Genre: Actie / Thriller
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Disturbing the Peace
"Not on his watch."
Jim Dillon is een voormalige Texas Ranger met een veelbewogen verleden. Nu is hij een uitgerangeerde marshall in de stervende stadje Horse Cave die weigert een pistool te dragen. Jim wordt gedwongen om actie te ondernemen wanneer een meedogenloze motorbende in Horse Cave neerstrijkt. Onder leiding van de psychotische Diablo valt de bende Main Street binnen, snijdt de telefoonlijnen door en neemt de hele stad over.
Jim Dillon
Pyro
Jarhead
Shovelhead
DreamTech
Oh god oh god wat een drama weer met die Guy Pearce ! Ik dacht ach ja je weet nooit maar had het kennen weten weer zo een B film was er na 15 minuten klaar mee !!
AniSter
Geen idee waar ik naar heb zitten kijken. Guy Pearce is al net zo diep aan het zinken als Nicolas Cage: wat een bagger films maken die gasten tegenwoordig.
schumacher
De eerste minuten al, dat gevecht zzzzz. Wat een amateurisme. Je weet dan al van nee, dit zal niks worden.
Anister: bwa, ik heb overlaatst toch een paar leukere films met Cage gezien.
Gonster
Wow, dit kan niet anders dan de slechtste film van 2020 zijn, wat een ongelooflijk slecht geacteerde, neppe rommel! Mocht je m nog niet hebben gezien, sla m dan vooral over . Guy Pierce....heb betere films net hem gezien, maar dit is t dieptepunt in zijn carrière......
Left4Dead
Hier valt niets over te zeggen behalve dat het simpelweg niet om aan te gluren is op alle vlakken. Geef niet snel een waardering onder de 2** maar deze is dat zeker waard. Wat moet het toch een deceptie zijn voor Pearce, in mijn ogen nooit een topacteur gevonden btw, om te belanden in dit soort werk. Tuurlijk moet hij ook zijn centjes verdienen maar dit zal hem zeker zeer hebben gedaan. Hoeveel sterren vallen om tegenwoordig in de slappe filmproducten Het is lastig tegenwoordig om nog een lekkere prent te vinden tussen al die meuk.
Seam
Sinds hij het met Carice heeft, heeft hij geen goede film meer gemaakt. Toeval?
André Borgeld
Het is inderdaad een B-film, maar een aardige als je het mij vraagt. Hier proberen ze er tenminste wat van te maken.
janpacino64
Dit is denk ik het allerslechtste wat ik tot nu toe in mijn leven heb gezien.
Slecht geacteerd,slecht verhaal,waardeloze vechtscene's en verder hele slechte dialogen,kortom;BAGGER!
max cady
Vandaag gratis te zien op Pathé thuis. Nou dan geef je ook wat cadeau zeg! Maar goed, een gegeven paard ..
nathaniel177
Belabberd.
Gratis film nummer 3 van Pathe thuis. Gemaakt door een stelletje idioten. In de eerste paar minuten viel nog niet zo veel op, zat nog te denken, hoe komt dit aan een gemiddelde van 1.52/5. Echter zodra dat stelletje motorlui aan komt wordt het steeds en steeds slechter. Ontzettend ongeloofwaardige situaties en een stelletje slecht acterende bad guys. Guy Pearce viel nog wel mee, maar had ook duidelijk niet veel zin in dit project, rara waar zou die 5 miljoen van het budget heen zijn gegaan. Ook is er een zogenaamd spannend deuntje op de achtergrond en dat maakt het des te moeilijker om deze film serieus te nemen, en dat komt gewoon door een stelletje amateurs achter de schermen.
snap070
Net of ik een jaren 80 film zit te kijken heb de film afgezien omdat die gewoon lachwekkend slecht was
Boneka
Hopelijk de slechtste gratis film van Pathé. Hoe slecht kun je een film maken zeg. Een dikke vette 1 voor de Hollandse koeien in het begin!
@Noorderwijk
Hebben we wel naar dezelfde film gekeken ? Ongelofelijk slecht, alles: verhaal, acteren, dialogen.....
Zodra het woord gratis in beeld komt gaat iedereen het ook gelijk kijken he. Man man man, wat een stel Hollanders zijn we ook. Een blik op de film en de beoordelingen overal en je had je die ellende al zo kunnen besparen. Genoeg andere manieren om andere films te kijken lijkt me toch, waarom perse dit dan moeten kijken?
Als je een gratis keutel bij je pizza in een restaurant krijgt neem ik aan dat je die ook wijselijk aan je voorbij laat gaan. Dit is de filmische equivalent van die keutel. Het stinkt al als je het ziet aankomen.
Walter S.
Ik ging hem kijken omdat ie niet zo lang duurt en ik wel benieuwd was hoe slecht ie dan wel zou zijn, uitzetten kan altijd nog.
Geschiedenis zal ie zeker niet schrijven maar zo ongelooflijk slecht als hier beweert wordt, dat valt ook wel weer mee. Actie niemendalletje waarvan er 13 in een dozijn gaan, ongeloofwaardig, maar dat zijn wel meer films in dit genre.
Maar goed, moviemeter blinkt wel vaker uit in overdreven reacties, dus ach, toe maar weer.
mjk87 (moderator films)
Dit was wel pijnlijk slecht geacteerd. Dit deed soms denken aan slechte b-film uit de jaren 80. Een soort High Noon in de huidige tijd, maar dan minder goed. Veel minder goed. De actie is wat brak in beeld gezet, het einde een anti-climax, vol clichés met alleen qua sfeer nog wel iets dat te genieten viel. En gelukkig niet al te lang, al voelde het wel langer. 1,5*.
Phantasm
Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.
joshua1988
GROOTSTE baggerfilm aller tijden; wat fijn dat ik met snelspoelen t einde heb gehaald maar nog kwam ik alleen maar een B cast tegen, in een ontiegelijk stom en voorspelbaar verhaal. 1/10 dus voor het neerknallen van de slechteriken. Voortaan skip ik alles met Guy Pearce erin, die in deze rolprent weer 'ns bewees er niets van te kunnen bakken als acteur.
Involution
Een interessante synopsis dat echter superslecht en voorspelbaar wordt uitgevoerd.
Slecht acteerwerk, slechte dialogen, te braaf gemonteerd.
Ik geloofde mijn ogen niet. Werkt Guy Pearce hier aan mee?
Allemachtig wat een amateuristische film.
Ze hadden deze beter ''Disturbing Pearce'' kunnen noemen.
Shadowed
Tja.
Een stapje terug voor Shackleton inderdaad. Disturbing the Peace is een film die me een beetje laat afvragen of regisseren wel iets voor Shackleton is. 211 was nog wel degelijk te noemen, maar ook al redelijk gevoelloos. Deze film slaat daarin nog wat verder door, een interessant concept daarmee ten spijt.
Zo leeg en adrenalineloos als deze film maken ze ze niet vaak meer. Althans, zo maken ze ze nog wel, maar niet met een verdienstelijk budget. Deze film had namelijk een aardig aantal centjes tot z'n beschikking, maar weet er maar weinig te benutten. Misschien hebben ze alle munten gewoon aan huur uitgegeven om de setting te kunnen betalen.
Want voor figuranten leken ze geen geld meer te hebben. Er lijken maar 10 personen rond te wandelen in dit stadje. De motorbende kent meer leden dan de stad. De actie is tevens ook onprofessioneel in beeld gebracht. Zonder snelheid en inspanning in beeld gebracht. Tevens ook veilig geregisseerde explosies en zo merk je als kijker toch al snel dat er wat mis gegaan moet zijn tijdens de productie.
Acteerwerk vond ik aardig. De personages zijn standaard, maar Pearce doet het verdienstelijk en ook Sawa vond ik oké. Buiten die twee niet al te opvallende prestaties inderdaad, maar zo dramatisch als hier wordt beweerd was het ook weer niet. Het ligt er vooral aan dat Shackleton te veel hooi op zijn vork neemt, hij wil te veel. Zoveel oninteressante en eentonige personages willen uitdiepen is gewoon een onmogelijke opgave, en deze film levert goed bewijs.
Wel is het allemaal redelijk vermakelijk, en het concept is leuk. De schurken acteren levendig genoeg en het is fijn dat de film er niet te lang over doet om op gang te komen. Verder is er inderdaad weinig te bekennen dat echt opvalt. Dit is een nogal leeg geregisseerde film zonder hart en ziel. De actie is niet hard en intensief genoeg, visueel niet boeiend genoeg en qua ontwikkeling wil het te veel.
Nee, dit kan je dus eigenlijk onmogelijk een goede film noemen. Ik wilde dit eerst een 1,5* geven, maar tijdens het schrijven van deze review ontdekte ik dat ik eigenlijk te weinig reden heb om dat cijfer te geven. Daarom maar besloten er 1,0* van te maken. Beslist geen goede film, maar niet dusdanig catastrofaal om de laagste stempel op deze prent te drukken.
Jarod13
Ah een misschien wel leuke film........10 minuten later.....zzzzzzzzzz
Jezus wat slecht dit
Kliko_Green
Sjongejonge... dit was echt niet best. Zeg maar gerust slecht. Mannen met spierballen en blonde dames zorgen er zelfs niet voor dat ik een punt extra kan geven.
Als je uitdaging van kijken aan durft dan moet je dat lekker doen. Ik zou niet eens de moeite nemen.
mrklm
De total ongeïnteresseerde ogende Pearce spekt zijn bankrekening met deze dwaze thriller die zich afspeelt in een klein Texaans stadje waar nog posters van films met Douglas Fairbanks of Richard Dix hangen. Pearce is de marshall met een duister geheim die weigert een vuurwapen te dragen. Dat komt slecht uit wanneer een bende motorrijders met een eenvoudige knip van de heggenschaar de elektriciteit en iedere vorm van telecommunicatie saboteren. Aanvankelijk lijkt het om een bankoverval te gaan, maar voor bendeleider Diablo [Devon Sawa] blijkt dat niet de enige reden te zijn. De finale is minstens zo belachelijk als de epiloog.
Brabants
Disturbing the Peace is zo'n typische film van X in een dozijn. Om je dan te profileren verwacht je wat kwaliteit. Helaas ontbreekt dit op ieder front en is het weer typisch zo'n film waarbij je jezelf afvraagt waarom het überhaupt is gemaakt. Pulp van de bovenste plank en jammer van de investering.
wees1958
hele slechte film en ook heel onlogisch, en bevat tal van fouten.
Zonde van je tijd snap niet dat er publiek is voor dit soort films, en hem ook versneld gekeken en halverwege stop gezet.

Ride like a Girl
Biografie / Sport, 2019