• 9.374.105 stemmen

Another Day in Paradise (1998)

Drama / Misdaad | 101 minuten

Genre: Drama / Misdaad

Geregisseerd door: Larry Clark

Met onder meer: James Woods, Melanie Griffith en Vincent Kartheiser

Releasedatum: 25 maart 1999

Plot Another Day in Paradise

"We live at the abyss."

Mel en Sidney vormen een paar dat aan de zelfkant van de maatschappij leeft. Mel (James Woods) ziet zichzelf als een professioneel inbreker. Sidney (Melanie Griffith) is zijn vriendin die hem voorziet van drugs en champagne. Wanneer het tweetal Bobbie en Rosie, een jong en verliefd stel oppikken weet Mel Bobbie te overtuigen om samen een grote slag te slaan. Mel en Sid bieden de jongeren een leven van opwinding en sensatie: drugs, mooie kleren en champagne. Het viertal groeit uit tot een hechte familie en slaagt in hun opzet. Alleen loopt het helemaal anders dan verwacht...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Niet zo'n bekende film denk ik, maar hij is zeker het kijken waard.

James Woods en Melanie Griffith; ik zou de combinatie niet zo gauw verzinnen, maar 't pakt goed uit.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Op zich vind ik dit maar een gemiddelde film en heeft deze film mij niet meer verteld dan al die andere films die eerder dit onderwerp hebben aangesneden. Dus dan zou ik het een 2,5 geven.

Maar omdat het acteerwerk van James Woods zo ontzettend goed is. En ook Melanie Griffith mij deed verbazen, geef ik deze film daarvoor toch een puntje meer. Dus uiteindelijk toch een *3,5.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Ook weer zo'n leuk wegkijkertje van Clark, die het nu eens niet expliciet doelt op jonge seksgefrustreerde jongens, maar wel over 1 ontspoorde familie met een vader die door zijn maffiapraktijkjes zijn hele gezin in gevaar brengt. Zo ook Sid die het allemaal maar op zijn bordje krijgt en erin word meegevoerd. Ja en het is weer een en al bakellende bij ADIP. Het varrieerd van drugs comming on age film naar maffia-film. Sid vond ik prachtig gespeeld en ook James Woods was lekker geschift op dreef. Waar ik me wel erg aan stoorde was het slechte acteerwerk (vooral van die moeder en die vriendin van Sid) Maar verder wel een prima wegkijkertje.

avatar van klara

klara

• 20367 stemmen

James Woods is bijna altijd goed die in deze film af en toe ook weer fel uit de hoek komt, maar de film

zelf steekt verder amper boven de middelmaat uit.