• 9.378.517 stemmen

Geregisseerd door: Jesse V. Johnson

Met onder meer: Scott Adkins, Marko Zaror en JuJu Chan

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Frans

Plot Savage Dog

"Indochina, 1959. The French left. The Americans have yet to arrive. But one man has declered war."

Indochina, 1959. Het wetteloze gebied wordt bestuurd door de criminele klasse: Vietnamese krijgsheren en Europese oorlogscriminelen. Het werkkamp Den-Dhin-Chan wordt gerund door vier van dergelijke gevaarlijke mannen. Martin Tilman, Een Ierse voormalige bokster, heeft een reputatie opgebouwd als vechter in toernooien waar rijke criminelen op gokken. Wanneer Tilman zijn straf erop zit wil hij terug naar huis maar de corrupte macht binnen de gevangenis zal alles doen wat in hun macht ligt om hem gevangen te houden.

avatar van rensenbrinck

rensenbrinck

Prima,bloederige actiefilm met scott adkins en veteraan keith david.

Dun verhaal maar veel "boem-boem"! Prima zo!

avatar van Action02

Action02

Begon nog wel aardig, maar viel daarna wel erg tegen. Daarna was het net of je naar een slechte horror film zat te kijken. Heel jammer dit er had echt veel meer uit deze film gehaald kunnen worden. Terwijl ik best wel fan ben van adkins. "Boyka" is dan wel echt een aanrader.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Over het verhaal of het acteerwerk ga ik het niet hebben, we weten allemaal dat dat niet best is. Het belangrijkste is natuurlijk de actie, helaas valt dat ook een beetje tegen. In het begin zitten er wel wat gevechten in maar niets om over naar huis te schrijven. In het laatste stuk maken de gevechten plaats voor overdreven bloederige vuurwapengevechten. Jammer, Adkins heeft namelijk veel meer in huis dan dat in deze film wordt getoond. Tegenvaller!

avatar van Ro Jo

Ro Jo

Erg goedkope actiefilm met matig acteerwerk waarbij zelfs de special effects te wensen over laat.

Plak tatoos en een hoop nepbloed is wat de boventoon voerd. (om een beetje het niveau aan te geven)

Een liefhebber van material arts komt in deze film nog wel enigsinds aan zijn trekken.

Het verhaal doet niet erg ter zake maar dat is ook niet de intentie van deze film.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, vond hem nog wel vermakelijk.

De film bestaat in het begin om diverse gevechten waarin geld te verdienen is, maar de film moet het wat mij betreft hebben van het laatste half uur waarin Scott Adkins moet zien af te rekenen met een heel leger inclusief een baas en zijn handlangers, veel gevechten zien we dan, explosies en schietpartijen!

er komt dan ook veel bloed aan te pas, dus best wel harde actie, een soort Rambo zien we dan.

Dankzij dus het laatste half uur kom ik op 3 sterren, daarvoor waren alleen gevechten die redelijk te doen waren, maar een beetje eentonig omdat ze vaak op dezelfde plek waren (een stuk land in de wildernis)

Al met al best vermakelijk al moet je in het begin er even doorheen.