menu

Joon-ho Bong

mijn gemiddelde
3,44 (5121)
5121 stemmen

Geboren:
14 september 1969 (51 jaar)
Seoul (Zuid-Korea)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 5121 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,44 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,81

Filmografie

  • 3,11 (50)
    Flandersui Gae (2000)
    Alternatieve titel: Barking Dogs Never Bite
  • 3,64 (559)
    Salinui Chueok (2003)
    Alternatieve titel: Memories of Murder
  • 3,05 (679)
    Gwoemul (2006)
    Alternatieve titel: The Host
  • 2,90 (67)
    Tokyo! (2008)
  • 3,51 (308)
    Madeo (2009)
    Alternatieve titel: Mother
  • 3,18 (1550)
    Snowpiercer (2013)
    Alternatieve titel: Snow Piercer
  • 3,34 (543)
    Okja (2017)
    Alternatieve titel: 옥자
  • 3,92 (1365)
    Gisaengchung (2019)
    Alternatieve titel: Parasite