Genre: Drama / Thriller
Verenigde Staten / Canada / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Mike Figgis
Met onder meer: Dennis Quaid, Sharon Stone en Stephen Dorff
Dinsdag 3 februari in één bioscoop (Doetinchem)
Plot Cold Creek Manor
"The perfect house hides the perfect crime."
Cooper en Leah Tilson besluiten om samen met hun dochter Kristen en hun zoontje Jesse van de drukke stad naar het platteland te verhuizen. Ze kopen voor een spotprijsje een groot huis en beginnen langzaam maar zeker te geloven dat dit de perfecte plek voor hen is. Maar dan duikt Dale Massie, de vorige eigenaar van het huis die drie jaar in de gevangenis heeft gezeten, ineens op. Vanaf dat moment begint het prachtige leventje op het platteland ineens iets minder aantrekkelijk te worden voor de familie Tilson.
Cooper Tilson
Skip Linton
Stan Holland
us_raider
- 2034 berichten
Verhaal was wel Ok maar ik vond het flink tegenvallen. Ik vond dat het huis zelf niet echt problemen(zoals wel vermeld was) had want die gast die het eerst bewoonde had eigenlijk geheimen. acteerwerk maakte het wel een beetje goed want dat is best wel goed.
3 sterren nog...
Dikkie Post
Aardig filmpje, niet echt heel boeiend. Het is dat Stephen Dorf zo lekker vaak zonder shirt liep, was anders niets aan geweest.
movieslave
Matige film. Vergeet niet de lange 'deleted scene' van het poolen te bekijken: had de film opgefleurd
jaspertje3
Redelijke film, maar Dennis Quaid acteert een beetje overdreven, en Sharon Stone ziet er af en toe uit als een van de straat geplukte prostituee
Voor de rest lekker standaard allemaal waardoor je heerlijk onderuit gezakt hier naar kunt kijken.
Precies 3 sterren
Waku
Beetje standaard thriller.
Dit keer weer een stalker die een koppel lastig valt.
Toegegeven Dorff doet dit redelijk.
Vermakelijk maar niet bijzonder.
De spanning zit er wel in bij deze film, maar het verhaal is niet echt 10/10. er zitten scenes in die ik al bij the shining of Cape Fear heb gezien en het acteerwerk is een beetje overdreven. Maar in z'n geheel valt hij wel goed mee. geen hoogvlieger, maar wel zeker de moeite om te kijken
LOTR-lover
Redelijke film maar er had echt veel meer ingezeten. De spanning is vrij matig, ook omdat al snel duidelijk is hoe de vork in de steel steekt. Jammer, een gemiste kans!
queenie
leuke film, maar er had inderdaad iets meer in kunnen zitten. Toch goed geacteerd en kijkt lekker weg 3½*
dafoefan
Een zeer spannende film, bij sommige stukken een beetje voorspelbaar. Maar sommige stukken dan ook weer niet. Dus dat maakt deze film wel goed! Zeker met Dennis Quaid & Sharon Stone zij zijn geknipt voor deze rollen van Cooper Tilson & Leah Tilson. En wat erg opviel bij mij was de filmmuziek, heel erg goed uitgekozen!
Een 3,5*
trebor
Spannende film met onverwachte dingen maar meestal voorspelbaar. Quaid en Stone spelen uitstekend. Aanrader. ***
xenne
érg matige thriller, nooit spannend, wel erg voorspelbaar. opvallend slechte muziek, af en toe op totaal ongepaste momenten kregen we keihard pianogetokkel voorgeschoteld. ook de scene met de slangen invasie was tenenkrommend slecht, wat een overacting. het enige leuke aan de film was het rolletje van Juliette Lewis ... 2
Linn
Flinterdun thrillertje dat lijkt te liften op een film als Cape Fear, beetje dezelfde verhaallijn. Het acteerwerk vond ik ook niet goed, zeker Juliette Lewis niet. 2* voor een paar spannende momentjes
vulcan750
Inderdaad, beetje als Cape Fear. Maar de kwaliteit en spanning van Cape Fear wordt nergens gehaald.
Niet meer dan een middelmatige film.
Toch nog 3* van mij, omdat ik van dit genre hou en me wel vermaakt heb.
wal
Ongeloofwaardige thriller, nergens een echte goede spanning opgebouwd
(en ik kan gauw geboeid of in spanning zijn bij thrillers...)
De film kwam zeer langzaam op gang - het midden van de film was nog redelijk - en het eind was compleet belachelijk en zeer ongeloofwaardig. Wij vroegen ons echt af wat zulke A-spelers als Stone en Quaid nu toch zoeken in zo'n B-film! 1,5 ster voor de moeite en omdat we hem niet hebben afgezet.
markie1978
Leuk TV filmpje, het einde was een beetje raar. Ik weet niet hoe het met de vrouwlijke shirif is afgelopen, en ook niet of het gezinnetje nu wel gelukkig blijft.
film_kaza
Ik zou gaag willen stemmen. Een laag cijfer zou ik hem graag geven, maar ik heb de film niet helemaal uitgezien. Zo saai vond ik hem. Als de man uit de gavangenis nou zo'n soort Jason was dan had ik er nog wat leuks ingezien. Erg traag was de film ook. Toen ging ik maar Lost kijken en ineens voelde ik me 10.000 keer beter, kwam vooral ook omdat het zo'n spannende aflevering was.
wal
Als ik een film niet om aan te zien vind en af zet, stem ik zeker wel. Dan krijgt de film een zeer lage score, omdat ie niet door te komen was. Dus volgens mij mag je best stemmen film_kaza!
KwintenS
leuk filmke, vooral omdat ik geen al te hoge verwachtingen had. Leuk om eens te bekijken
moon44
Lekkere film met allerlei leuke wendingen. Ik vond de hoofdrolspelers goed acteren. En die gozer (oude eigenaar van het huis weet even zijn naam niet) was helemaal creepy.
Jointz
Hele leuke film welke me van het begin tot einde heeft weten te vermaken. Iets wat nogal eens ontbreekt bij veel films.
Chainsaw
Erg matige thriller met houterig acteerwerk, een saaie uitwerking en een flink portie cliche's. Hier en daar een enkele aardige scène kunnen ontdekken, maar de voorspelbaarheid overheerst toch. Verder is de film op bepaalde momenten niet vooruit te branden. Met name in het begin is de film een aardige klus om door te komen.
Van het zooitje acteurs doet Stephen Dorff het duidelijk het beste, maar desalniettemin weet ook hij de film niet echt veel boeiender te maken. Tja, en Juliette Lewis is nu ook niet bepaald mijn favoriete actrice. Al met al net geen voldoende voor dit standaard thrillertje, dat met zijn twee uur overigens ook veel te lang is.
Kleine 2,5 sterren.
smirnoffanovich
leuk verhaal, die hadden ze wel wat beter kunnen uitwerken, ik vind het een 3,5 waard
nightbreed
Deze film is door de media afgekraakt tot op het bot en dat vind ik geheel onterecht.
Ik denk dat dat komt omdat ze van Stone wat anders hadden verwacht.
Het verhaaltje is vrij standaard maar wist mij wel te boeien.
Over Stone gesproken, ze doet het in deze film goed en de overige acteurs staan ook hun mannetje.
Cijfer: 3,5
Boelie
saaie film.. geen enkel moment spannend geweest
En zat me ook te ergeren aan de muziek op de spannende momenten..

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix