Genre: Komedie / Drama
Met onder meer: Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Releasedatum: 14 oktober 1999
Plot Big Daddy
"Nature called. Look who answered."
Sonny (Sandler) is rommelig, ongedisciplineerd en onverantwoordelijk. In andere woorden: een groot kind. Zijn vriendin ziet een toekomst met hem niet meer zitten en vertrekt. De volgende ochtend staat er een jongetje van vijf voor de deur. Hij is de zoon van Sonny's gescheiden huisgenoot, maar die zit momenteel in China. Julian is opgegeven voor adoptie. Sonny besluit de jongen zelf op te voeden om te bewijzen dat hij wel degelijk verantwoordelijkheid kan dragen.
Sonny Koufax
Homeless Guy
Arthur Brooks
Phil D'Amato
leipo16
Jammer van dat jongetje. Een erg irritant figuur. Verder is het jammer dat Sandler een klootzak speelt. Mensen pijn doen en ze zomaar gaan slaan is niet grappig. Verder kijkt het wel lekker weg en zijn de bijrollen leuk om te zien.
Kleine 2,5
weet je wat ik niet begrijp De Motief Van Jullie Allemaal de Gene Die Klagen tenminste Want het Omgeving Van Het film Was mooi vond ik En ik zelf Vind Adam Sandler Altijd Wel grappig . Me Rede Daar toe is Omdat Hij Altijd heel grappig Agressief Word.! Uit het Niets Kan Hij Agressief Worden maar de Intelligentie doet er bij deze film niet aan toe .. De meeste Wetende . Zijn nog altijd De Jeugd die Deze Film niet observeren op een manier Zo als de Ouderen doen .
maar bij elke grap veel Fantasie in hun Ontwikkelingen Omgaat.
En er gewoon om Lachen Zo als Ik.! En dat Adam Sandler een
Klootzak Speelt maakt Niet uit Want dat heet een Personage Spelen
en voor al omdat het Bij deze Film Goed Past.
Agja Ik zelf Vond het een Mooie Film Om Naar te Kijken lkker
Lachen Oordeel niet te snel.
Pastichio Rocker
Ga jij eens even heel snel terug naar school.
MNV2
Ik heb me ontzettend geamuseerd met deze film, de grappen waren dikwijls ook echt grappig, Sandler acteert voor 1 keer niet irritant, en het verhaal kijkt gewoon heerlijk weg. Ik heb me alleen gestoord aan de rechtbankscène wanneer Sonny zijn vader toespreekt over wat een goede vader juist is, dat kwam toch niet echt overtuigend over. Maar het is zeker één van de betere komedies die ik de laatste tijd zag.
jumpstylemovie
Het verhaal van deze film is zo simpel en cliché maar toch ontzettend vermakelijk. Adam Sandler was heel goed bezig en ik vond het bijrolletje van James Buscemi ook erg leuk, ook al kon hij zich natuurlijk niet volledig uiten. Opzich nogal voorspelbaar maar 't einde was toch wat anders als verwacht. Gewoon een leuke komedie.
MNV2
Ik denk dat je Steve Buscemi bedoelt.
Frok
Vind het wel nog een vermakelijke film waarbij ik af en toe heb kunnen lachen.
Joan D.
Een film met een thema dat wel alom bekend is. Adam Sandler doet erg goed zijn rol en ook de tweeling is erg leuk, Joey Lauren Adams is wel goed, maar haar stem is om je aan te irriteren. De humor is wel oké, ik heb toch zeker wel een paar keer flink moeten lachen. Hier kun je wel een vermakelijke avond mee hebben.
juhnzun
Krijgt een nippe voldoende wel grappig maar niet super
Jeremiah1989
deze vond ik als kind zo leuk! Vandaar ook de 4sterren.. haha
Saaimen
ik heb zooooo gelachen om deze film, echt geniaal. Dat ventje speelt briljant en Adam Sandler, tsjah die gast is in een komedie gewoon bijn altijd goed (ik zeg bijna want the waterboy en nicky & me waren echt slecht :S) Een van de leukste komedies ooit gemaakt naar mijn idee, en die stok voor die skaters kan ik nu nog om lachen.......
Muggsy
Te weinig goede grappen en het einde lijkt hier nog meer afgeraffeld dan in andere Sandler-films. Wel wat grote namen bij de supporting cast maar vond niemand echt memorabel. Het jongetje was irritant en Sandler wekte geen sympathie op (gelukkig maar dat hij niet met een spraakgebrek kwam aandraven, dat zou het geheel nog erger hebben gemaakt).
film_criticus
Leuke film van Joey Lauren Adams. Heb me kostelijk geamuseerd.
