• 9.375.245 stemmen

Let the Right One In (2022)

Drama / Horror | 1 seizoen

Ontwikkeld door: Andrew Hinderaker

Met onder meer: Demián Bichir, Grace Gummer en Nick Stahl

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 9 oktober 2022

Eerst uitgezonden op: Showtime (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Let the Right One In

Het leven van een vader en zijn twaalfjarige dochter is tien jaar eerder voorgoed veranderd toen ze in een vampier werd veranderd. Opgesloten op twaalfjarige leeftijd, misschien wel voor altijd, leeft Eleanor een gesloten leven, in staat om alleen 's nachts uit te gaan. Ondertussen doet haar vader zijn best doet om haar de minimale hoeveelheid menselijk bloed te geven die ze nodig heeft om in leven te blijven.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Let the Right One In

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

dinsdag 15 november 2022
Let the Right One In seizoen 1 Vet goeie serie, gebaseerd op 'Låt den rätte komma in'. 6 Afleveringen gezien en serie is echt sterk uitgewerkt en met uiterdt boeiende verhaallijnen. Met een zalige Madison Taylor Baez als Eleanor. 9/10.
avatar van hatebreeder

hatebreeder

zondag 25 mei 2025
Let the Right One In seizoen 1 Meestal vind ik vampierenseries en films niet zo heel best maar zo af en toe zitten er wel eens pareltjes tussen. Met deze serie hadden we weer zo"n pareltje te pakken. Een aan de ene kant vrij luchtige serie met toch af en toe best brute momenten. De serie kijkt erg prettig weg en het einde vond ik ook erg goed. 4.5*