• 9.370.271 stemmen

Ontwikkeld door: Bert Van Dael, Gitte Nuyens en Marc Goyens

Met onder meer: Bart Hollanders, Serine Ayari en Eva Binon

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: maandag 4 september 2023

Eerst uitgezonden op: Streamz (België)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Exen

Gilles Trio is een onhandige bon vivant. Hij ontmoet Yasmine Ben Hamza en valt voor haar. Ze krijgen een relatie en zij wordt zijn grote liefde. Gilles zweert Yasmine dat hij echt is veranderd en zijn losbandige leventje vaarwel heeft gezegd. Tot hij met haar in het huwelijksbootje stapt en zijn ex-lieven niet langer kan ontlopen…

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Exen seizoen 2?

Meningen over Exen

avatar van libra666

libra666

vrijdag 6 oktober 2023
Exen seizoen 1 Luchtige korte serie in 6x 40min. met grappige en hilarische momenten. Goede acteerprestaties van de niet-acteurs die hier een echte rol kregen. Bart Hollanders zet een puike prestatie neer als knullige womanizer. Al bij al leuk om eens mee te pakken en de afleveringen vliegen voorbij, of men op een 2de seizoen zit te wachten vrees ik van niet.
avatar van Corcicus

Corcicus

maandag 25 september 2023
Exen seizoen 1 Stuitend oninteressant. Ik denk dat ik het derhalve bij één afleveringetje houd.
avatar van Kronos

Kronos

woensdag 1 november 2023
Exen seizoen 1 Acteerprestaties zijn oké, Serine Ayari levert een opvallend goede prestatie. Maar wat een flauw verhaaltje en slappe humor.