Leuk concept.
Eigenlijk bijna een ideaal concept, alleen wel jammer dat er dan een romantische film uit moet komen. Van alle dingen die je ermee kan doen.. Dan is romantiek toch echt wel een wat minder dingetje, alhoewel het resultaat zo slecht is daarmee.
Rice is in ieder geval erg geschikt voor haar rol. In de moderne Tom Holland Spider-Man films is ze onzichtbaar, maar hier weet ze haar stempel wel neer te zetten. Prima, onschuldige, wellicht wat karikaturale maar toch een humaan karakter. Rice doet dat allemaal naar behoren.
Ook een paar bekende koppen in bijrollen. Smith zien we tegenwoordig ook vaker, Douglas komt voorbij (heerlijk in
Level 16), Ryan , Teague en Batalon komen ook even hallo zeggen, waardoor er nog wel een redelijk degelijke en opkomende jonge cast erbij is gehaald. Dat is nog wel leuk om zo even te zien.
Film kiest echter voor een subtiele manier van romantiek en die werkt met dit concept niet zo goed. Sowieso gaat het verhaal wel heel snel in het begin waardoor het wat random aan begint te voelen soms. Eenmaal verder kan je ook maar moeilijk meeleven maar qua vermaak boeit het wel wat beter.
Alleen raakt het geen snaar en blijft nog braaf, en doet ook net wat te weinig met dit concept om goed op te kunnen vallen helaas. Wel een leuke poging. Moet haast wel een boekverfilming zijn echter. Maar als film schiet het wat te kort, en ben ik toch van mening dat romantiek niet centraal had hoeven staan met dit concept.