseur Isaac Florentine.

4,5 sterren voor Seized.

avatar van filmkul

filmkul

Matig actiewerkje. Ook dit keer weer een stupide verhaal, maar dat accepteren we vooraf want dat hoort tenslotte bij dit genre. De uitwerking is ook niet bijster origineel. De actie is erg doorsnee en vrij eentonig. Het ziet er wel verzorgd uit. Het acteerwerk is niet heel slecht, hoewel er wel erg veel stoerkijkende boys in zitten die verder verre van kunnen acteren. Een mindere van Adkins., met een erg misleidende poster (tank, chopper?). 2.0

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Het verhaal bij deze film klopt niet helemaal, alleen zijn zoontje word ontvoerd en om hem vrij te krijgen moet hij verschillende opdrachten uitvoeren door een maffiabende uit Mexico.

Deze film duurt ongeveer 81 minuten en dus vliegt de tijd om en is de film ook zo afgelopen.

Ik vond het een vermakelijke actiefilm, veel knok en schietwerk, begin was wel vrij donker kwa scenes, maar gelukkig bij de 3e opdracht was het overdag toen hij een landgoed binnenviel.

Het einde vond ik ook wel goed, weer ouderwets een film met Scott Adkins, niet de beste van hem , maar gewoon vermakelijk, maar nergens hoogstaand.

avatar van Peter Pan

Peter Pan

Aardige film, veel schieten en knokken als in de vroegere 80/90 actiefilms, alleen mag je qua acteren, verhaallijn en spanning wel wat beter verwachten in vergelijking met toen.

De acteerprestaties van Atkins in de conversaties zijn heel erg matig en hij heeft ook bar weinig charisma, hierin moet hij het echt afleggen tegenover Van Peebles, die niet veel meer is dan een zogenaamde "b" acteur met veelal bijrolletjes.

Wat zeker wel dik in orde is zijn de Martial Arts, daarin blinkt Atkins weer uit. Dit is ook waar je deze film voor zou moeten kijken, de rest er omheen is niet veel bijzonders.

Voor het genre en de verwachting is de film voldoende en leuk genoeg, maar eigenlijk is voldoende te veel voor het complete plaatje.

(De hoes van de film en het verhaal geven een verkeerd beeld en kloppen niet, wellicht zijn deze eerder gemaakt en zijn ze daarna nog aan de film wezen sleutelen. Best kwalijk, zou eigenlijk nog een -0,5* verdienen...!)