TimF
Geen wonder dat deze film op Veronica wordt uitgezonden...
Slecht geacteerd, flauw en vol met clichés
geen ster waard
Justinw
Leuk tussendoortje,
Met een aantal geslaagde grappen. Zoals: He weares the same size t-shirts as you. Lach toen wel helemaal dubbel. Erg droge humor, en ja je moet er een beetje voor in de stemming zijn. En geen afkeer hebben jegens Sandler. Die ik overigens altijd vermakelijk vind.
Het jongetje was ook leuk, en goed gespeelt door de tweeling. Het viel ook helemaal niet op.
Ook nog een paar leuke gastrolletjes met Steve Buscemi as "the Homeless Guy".
Het eindigt allemaal weer lekker cliché, maar dat was te verwachten. Maar door lekker droge humor en de vlotte muziek was dit prima te doen.
Kjell_
Goede komedie met zeker een aantal goed geslaagde grappen, verhaal een beetje rommelig maar toch goed kunnen vermaken. Al bij al een goede wegkijker.
movie acteurs
Grappige komedie. Lekker simpel verhaaltje met wat gare humor. Niks mis mee. Het kleine ventje en ook Sandler doen het erg leuk in deze luchtige/vermakelijke komedie. 3,0.
kobe bryant fan
Geweldige komedie ,met Adam Sandler die echt goed zijn rol neerzet.
Kr!kke
Adam Sandler doet het goed in deze film die aardig begint, maar naar het einde toe toch afzwakt.
John Lee Hooker
Niet erg bijzonder, gewoon een leuke film voor tussendoor.
- 3 -
kobe bryant fan
Nu mijn recensie.
De acteerprestaties waren top.
Ik heb veel gelachen, en moest ook bijna huilen enik huil niet veel bij een film.En een geweldig eind.
Hele vermakelijke film met een schattige prouse die echt goed zijn best doet.
Sandler doet wat je van hem verwacht.
Leuke stukjes in de film afgewisseld met wat emotionele stukken.
3,5 ster
sarah--
Ik vind Dylan en Cole echt héél lief in deze film! Adam Sandler is ook erg grappig.
Minotaures
''Hooters! Hooters! Hooters!''
Een luchtige komedie van Sandler. Eén van zijn betere zelfs.
Het verhaal is prima, er zijn vele geweldige stukjes uitgehaald. Enkele voorbeelden zijn Sandler's praktijklessen, Halloween, de rechtszaak (wat elke man in de zaal deed na Sandler's speech vond ik echt geweldig) en alle andere scènes waar Sandler's nagels bloeden. Dat kleine jochie deed het ook goed als een lieverdje, maar ook weer als een irritante kind. Sandler's personage is wel geweldig. Je zou hem 'coolste vader allertijden' kunnen noemen. Leuk hoe Sandler zijn methodes en trucjes aan kleine Frankenstein leert. Sandler's vrienden en andere personages waren niet al te interessant. Sommige hadden hun leuke momenten; Buscemi tijdens de rechtszaak, elke keer dat Schneider tevoorschijn komt krijg ik een glimlach. Na adoptie van Frankenstein, maakten Sandler's vrienden maken enkel deel uit van de oppas en gezelschap die op Frankenstein moeten passen. En alle 'Hooters' dames bij het einde waren nog een leuke verrassing, even goed rondkijken naar al dat lekkers voordat het afgelopen is. Dat geldt ook voor de overige dames die hierin voorkomen (Vanessa, Layle en Corinne). Stuk voor stuk prachtige vrouwen om naar te kijken.
Ik houd hier hetzelfde gevoel als bij Life as We Know It. Ondanks dat Sandler's personage een onverantwoordelijk, nauwelijks actief en een man met een kort lontje is, zit er hier een boodschap in. Het verzorgen van een kind kost heel veel tijd en moeite en is een serieuze punt om daar een nachtje tot een week erover na te denken of je eraan wilt beginnen of niet. Je zal heel wat uit je oude leven moeten opofferen voor zo'n grote stap.
Ondankds al dat cliché-gehalte (logisch dat er sprake is van cliché in zo'n film) is dit een mooie komedie, met een paar sterke, emotionele momenten. Je kan het moeilijk droog houden.
Een leuke van Sandler, Dugan's main acteur onder zijn komedie's.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Una Magnum Special per Tony Saitta
Thriller / Misdaad, 1976

Beaches
Drama / Komedie, 1988
bachelorlawvomitsyracuse university law schoolyoung boypolitically incorrectwetting pants central parkpublic urination child's point of viewresponsibilityimmaturity