• 9.373.535 stemmen

Ontwikkeld door: Anthony Van Biervliet

Met onder meer: Pommelien Thijs, Eliyha Altena en Willem De Schryver

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: vrijdag 12 mei 2023

Eerst uitgezonden op: VRT (België)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Knokke Off

Twee twintigers genaamd Louise Basteyns en Alexandre 'Alex' Vandael, beiden afkomstig uit een rijke familie, beleven samen met hun vriendengroep een onbezonnen zomer in het luxueuze Knokke. Ondanks hun zorgeloze levensstijl en extravagante feesten, voelen ze de druk van hun ouders om te voldoen aan hoge verwachtingen. Hierdoor raken ze verstrikt in hun zoektocht naar ware vriendschap, liefde en vooral hun eigen identiteit.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Knokke Off

avatar van Diederik58

Diederik58

dinsdag 22 augustus 2023
Knokke Off seizoen 1 De kritiek op het acteren is niet mijn mening. Willem de Schryver is erg goed in het acteren van de stemmingswisselingen en het uitdrukken van de emoties. Soms ietwat overgeacteerd, maar ik vond hem overtuigen. Eliyha Altena acteert erg naturel. Zeker geen opgezegde dreuntjes zoals je vaker bij Nederlandse acteurs ziet. Ook Pommelien Thijs vind ik prima acteren. De Vlaamse acteurs vind ik soms moeilijk te beoordelen (voor zover ik dat mag) vanwege het Vlaams. In mijn oren klinkt dat nogal opgezegd. Het verhaal over de verdwijning van de zus van Melissa komt te weinig op de voorgrond. Omdat het uiteindelijk hier om draait, ha dhet meer aandacht mogen krijgen. De serie had meer compacter mogen zijn. Nu zit er onnodige opvulling in om te laten zien dat de jet set van Knokke alleen uit drugsgebruikende, zuipende en vreemdgaande en alles neukend wat los en vast staat. Verder doet men erg hun best om Patrick tot superklootzak te bombarderen. Er zitten zoveel verhaallijnen in de serie, dat het eigenlijk alleen maar een soapserie is. Het was beter geweest om de verhaallijnen te beperken en deze goed uit te werken. Toch heb ik genoten van de serie. Vooral vanwege het acteren. Het cameragebruik is prima in orde. Uiteindelijk komt het tot een niet verrassende plot. Er werd te veel prijs gegeven in de afleveringen. Een tweede serie zal er niet komen. Maar ik hoop zeker meer te kunnen te zien van de jonge acteurs.
avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

donderdag 9 januari 2025
Knokke Off seizoen 1 Wel van genoten. De onuitstaanbare karakters. De vileine zwarte humor. De schitterende sfeerbeelden van Knokke en omgeving. De snelle montage en filmische trucjes om de wankelijke geestesgesteldheid van sommige personages neer te zetten. Bij vlagen best lief als de personages toch liefde en genegenheid bij elkaar vinden. Al voegt het thriller-motiefje weinig toe aan de serie en laat het acteerwerk soms serieus te wensen over. Maar ik geef een tweede seizoen van 'Knokke Off' zeker een kans. Je gaat wel geven om die rijkeluisklootzakken met hun malle fratsen.

vinny70_tv

zondag 23 juli 2023
Knokke Off seizoen 1 Omg, wat is dit een slechte serie. Super slecht acteerwerk en mottige verhaallijn. Hoge score strookt totaal niet met de werkelijkheid.

Chefkes_tv

maandag 24 juli 2023
Knokke Off seizoen 1 Alle mooie verhalen in de pers, vergeet het - dit is bagger. Verhaal, acteerwerk is van dusdanig laag niveau dat je je tijd beter kunt steken in wat dan ook.