• 9.375.882 stemmen

Gesproken taal: Engels en Duits

Releasedatum: 30 augustus 2018

Plot Looking Glass

"Seeing is deceiving"

Ray en zijn vrouw willen graag opnieuw beginnen en kopen een oud motel. Het motel staat in een woestijn. Wanneer Ray in het hotel een dubbelzijdige spiegel ontdekt, is hij getuige van een gruwelijke moord. Ray komt terecht in een dodelijk kat-en-muisspel en zal alles op alles moeten zetten om zijn vrouw te redden.

Jessica 'Room 6'

Gas Station Owner

Cassie the Strawberry Blonde

Gas Station Mechanic

avatar van wilmavanangeren

wilmavanangeren

Wat een vage waardeloze film zonder echt verhaal of inhoud.

Cage maakt er nog wel iets van maar jammer van mijn tijd.

avatar van frans123

frans123

Cage heeft ooit een erg goede film gemaakt..20 jaar geleden?? .Welke?? Help !!!hahaha Daarna kan je al zijn films overslaan. ik deed Netflix aan en de film werd mij voor geschoteld... Ik begin er niet meer aan. Tnx...MM-ers.

avatar van horizons

horizons

Als Cage erop los schmiert of over de top gaat is het altijd leuk. Denk aan Drive Angry en Mandy.

Van lang geleden: leaving Las Vegas, Con Air, officer and a gentleman (dacht ik).

avatar van cor1946

cor1946

Best een redelijke maar trage film waar je naar blijf kijken. Je wil weten hoe en wat. Nicolas speelde best aardig want er zijn slechte films van hem de laatste tijd.

avatar van Daan258

Daan258

Teleurstelling tegen het eind.

Het is dan zeker een traag filmpje maar het wist op zich wel te boeien. Je blijft kijken omdat je toch wel nieuwsgierig ben wat er nou precies gaande is. Dan bij het eind aangekomen krijg je zo'n ontzettend simpele ontknoping waar helemaal niks aan was. Ik had echt compleet wat anders verwacht, maar dit was gewoon triest. Jammer.

Cage vond ik ook maar matig, de hele cast heeft mij weinig tekst in de film.

avatar van Toekomst.1

Toekomst.1

1 groot vraagteken???? Waar heb ik eigenlijk naar gekeken.!!!??

avatar van MisterD 1985

MisterD 1985

De laatste tijd een aantal films met Cage gezien op Netflix (Pay the Ghost en 211). Die waren bijzonder slecht. Geen idee, waarom ik hier dan weer aan ben begonnen...

Gelukkig heeft de film mij doen verassen. Zeker geen topper, maar ik bleef toch in spanning kijken. Cage speelt goed, ondanks dat het verhaal niet erg sterk is. Het plot is niet geweldig (Ik had de verwachting dat Cage achter de moorden zat, in de zin van een soort schizofreen) en de afloop was ook slap.

Ik geef het net een voldoende...

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk, niet echt geweldig, je moet het leuk vinden.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Cage levert met Looking Glass een ondermaatse thriller op, die nergens echt spannend wordt. Je kan de film ook gebruiken als hoorspel, want veel is er toch niet zien. Echt een niemendalletje voor als je echt niets ander hebt of zo. Een 2.0

avatar van Egulio

Egulio

Er gebeurt niet veel... maar dat maakt deze film zeker niet slecht.

avatar van Shadowed

Shadowed

Mwa.

Cage is ondertussen een beetje verzakt naar dit soort projecten. Alhoewel dit in vergelijking met een hoop andere troep waar Cage voor kiest nog wel mee weet te vallen. Het is iets onderhoudender en Cage speelt weliswaar ver bovengemiddeld hier.

Visueel vreesde ik bij de opening credits voor het ergste. Die rode letters, lelijk. Dat betekend ofwel dat deze film een grote knipoog geeft naar de goedkope 80's of 90's films of gewoon erg brak en afgeraffeld is. Dat had ik echter in beide gevallen verkeerd, dit is een onderhoudend film qua visueel niveau.

Degelijk gespeel met kleurtjes hier en daar en onderhoudende inrichting van de locatie. Visueel is het erg netjes, behalve de soundtrack die vaak misplaatst is. En ook vaak wat te melig, past niet helemaal in de situatie. Maar dat neemt toch niet weg dat het een onderhoudende film weet te zijn.

Cage doet het erg goed hier, de typische Cage-trekjes zal je hier ook niet tegenkomen. Rustig gespeeld en met genoeg charme. Hij krijgt niet de makkelijkste rol, maar Cage komt toch een heel eind. Dat geldt overigens ook voor Tunney, die me heel erg meeviel.

