Genre: Misdaad / Thriller
Denemarken / Frankrijk / Italië / België / Nederland / Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Brian De Palma
Met onder meer: Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten en Guy Pearce
Gesproken taal: Engels, Arabisch en Frans
Releasedatum: 26 september 2019
Bekijk via Videoland
Plot Domino
Christian is een politieagent uit Kopenhagen die gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn voormalige partner, gepleegd door een mysterieuze man genaamd Imran. Met behulp van agente Alex probeert hij de dader op te sporen. Zonder het te weten belanden ze in een kat-en-muisspel met een onbetrouwbare CIA-agent die er een eigen agenda op nahoudt.
Christian Toft
Hanne Hansen
Hospital Porter
Photographer
John Milton
Hmmm. Geen onaardige cast, maar het kan alle kanten op met De Palma natuurlijk. Ben benieuwd.
Vanaf 26 september 2019 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)
baspls
De Palma, Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten en Guy Pearce!!!?!?!
Kijk nu al uit naar volgend filmjaar.
timmienoelie
maar het kan alle kanten op met De Palma natuurlijk. Ben benieuwd.
Inderdaad. Goed, zeer goed, uitstekend of meesterlijk.
Metalfist
Nieuwe De Palma! Ben precies één van de weinigen die zijn vorige film, Passion, wel de moeite waard vond. Ben benieuwd wat hij nu weer gaat brengen, al blijft het inderdaad een erg wisselende regisseur.
Ebenezer Scrooge
Carice van Houten? ...hè bah.
Zwolle84
Hier nog een. Heerlijk throwbackfilmpje (die splitscreens
) met erg fijne actrices.
Simon Smith (crew films)
Van twitter: “Domino is (as was feared) in trouble due to funding, which was becoming obvious last summer during the shooting in Almeria, Spain. De Palma describing this as a “horrible experience” definitely isn't a good sign.”
De vraag is of en wanneer de film uitkomt...
Valak
Hier nog een. Heerlijk throwbackfilmpje (die splitscreens
) met erg fijne actrices.
Sluit ik me ook bij aan.
Zag toevallig dat hij vannacht om 01.25 uur weer op BBC komt.
Quentin
Lastly De Palma’s next movie, the murder mystery “Domino” [...] sounds like it’s in trouble with the director bordering on disavowing it. De Palma described “Domino” as a “horrible experience.”
Zie De Palma: Weinstein Horror Gets A Title; Disses Soderbergh & Calls Domino A "Horrible" Experience - theplaylist.net voor meer details.
Quentin
"I was in many hotel rooms waiting for the money so that we could continue shooting. I was in many fabulous cities, waiting in hotel rooms. I was here a hundred days in Europe, and shot thirty."
topsoft
Ik zag vandaag op IMDB (https://www.imdb.com/title/tt3282076/) het volgende staan:
Release Dates:
Netherlands 4 April 2019
Flitskikker
Release Dates:
Netherlands 4 April 2019
Op de releaselijst van de distributeurs (https://fdnreports.filmdistributeurs.nl/pdf/releaselijst) staat hij nochtans nog niet.
Deels in Antwerpen gedraaide De Palma krijgt dan toch een release - Vertigo - vertigoweb.be
De Palma heeft echter nog steeds nare herinneringen aan het project. “Domino is mijn project niet,” zei hij. “Ik heb het script niet geschreven en kampte met problemen op vlak van financiering en op de set. Een groot deel van ons team is niet eens betaald door de Deense producenten.”
Niet bepaald reclame voor deze film...
dionj
OMG, wat lelijk geschoten. B-film troep.
Die trailer en poster kunnen mij ook nog niet echt bekoren
ghostman
B-film troep.
John Milton
Domino Review: Game of Thrones Actors Reunite in Bad De Palma Thriller | IndieWire
Weinig lovende woorden.
wimaroca
Wat een donkere trailer,zal de hele film niet veel beter zijn,heb ik zo'n hekel aan
Weinig lovende woorden.
Voor échte DePalma-fans valt er genoeg te genieten, begrijp ik. Dus ik kijk er wel naar uit ?
John Milton
Ik zie dat hij al te pindakazen is chiel, dus er zullen op korte termijn wel de nodige stemmen en reviews hier volgen, verwacht ik. En je hebt helemaal gelijk, als DePalma fan is het hoe dan ook interessant om te zien, denk ik.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Galveston