Mistresses seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Mistresses? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mistresses.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mistresses (Seizoen 4) dateert van 2016.
Mistresses Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Mistresses? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mistresses seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mistresses Serie Informatie
Mistresses is een Drama / Thriller-serie uit 2013-2016. Geregisseerd door Cherie Nowlan met onder meer de acteurs Alyssa Milano, Yunjin Kim en Rochelle Aytes .
Savi is een succesrijke carrièrevrouw met een dubbel doel voor ogen: partner worden in haar advocatenkantoor en een gezin stichten met haar man, Harry. Haar complete tegenpool - en jongere zus - is de vrijgevochten en wispelturige Josselyn. Als supersingle kickt ze op feesten, onenightstands en Savi het leven zuur maken. Hun gemeenschappelijke boezemvriendin is April, moeder van twee kinderen en recente weduwe. Zij probeert, met de hulp van haar vriendinnen, haar leven weer op te bouwen. Een vierde vriendin, Karen, is een therapeute met een eigen praktijk. Nadat een relatie met een patiënt compleet uit de hand liep, zoekt ze weer toenadering tot de rest.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,56 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.