Alleen qua sfeer komt het er allemaal niet helemaal uit. Het is wel verzorgd, maar spannend weet het nergens te zijn. Ook geen rillingen of nagelbijters, dit is een rustige film die te weinig moeite doet om dit niet te zijn. Uiteindelijk heeft de film qua verhaal weinig om het lijf, dus dan komt het neer op sfeer, maar dat lukt niet helemaal.

Verhaal is ook wat te makkelijk en simpel uitgedacht, inclusief de twist. Het is wel jammer, want de film ziet er dus verzorgd uit, maar krijgt het plot niet mee. Daardoor weet de film nooit speciaal te zijn of vernieuwend / uniek te zijn. Dat is een gemiste kans omdat het best potentie had. Maar uiteindelijk is de film gewoon niet zo veel. Het is niet spannend, niet sfeervol en ook niet uniek. Niets eigenlijk, dus dan komt het aan op een verzorgd geheel dat niets aan de binnenkant bevat.

avatar van Brabantze

Brabantze

Viel beetje tegen eerlijk gezegd

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Verzorgd camerawerk in een thriller die niet echt op gang komt. Een laag tempo is geen ramp maar laat het dan in vredesnaam boeiend zijn. Er zaten wel degelijk een paar aardige momenten in, maar het was te weinig. Die oeh la la seks was vervelend. Ik mis de Nicolas Cage van films als Kick Ass en The Rock.

avatar van Jahweh

Jahweh

Cage speelt de laatste jaren eigenlijk alleen maar in "just another day at the office" B-films. Heeft z'n beste tijd gehad en werkt zo door tot aan z'n pensioen met een maandelijks vast inkomen

avatar van joolstein

joolstein

Een niet eens zo hele slechte low-budget thriller waarin Nicolas Cage (Ray ) ontdekt dat een kamer in het motel dat hij onlangs samen met en zijn vrouw Maggie (Robin Tunney) heeft gekocht, een geheime spiegel bezit. Grote pluspunt is dat deze film een vreemde opbouw bezit. De film begint als een soort relatiedrama, waarna het verandert in een geheimzinnige thriller, om tenslotte te eindigen als een moordmysterie. Echter laat het script hier en daar het wel wat afweten omdat verschillende onderdelen van de film nergens heen leiden. Regisseur Tim Hunter is een tv-veteraan met tientallen series op zijn naam. En dit neonverlichte, woestijnachtige mysterie lijkt vooral in het verlengde te liggen van dat werk. Cage is gedurende de hele film meestal terughoudend, wat eens een leuke afwisseling is tegenover zijn regelmatige uitbarstingen. Robin Tunney deed het ook niet verkeerd! Nee het was misschien geen geweldige film, maar het was wel erg vermakelijk!

avatar van mrklm

mrklm

Variant op het net zo matige 8MM waarin kersverse moteleigenaar Ray [Nicholas Cage] ontdekt dat hij via een geheime gang toegang krijgt tot een glasspiegel waarmee hij de gebruikers van Kamer 10 kan bespieden. Maar wat daar gebeurt is niet al te fris, bovendien krijgt Ray te maken met duistere figuren en vreemde vragen. Uiteraard blijkt er iets goed mis te zijn, maar het duurt erg lang voor het verhaal op gang komt. Cage is ééndimensionaal en Tunney heeft een ondankbare rol in deze voyeuristische thriller, maar Marc Blucas is uitstekend als de sinistere sheriff. Er is ook goed ondersteunend werk van Ernie Lively (Blakes vader) als vaste klant Tommy en van Jason K. Wixom als de bediende bij een benzinepomp die Ray iets te goed in het oog lijkt te houden.

avatar van Frank67

Frank67

Opgenomen via KPN interactieve televisie, want ja, Nicolas Cage kan nog weleens garant staan voor een bijzondere, spannende film. Vaag begin en eigenlijk blijft het verhaal vaag tot het einde, waar nog een beetje verheldering in het geheel komt, maar niet geheel schokkend want eigenlijk voel je gaande de film waar het heen gaat. I shot the Sheriff, maar dan op Cage zijn manier zullen we maar zeggen, om niet teveel prijs te geven over deze zeer matige, B-niveau film (eigenlijk Cage onwaardig).

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Vandaag weer eens opnieuw gekeken en wat ik wel vreemd vind, dat ze het einde niet anders gemaakt hebben, want een beetje raar dat ze zo maar weg rijden. Je zou toch verwachten dat ze opgepakt worden en ondervraagt worden, want ze hebben nota bene net een agent vermoord en alles lijkt erop dat Nicolas Cage de dader is, en zeker als ze dan ook nog wegvluchten terwijl enkele mensen hun weg zien gaan uit die hotelkamer. Want om nou te zeggen dat hij bewijs heeft dat die agent de dader is kan ik niet zeggen. Dus was het beter geweest als het einde wat meer duidelijkheid gegeven had