Savi is een succesrijke carrièrevrouw met een dubbel doel voor ogen: partner worden in haar advocatenkantoor en een gezin stichten met haar man, Harry. Haar complete tegenpool - en jongere zus - is de vrijgevochten en wispelturige Josselyn. Als supersingle kickt ze op feesten, onenightstands en Savi het leven zuur maken. Hun gemeenschappelijke boezemvriendin is April, moeder van twee kinderen en recente weduwe. Zij probeert, met de hulp van haar vriendinnen, haar leven weer op te bouwen. Een vierde vriendin, Karen, is een therapeute met een eigen praktijk. Nadat een relatie met een patiënt compleet uit de hand liep, zoekt ze weer toenadering tot de rest.
stinissen
3230 berichten
12024 stemmen
vrijdag 19 februari 2016
Mistresses seizoen 1
De eerste twee seizoenen zijn heerlijk soap vermaak. De serie is een remake van de originele serie uit Engeland.
joolstein
452 berichten
1570 stemmen
zondag 21 februari 2016
Mistresses seizoen 2
Ah, maar ik ben ook niet degene die hier zelf naar zal gaan kijken. Bij zowel de trailer als de poster zal ik al voor wegzappen! Nu ben ik helaas niet alleen degene die de zapper bedien. En tja soms val het wel mee, maar deze serie is zo tenenkrommend (slecht voor mij),dat 1,5 ster eigenlijk meer zijn voor Alyssa Milano zij was/ is een jeugdidool uit de verder ook middelmatige serie Who's the Boss
Ik heb het gewoon niet op dit soort series!