• 9.373.383 stemmen

Met onder meer: Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 14 oktober 1999

Plot Big Daddy

"Nature called. Look who answered."

Sonny (Sandler) is rommelig, ongedisciplineerd en onverantwoordelijk. In andere woorden: een groot kind. Zijn vriendin ziet een toekomst met hem niet meer zitten en vertrekt. De volgende ochtend staat er een jongetje van vijf voor de deur. Hij is de zoon van Sonny's gescheiden huisgenoot, maar die zit momenteel in China. Julian is opgegeven voor adoptie. Sonny besluit de jongen zelf op te voeden om te bewijzen dat hij wel degelijk verantwoordelijkheid kan dragen.

Sonny Koufax

Homeless Guy

Arthur Brooks

Phil D'Amato

Jordy

Er zijn slechtere Sandler-films. Erg goed is het allemaal niet, maar de combinatie van Sandler en z'n "zoontje" levert wel wat vermakelijke momenten op: 2 en een halve ster.

Jordy

de tweeling die het zoontje speelt, speelt trouwens in seizoen 7 van friends (dat nu op Yorin is) het zoontje van Ross

avatar van neo

neo

wat vind ik dit een klote film.adam sandler speelt in deze film weer een kinderachtige vent.er zit haast geen leuke grap in en ik kreeg tijdens het kijken ook een hekel aan dat jongetje.pluspunt is een leuke cameo van steve buscemi.zijn aanwezigheid zorgde voor de enigste leuke momenten

avatar van jackie

jackie

Hele leuke komedie, een van de leukste sinds jaren.

avatar van shayed

shayed

Hier vond ik nou echt helemaal niets aan!

avatar van Ericinho

Ericinho

Af en toe maakten mijn mondhoeken van die krampachtige bewegingen die zouden kunnen duiden op een glimlach, of was het een zenuwtrek misschien? Nog platter dan de overige Sandler comedies, en alleen te verteren na het drinken van enkele pilsjes.

*1/2

avatar van Macmanus

Macmanus

Droog.

1.5 sterren omdat Buscemi wel grappig is (zoals altijd)

Het zou hoger kunnen zijn, als ze een ander jongetje hadden genomen.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Buscemi bedoel je

avatar van Macmanus

Macmanus

Ja, die bedoel ik altijd handig om Narva bij de hand te hebben.

avatar van Flexje

Flexje

het zal wel aan mij liggen maar ik vond hem aardig leuk. 3*

avatar van lindastuurman

lindastuurman

Ik heb meerdere Adam Sandler films gezien en ik kan hem in geen van alle uitstaan. Hij staat bij mij echt met stip op de nummer 1 plaats voor SLECHTSTE acteurs! Wat een zeurpiet vind ik het (hebben jullie hem gezien bij de MTV movie awards van 2001??? - Wat een ******)

Maar meningen verschillen natuurlijk

avatar van Goodfella

Goodfella

Vond er niks aan. Het is dat die Joey Lauren Adams zo'n schatje is, want anders was deze film helemaal niet uit te staan.

En wat acteert dat blaag afgrijselijk slecht zeg!

Jordy

begrijpelijk... ben des te meer benieuwd naar de nieuwe PTA film met Sandler

avatar van Spacejet

Spacejet

geinige film

avatar van hans vd togt

hans vd togt

wel geinig, had ik niet gedacht

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ik zat op 3* maar toen ze in de rechtbank zo overdreven sentimenteel gingen doen zakte mn waardering naar 2,5*.

avatar van Quido

Quido

Leuke film. Vooral de scene waar het jongetje een vrouw voor Sonny moet versieren is leuk. 3*

avatar van Sjan

Sjan

Laatste gedeelte in de rechtszaal is idd ontzettend jeukerig, alleen steve Buscemi is vet als ie zn handen op zn oren legt en 'stop yelling at me' schreeuwt

avatar van mister blonde

mister blonde

had met de juiste cast veel leuker gekund. onbegrijpelijk dat Sandler een van de best betaalde acteurs is uit hollywood. hij is gewoon niet leuk. zijn monotone manier van praten, zijn komische onvermogen en het ontbrekende acteertalent zijn in deze film wel heel duidelijk. dat jongentje is helemaal een drama.

toch aantal leuke grappen, leuke cameo´s en een prettige sfeer. 3 sterren.

avatar van MarkFish

MarkFish

Kinderen zijn vaak wel irritant, op een paar uitzonderlijke jonge acteurs/trices na. Ook in deze film. Ik kan dat jochie als zoon van Ross niet uitstaan en in deze film is die ook irritant. Verder best een grappig verhaaltje en een aantla leuke grappen. Die pizzabezorger is ook grappig. (die heft altijd wel een leuk klein rolletje. 'You can do it!')

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Sjan schreef:

avatar van morpheus

morpheus

Dit is weer een Adam Sandler film die niet voor me werkt. gezien van enkele geslaagde grappen en leuke scenes een beetje een rommeltje. Stevee Buscemi is natuurlijk altijd een lichtpuntje in een film en natuurlijk is het kleine jongetje schattig maar helaas maskereerd dat niet de vele defecten van deze film.

avatar van Anne_Girl

Anne_Girl

Is wel leuke film. Geen top-film maar het verhaal is leuk. 3*

avatar van dope

dope

• 20058 stemmen

Een van de minste Sandler-movies! Het enige leuke is dat Rob Schneider eens wat anders roept dan "Yoe can doe it!"

Ik vond hem wel grappig, meer niet.

Om een keertje op tv te zien was hij tog best leuk.

avatar van krabat

krabat

Ik vind dit een van de betere films met Sandler. Af en toe een beetje ontroerend, maar gelukkig niet te veel. En het jongetje speelt formidabel.

avatar van Zavo

Zavo

krabat schreef:

En het jongetje speelt formidabel.

Het zijn er twee.

Jordy

Hier zag ik dat ook niet, moet ik eerlijk zeggen, maar een paar jaar later als zoontje-van-Ross-in-Friends werd het verschil in uiterlijk een beetje te groot tussen de 2.

avatar van krabat

krabat

een tweeling? wist ik helemaal niet!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana