menu

Janusz Majewski

mijn gemiddelde
3,50 (5)
5 stemmen

Geboren:
5 augustus 1931 (87 jaar)
Lwów (Polen)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 5 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,50 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,32

Filmografie

  • Sublokator (1966)
    Alternatieve titel: The Lodger
  • 3,25 (2)
    Lokis (1970)
    Alternatieve titel: Lokis: Rękopis Profesora Wittembacha
  • 3,67 (3)
    Zaklete Rewiry (1975)
    Alternatieve titel: Dvoji svet Hotelu Pacifik
  • C.K. Dezerterzy (1986)
    Alternatieve titel: H.M. Deserters
  • Mala Matura 1947 (2010)
    Alternatieve titel: The Rite of Passage