• 9.369.695 stemmen

Ontwikkeld door: Tony Basgallop

Met onder meer: Christoph Waltz, Brittany O'Grady en Aimee Carrero

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 24 februari 2023

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Consultant

Een bedrijf dat in ernstige problemen komt nadat een fusie mislukt, huurt een adviesbureau in om hun bedrijf te stroomlijnen. Maar er is iets vreemds aan de hand met de adviseur die het project komt begeleiden. Mensen die hem uitdagen worden ontslagen... of erger. Ze beseffen al snel dat ze niet alleen vechten voor hun baan, ze vechten voor hun leven.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over The Consultant

avatar van Werkt

Werkt

zaterdag 1 april 2023
The Consultant seizoen 1 Intrigerende serie met een glansrol voor Christopher Waltz. Het personage zit hem als gegoten. Ik hoop wel dat er een 2e seizoen komt, want er blijven nog veel vragen over. Mensen laten zich wel erg makkelijk manipuleren door ‘the Consultant’, zelfs als hun zwakke plekken worden geraakt. Hopelijk komt hier een antwoord op.

Sunspot

zaterdag 25 februari 2023
The Consultant seizoen 1 Lekker droge serie

santaro78_tv

woensdag 15 november 2023
The Consultant seizoen 1 Vreemde serie ik snap eigenlijk niet wat ik nu precies heb zitten kijken, er blijven zoveel vragen over en een anticlimax na de laatste aflevering. Nu is waltz voor mij echt een top acteur maar de serie is echt super vaag.