Genre: Drama / Sport
Releasedatum: 14 december 1990
Bekijk via Videoland
Plot Rocky V
"Go for it!"
Nadat gebleken is dat Rocky permanente hersenbeschadiging door het gevecht met de Russische bokser Ivan Drago heeft opgelopen, is Rocky gedwongen om te stoppen. Wanneer hij thuiskomt, komt hij er achter dat al zijn geld gestolen is. Rocky besluit een jonge bokser te gaan trainen. Hij kan echter niet op tegen de hoge salarissen die de jongen aangeboden worden door andere managers.
- Trailer (YouTube)
Tony "Duke" Evers
Jimmy
Karen
Jordy
Deze was echt erg slecht, gaf eigenlijk een slechte naam aan de hele serie. Ik moet ze allemaal nog eens zien, maar tot die tijd hou ik het voor dit deel op anderhalve ster.
Jemig de pemig, heb jij alle Rocky films gezien ? Ik had het na anderhalf deel wel gezien..
Rocky doet me trouwens denken aan een andere film uit die tijd met vele vervolgen: Police Academy 1-5...
Er is ook een onderbroekenlol serie op een zomerinternaat oid. Kan alleen niet op de naam komen.. Iemand ?
vic
ik zei nog bij deel 4 dat ik niet genoeg kon krijgen van rocky. Nou nu wel. Rocky 5 maakte een hele grote fout. Het probeerde de formule te veranderen en dat werkte helemaal niet want het verhaal was erg beroerd en zijn zoon en zijn tegenstander kunnen allebei niet acteren maar hebben wel een hele belangrijke rol in de film. 2,5 ster
- 1955 berichten
K., bedoel je National Lampoon's Animal House?
Nee, die bedoel ik niet. 't Is iets met Porky of zoiets.
Maak jij 'm even af ?
- 1955 berichten
Welja, ik heb toch niets beters te doen ;o)
- 1955 berichten
Die film heet gewoon Porky's. Ik heb 'm nooit gezien.
Jordy
hmmn volgens mij kloppen mijn veronica gidsen (van deze en volgende week) niet helemaal
Ralfke
- 2075 stemmen
Ach ja, dit had niet gehoeven. Maar ja, de kassa diende weer eens te rinkelen voor Stallone en dan is zo'n vervolg natuurlijk niet te omzeilen. De verhaallijn is gewoon slecht uitgewerkt; had warempel nog IETS kunnen worden.
Captain Pervert
Meat Balls geloof ik.
steven36
Helaas heeft Mohammed Ali deze film niet kunnen zien aangezien hij teveel last had van het schudden van z'n hoofd.
Art
Jaja, nou weten we het wel..
Je kan beter deze smilie gebruiken
Toch?
WhiteWizard
Mohammed Ali is de beste bokser ooit.
R.E.S.P.E.C.T.
Film was nie zo leuk ofzo...
Diesel
Mohammed Ali is de beste bokser ooit.
R.E.S.P.E.C.T.
Captain Pervert
Okay jij je zin.
(Maar Ernesto Hoost maakt gehakt van ze allemaal.
gemaster
Welnee. Rocky Marciano was blank, hoe kan hij nou de beste bokser allertijden zijn?
Hij is naar mijn weten wel de enige bokser die nooit een wedstrijd verloor...
Diesel
Rocky Marciano was blank, hoe kan hij nou de beste bokser allertijden zijn?
gemaster
Oh there they go. There they go, every time I start talkin 'bout boxing, a white man got to pull Rocky Marciano out their ass. That's their one, that's their one. Rocky Marciano. Rocky Marciano. Let me tell you something once and for all. Rocky Marciano was good, but compared to Joe Louis, Rocky Marciano ain't shit.
mikey
Rocky is weer terug bij af. Zijn debiele zwager heeft al zijn geld verbrast. Zijn zoontje moet overleven op het schoolpleintje in de achterbuurt. Maar dan ontdekt rocky het talent van een no-nonsense spierbundel en ontfermt zich over deze knul. Hij blijkt een succesformule maar het duivelse geld maakt veel kapot. En dat realiseert de jonge bokser zich ook. als wanhoopsdaad probeert hij rocky in elkaar te slaan, maar deze ouwe rot weet een heleboel van zinloos geweld. Opeens een ingewikkeld verhaal over geld, macht en sociale toestanden, en dat terwijl het vroeger zo makkelijk was. in stallones fantasie zou een wereldkampioen blank moeten zijn. Na 13 jaar knokken eindelijk zonneschijn! 1.5

Rocky Balboa

Rocky II
1979

Rocky
1976

Sylvester Stallone onthult zijn slechtste 'Rocky'-film: 'Die krijgt echt een nul, die was écht heel slecht'

Rocky

The Damned United
Drama / Sport, 2009

Let It Be
Muziek / Documentaire, 1970
philadelphia, pennsylvaniatransportercataclysmouder-kindrelatietrainerrestartbankruptboksercarrièreboxing matchopleidingworld championchallenger street riotssponsorship challengechampiontax consultantboxing school praisevriendschapsportfather figureboksen