?

Christian Alvart

mijn gemiddelde
3,20
2576 stemmen

Geboren:
28 mei 1974 (43 jaar)
Seeheim-Jugenheim (West-Duitsland)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 2576 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,20 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

3,41 (51)
Antikörper (2005)
Alternatieve titel: Antibodies
3,13 (969)
Pandorum (2009)
3,24 (1541)
Case 39 (2009)
3,00 (1)
8 Uhr 28 (2010)
3,00 (1)
Banklady (2013)
Alternatieve titel: Bank Lady
1,50 (1)
Halbe Brüder (2015)
3,21 (12)
Tschiller: Off Duty (2016)
Alternatieve titel: Nick's Law