Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 140 minuten / 89 minuten (dvd)
Alternatieve titels: Nick's Law / Tschiller a.D. - Der Kinotatort / Nick Off Duty
Duitsland
Geregisseerd door: Christian Alvart
Met onder meer: Til Schweiger, Berrak Tüzünataç en Erol Afşin
Gesproken taal: Duits, Russisch en Turks
Plot Tschiller: Off Duty
De stoere agent Nick Tschiller heeft zijn vrouw verloren door toedoen van de Turkse maffia. Wanneer haar tienerdochter naar Istanboel vlucht om haar moeder te wreken, gaan Nick en zijn partner Yalcin haar achterna. Ze vinden haar in de handen van de meedogenloze Russische mensenhandelaren. Lenny is ontvoerd naar Moskou en Nick moet alles in het werk stellen om zijn dochter te redden.
Niklas 'Nick' Tschiller
Firat Astan
Reyhan
Süleyman Seker
Aykut
Heerlijke serie maar nu dan eindelijk in de bioscoop nu iemand zo gek krijgen om de bijna 1000 afleveringen toe te voegen op tv-meter .
Decec
't duurt even, gaat niet zo snel, want toe te voegen is nog steeds uitgeschakeld...
Weissenee is ook afgekeurd, dus bij tvmeter nog te toevoegen...
Weissenee is ook afgekeurd, dus bij tvmeter nog te toevoegen...
Ze zijn daar nog strenger als op MM en inderdaad het gaat niet hard, eerder zeer traag.
alfie
goede tatort film... speeltijd is 90 minuten en niet 140 zoals hierboven vermeld word
Left4Dead
ja en wat moet ik nu gaan denken?
Op MM 3,21** van 7 stemmers, op IMDB 3,4/10 van 574 stemmers.
Zal hem dan zelf maar moeten pakken, wel een groot verschil zeg.
Der Kinotatort, eeehhh ............................grappig.
Left4Dead
Mmmjjjjjjaaa, het is allemaal wel eens eerder gedaan hé.
Het verhaal is daardoor niet erg inspirerend, maar ik moet bekennen dat ik zeker geen fan van Duitse tv ben. Vroeger vond ik al niets aan de krimi's, wel eens geprobeerd omdat de rest van het gezin er naar keek. Derrick was dan wel het meest bekend, de Tros zond de meuk jarenlang uit. Gelukkig zijn de duitsers ook overstag gegaan.
De film beschikt over een simpel plot en kijkt daardoor gemakkelijk weg. Niet al het acteerwerk is goed, het komt zo nu en dan aardig amateuristisch over. Echte spanning kon ik niet ontdekken helaas, een vleugje humor was te vinden in de gekheid van Nick's collega die in het ziekenhuis de acties van Nick volgt. De actie was redelijk te noemen.
Kortom, een simpel niemendalletje dat zich redelijk vlot en gemakkelijk laat wegkijken.
3** maar meer ook echt niet. (89 min. versie)
Ik heb echt de film gezien met dezelfde titel, maar het verhaal klopt TOTAAL NIET. Niks met verliezen vrouw of dochter die wraak wil nemen. Ook niks met Istanboel. Gewoon over prostitutie en die slechterikken die er mee gemoeid zijn. Dus ik snap er niks van ??? Tevens kloppen de acteurs ect die ik gezien heb niet met die van IMDB.
Klopt.
Klopt.
Ik ben even de wereld over geweest
, op www wel te verstaan. De poster komt overeen met die van IMDB, filmstarts.de, moviepilot.de, hollywoodreporter.com. Zo ook het plot op de sites die ook hier geplaatst is. Er zit een verschil in de duur van de film: 140 minuten / 89 minuten (dvd).
Volgens mij zit hier het verschil in. Dus je hebt hoogstwaarschijnlijk deze gezien, ik had ook vraagtekens destijds.
Ik ben even de wereld over geweest

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix