• 9.375.067 stemmen

Gesproken taal: Engels en Georgisch

Releasedatum: 14 december 1990

Plot Rocky V

"Go for it!"

Nadat gebleken is dat Rocky permanente hersenbeschadiging door het gevecht met de Russische bokser Ivan Drago heeft opgelopen, is Rocky gedwongen om te stoppen. Wanneer hij thuiskomt, komt hij er achter dat al zijn geld gestolen is. Rocky besluit een jonge bokser te gaan trainen. Hij kan echter niet op tegen de hoge salarissen die de jongen aangeboden worden door andere managers.

Robert "Rocky" Balboa

Rocky Balboa Jr.

Mickey Goldmill

Tony "Duke" Evers

Jordy

Deze was echt erg slecht, gaf eigenlijk een slechte naam aan de hele serie. Ik moet ze allemaal nog eens zien, maar tot die tijd hou ik het voor dit deel op anderhalve ster.

Jemig de pemig, heb jij alle Rocky films gezien ? Ik had het na anderhalf deel wel gezien..

Rocky doet me trouwens denken aan een andere film uit die tijd met vele vervolgen: Police Academy 1-5...

Er is ook een onderbroekenlol serie op een zomerinternaat oid. Kan alleen niet op de naam komen.. Iemand ?

avatar van vic

vic

ik zei nog bij deel 4 dat ik niet genoeg kon krijgen van rocky. Nou nu wel. Rocky 5 maakte een hele grote fout. Het probeerde de formule te veranderen en dat werkte helemaal niet want het verhaal was erg beroerd en zijn zoon en zijn tegenstander kunnen allebei niet acteren maar hebben wel een hele belangrijke rol in de film. 2,5 ster

• 1955 berichten

K., bedoel je National Lampoon's Animal House?

Nee, die bedoel ik niet. 't Is iets met Porky of zoiets.

Maak jij 'm even af ?

• 1955 berichten

Welja, ik heb toch niets beters te doen ;o)

• 1955 berichten

Die film heet gewoon Porky's. Ik heb 'm nooit gezien.

Houden zo!

Jordy

yep ik heb ze ooit eens allemaal gezien .. vroeger op tv

Jordy

Porky's!! haha dat was echt grappig (toen ik 10 was)

Jordy

hmmn volgens mij kloppen mijn veronica gidsen (van deze en volgende week) niet helemaal

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Ach ja, dit had niet gehoeven. Maar ja, de kassa diende weer eens te rinkelen voor Stallone en dan is zo'n vervolg natuurlijk niet te omzeilen. De verhaallijn is gewoon slecht uitgewerkt; had warempel nog IETS kunnen worden.

avatar van Justice4All

Justice4All

Kom er nou nog deel 6 van de Rocky series

kappeuter schreef:

Meat Balls geloof ik.

avatar van steven36

steven36

Helaas heeft Mohammed Ali deze film niet kunnen zien aangezien hij teveel last had van het schudden van z'n hoofd.

avatar van U-96

avatar van Art

Art

U-96 schreef:

Jaja, nou weten we het wel..

Je kan beter deze smilie gebruiken Toch?

avatar van WhiteWizard

WhiteWizard

Mohammed Ali is de beste bokser ooit.

R.E.S.P.E.C.T.

Film was nie zo leuk ofzo...

WhiteWizard schreef:

Mohammed Ali is de beste bokser ooit.

Betwijfel ik.

Rocky Marciano.

George Foreman! Of Tyson Of Vanderlijde

Rocky Marciano.

Okay jij je zin.

(Maar Ernesto Hoost maakt gehakt van ze allemaal. )

avatar van gemaster

gemaster

Welnee. Rocky Marciano was blank, hoe kan hij nou de beste bokser allertijden zijn?

avatar van gotti

Hij is naar mijn weten wel de enige bokser die nooit een wedstrijd verloor...

gemaster schreef:

Rocky Marciano was blank, hoe kan hij nou de beste bokser allertijden zijn?

Jij meent dus dat alleen zwarten kunnen boksen? iets teveel rap geluisterd? leeghoofd. Rocky Marciano heeft toevallig grote zwarte bokslegendes als Jersey Joe Walcott, Joe Louis en Ezzard Charles alle hoeken van de ring laten zien. Hier heb je wat te lezen.

avatar van gemaster

gemaster

Oh there they go. There they go, every time I start talkin 'bout boxing, a white man got to pull Rocky Marciano out their ass. That's their one, that's their one. Rocky Marciano. Rocky Marciano. Let me tell you something once and for all. Rocky Marciano was good, but compared to Joe Louis, Rocky Marciano ain't shit.

avatar van mikey

mikey

Rocky is weer terug bij af. Zijn debiele zwager heeft al zijn geld verbrast. Zijn zoontje moet overleven op het schoolpleintje in de achterbuurt. Maar dan ontdekt rocky het talent van een no-nonsense spierbundel en ontfermt zich over deze knul. Hij blijkt een succesformule maar het duivelse geld maakt veel kapot. En dat realiseert de jonge bokser zich ook. als wanhoopsdaad probeert hij rocky in elkaar te slaan, maar deze ouwe rot weet een heleboel van zinloos geweld. Opeens een ingewikkeld verhaal over geld, macht en sociale toestanden, en dat terwijl het vroeger zo makkelijk was. in stallones fantasie zou een wereldkampioen blank moeten zijn. Na 13 jaar knokken eindelijk zonneschijn! 1.5