?

Lindsay Anderson

mijn gemiddelde
3,40
360 stemmen

Geboren:
17 april 1923
Bangalore (India)

Overleden:
30 augustus 1994 (71 jaar)
Angoulême (Frankrijk)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 360 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,40 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Filmografie

3,45 (38)
This Sporting Life (1963)
2,91 (11)
The White Bus (1967)
Alternatieve titel: Red, White and Zero
3,53 (212)
If.... (1968)
3,71 (46)
O Lucky Man! (1973)
2,00 (2)
In Celebration (1975)
2,16 (19)
Britannia Hospital (1982)
3,02 (30)
The Whales of August (1987)
2,50 (2)
Glory! Glory! (1989)