• 9.454.021 stemmen

Berlín - Seizoen 2 (2026)

Alternatieve titel: Berlin and the Lady with an Ermine

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 21 minuten

Ontwikkeld door: Álex Pina

Met: Pedro Alonso, Tristán Ulloa en Michelle Jenner

Oorsprong: Spanje

Datum van release: vrijdag 15 mei 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Berlín

Prequel en spin-off van 'Casa de Papel' rondom het personage als Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman. Deze bende beraamt en voert grote overvallen als op banken uit.

Afleveringen Seizoen 2 (2026)

1. 1. La Colección

15 mei 2026 (55 minuten)

Berlijn en Damián zoeken een nieuw doelwit, waarna de bende weer samenkomt in Sevilla om een multimiljonair op te lichten.

2. 2. Un Canto a la Vida

15 mei 2026 (41 minuten)

Nauwelijks bekomen van zijn nachtelijke avontuur met Candela, begint Berlijn met zijn bende aan een riskante verkenningsmissie op het uitgestrekte landgoed van de hertog.

3. 3. El Síndrome de Stendhal

15 mei 2026 (51 minuten)

Roi en Cameron blijven met tegenzin achter. Na de gebeurtenissen van de dag keren Berlijn en de anderen terug naar het platteland met een gloednieuw plan.

4. 4. Naranjas de la China

15 mei 2026 (59 minuten)

Terwijl de overval een nieuwe wending neemt, zet Keila een gewaagd plan in gang. Op een clandestien feestje wordt Berlijn benaderd door de hertogin, wat Candela woedend maakt.

5. 5. Demolition Boys

15 mei 2026 (53 minuten)

Terwijl Damián de zoekgeraakte bagage opspoort, combineert Berlijn zaken met plezier. In het landhuis van de hertog zoeken Keila en Bruce verder naar de kluis.

6. 6. Pomelo Loves Mandarina

15 mei 2026 (52 minuten)

Berlijn moet een nepplan verzinnen om de nieuwsgierige hertog af te leiden. Tijdens een diner bij kaarslicht stelt Bruce zich open en communiceert de hertogin stiekem met Damián.

7. 7. La Noche de las Dos Cobras

15 mei 2026 (49 minuten)

Met nieuwe informatie probeert Damián het probleem van de vuurbal op te lossen. Terwijl Berlijn steeds meer in de ban raakt van Candela, wordt hij achtervolgd door zijn verleden.

8. 8. La Felicidad es del Que Ama

15 mei 2026 (1 uur en 21 minuten)

Een avondje uit in Peñíscola inspireert Berlijn om zijn plannen radicaal te wijzigen. Lukt het hem en de bende om de grootste overval uit de geschiedenis te plegen?

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Casa de Papel vond ik geweldig. Alle seizoenen heb ik met plezier gekeken. Het eerste seizoen Berlin ook, al had deze iets te veel afleveringen voor het verhaal. Het duurde te lang. Dit seizoen (al noemt Netflix het geen tweede seizoen maar een nieuwe miniserie) gaat het voor mijn gevoel zo'n 70 procent van de tijd over relaties, verhoudingen, en romantiek. Prima als dat een deel is, maar ik kijk voor de actie en de overvallen. Als je niet met die insteek kijkt dan waardeer je het mogelijk anders. Het duurde me allemaal veel te lang. Nog steeds goed, maar minder wat ik verwacht/gehoopt had.