• 9.369.835 stemmen

Ontwikkeld door: Dave Filoni

Met onder meer: Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo en Ivanna Sakhno

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 22 augustus 2023

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ahsoka

Het Galactische Rijk is gevallen. De voormalige jedi-strijder Ahsoka Tano moet een opdoemende bedrijging voor een kwetsbaar heelal onderzoeken. Hiertoe reist ze van het ene einde van dit heelal nar het andere, op zoek naar grootadmiraal Thrawn, een voormalige commandant in het voormalige Galactische Rijk.

Meningen over Ahsoka

avatar van Fikret8

Fikret8

donderdag 14 september 2023
Ahsoka seizoen 1
IH88 schreef:
Aflevering 4 is erg sterk. Ben benieuwd naar afl. 5, want Ahsoka staat op het punt om iets heel erg vreemds (en intrigerend) te introduceren in live-action. Ben benieuwd hoe het gewone publiek hier op gaat reageren.
Aflevering 5 is echt een parel! Op naar 6.
avatar van james_cameron

maandag 9 oktober 2023
Ahsoka seizoen 1 De zoveelste spin-off van Star Wars en wederom niet heel geweldig. Het personage Ahsoka (op de automatische piloot gespeeld door Rosario Dawson) is hier behoorlijk suf en vooral saai. De serie moet het dan ook vooral hebben van enkele kleurrijke bijrollen, waarbij David Tennant in positieve zin opvalt als de stem van robot Huyang. Van de acht afleveringen is alleen de vijfde echt de moeite waard, met een fijne gastrol van Hayden Christensen. De sfeer die in die aflevering wordt getroffen mist in de rest van de serie, hoe mooi en verzorgd alles er verder ook uit ziet. Er zal ongetwijfeld een tweede reeks komen en die zal ik vast ook weer gaan kijken, maar vooralsnog is dit niet heel bijzonder.