• 9.369.700 stemmen

Ontwikkeld door: Álex Pina

Met onder meer: Pedro Alonso, Michelle Jenner en Tristán Ulloa

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: vrijdag 29 december 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Berlín

Prequel en spin-off van 'Casa de Papel' rondom het personage als Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman. Deze bende beraamt en voert grote overvallen als op banken uit.

Meningen over Berlín

avatar van horizons

horizons

vrijdag 29 december 2023
Berlín seizoen 1 Eerste twee afleveringen gaan terug naar de onbezonnen aanpak van het eerste seizoen. Dat is positief.
avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

zondag 31 december 2023
Berlín seizoen 1 Ik heb nog nooit een serie zo snel uitgekeken. Niet dat ik meerdere afleveringen achter elkaar keek, maar toch wel binnen 50 uur alles gezien. De 8 afleveringen hadden er voor mij 6 moeten zijn. Het dwaalde wel erg vaak af (autorace bijv.) van de kraak. Dat was niet saai, maar voegde voor mij weinig toe. Erg vermakelijk en goed gemaakt. Soms zelfs spannend.
avatar van vranque

vranque

zaterdag 30 december 2023
Berlín seizoen 1 In het begin heerlijk meegezogen in het La Casa de Papel sfeertje wat ook nog eens prachtig vormgegeven uitgevoerd wordt met zeker ook zeer acceptabele acteerprestaties en uiteraard een heel mooi vertrouwd plan maar ................dan begin ik me toch echt iets teveel te storen aan tienervermaak en romantische afdwalingen. Nee dit is het dan niet voor mij.2*
avatar van Toontje G

Toontje G

dinsdag 2 januari 2024
Berlín seizoen 1 Het wordt minder en minder. De laatste afleveringen van seizoen 5 waren al niet veel, misschien een nieuwe kans met Berlijn, maar helaas dit is ook weer kinderlijk geacteerd met flauwe humor. Als er nog een vervolg komt weet ik een ding zeker, hier ga ik geen tijd meer aan besteden.