Mario Bava

mijn gemiddelde
3,24
1103 stemmen

Geboren:
31 juli 1914
San Remo (Italië)

Overleden:
27 april 1980 (65 jaar)
Rome (Italië)

Er staan 26 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1103 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,24 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

3,06 (43)
I Vampiri (1956)
Alternatieve titel: The Devil's Commandment
2,83 (9)
La Battaglia di Maratona (1959)
Alternatieve titel: The Giant of Marathon
2,62 (4)
Esther and the King (1960)
3,53 (136)
La Maschera del Demonio (1960)
Alternatieve titel: Black Sunday
2,92 (19)
Ercole al Centro della Terra (1961)
Alternatieve titel: Hercules in the Haunted World
3,17 (6)
Gli Invasori (1961)
Alternatieve titel: Erik the Conqueror
4,50 (1)
Le Meraviglie di Aladino (1961)
Alternatieve titel: The Wonders of Aladdin
3,26 (36)
La Frusta e il Corpo (1963)
Alternatieve titel: The Whip and the Body
3,29 (50)
La Ragazza Che Sapeva Troppo (1963)
Alternatieve titel: The Girl Who Knew Too Much
3,57 (96)
I Tre Volti della Paura (1963)
Alternatieve titel: Black Sabbath
3,69 (97)
6 Donne per l'Assassino (1964)
Alternatieve titel: Blood and Black Lace
2,81 (40)
Terrore nello Spazio (1965)
Alternatieve titel: Planet of the Vampires
2,35 (13)
I Coltelli del Vendicatore (1966)
Alternatieve titel: Knives of the Avenger
3,45 (55)
Operazione Paura (1966)
Alternatieve titel: Kill, Baby... Kill!
1,62 (8)
Le Spie Vengono dal Semifreddo (1966)
Alternatieve titel: Dr. Goldfoot and the Girl Bombs
3,40 (77)
Diabolik (1968)
Alternatieve titel: Gevaar: Diabolik!
2,96 (25)
5 Bambole per la Luna d'Agosto (1970)
Alternatieve titel: Five Dolls for an August Moon
3,06 (33)
Il Rosso Segno della Follia (1970)
Alternatieve titel: Hatchet for the Honeymoon
1,50 (3)
Roy Colt e Winchester Jack (1970)
Alternatieve titel: Roy Colt and Winchester Jack
3,12 (108)
Reazione a Catena (1971)
Alternatieve titel: Twitch of the Death Nerve
2,77 (51)
Gli Orrori del Castello di Norimberga (1972)
Alternatieve titel: Baron Blood
2,61 (9)
Quante Volte... Quella Notte (1972)
Alternatieve titel: Four Times That Night
2,83 (58)
Lisa e il Diavolo (1973)
Alternatieve titel: Lisa and the Devil
3,75 (63)
Cani Arrabbiati (1974)
Alternatieve titel: Rabid Dogs
2,76 (63)
Schock (1977)
Alternatieve titel: Shock
La Venere d'Ille (1979)
Alternatieve titel: Venus of Ille