• 9.369.555 stemmen

Ontwikkeld door: Vanessa Gazy

Met: Michelle Monaghan, Matt Bomer en Daniel Sunjata

Oorsprong: Australië / Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 19 augustus 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Echoes

Al van jongs af aan wisselt de eeneiige tweeling Leni en Gina regelmatig van leven. Dit begint onschuldig, maar als volwassenen gaan ze hierin steeds verder en weten ze het wel heel bont te maken, zelfs zo bont dat geen van de twee echt nog een eigen leven heeft. De twee leiden beiden een dubbelleven, waarin ze twee huizen, twee echtgenoten en een kind delen. De perfecte leugen die ze jarenlang op wisten te houden wordt echter in de war geschopt wanneer een van de tweeling vermist raakt. De ander moet op zoek naar haar tweelingzus zonder dat hun geheim in de openbaarheid komt.

Afleveringen

1. 1. Home

19 augustus 2022 (48 minuten)

Een vrouw keert terug naar haar geboorteplaats als ze een verontrustend telefoontje krijgt over de verdwijning van haar tweelingzus. Het onderzoek is al gestart.

2. 2. Birthday

19 augustus 2022 (54 minuten)

Leni balanceert op een gevaarlijke rand. Ze doet haar best om de schijn op te houden en te achterhalen wat er het afgelopen jaar op Mount Echo is gebeurd.

3. 3. Party

19 augustus 2022 (45 minuten)

Leni spreekt oude vrienden en realiseert zich dat Gina misschien dichter in de buurt is dan ze dacht. Later komt het hele dorp naar het verjaardagsfeest van de tweeling.

4. 4. Body

19 augustus 2022 (41 minuten)

Wanneer de politie in het bos een verbrand lichaam ontdekt, moeten de verdachten mogelijks helemaal niet ver gezocht worden. Leni gaat op zoek naar Gina.

5. 5. Gina

19 augustus 2022 (51 minuten)

Als Gina nadenkt over haar jeugd met Leni, komen er pijnlijke herinneringen naar boven die ook nieuwe inzichten met zich mee brengen.

6. 6. Fire

19 augustus 2022 (43 minuten)

Sheriff Floss zit middenin een intens onderzoek en wil beide zussen ondervragen, maar Leni en Gina vertellen twee zeer verschillende verhalen.

7. 7. Falls

19 augustus 2022 (40 minuten)

Leni en Gina zijn op de vlucht en kunnen zich nergens meer verbergen. Ze moeten eindelijk de confrontatie aangaan met hun verleden - en elkaar.

Alle Acteurs en Actrices

Deputy Paula Martinez

Mathilda "Mattie" Beck

avatar van lang pee

lang pee

Had hier veel van verwacht, maar helaas een enorme tegenvaller. Zeer ongeloofwaardig, met zwakke dialogen en een paar povere acteerprestaties. Er was één iemand waar ik enorm veel respect voor had. De plastische chirurg die het gezicht van de twee zussen had gedaan, het was bij allebei even slecht gedaan, nee snel vergeten dit......

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Vond het maar een saaie serie

avatar van milan90

milan90

Te langdradig zonder dat het spannend wordt, pas in aflevering 5 begon ik het enigszins te waarderen. Het had allemaal beter uitgewerkt kunnen worden. Het verhaal is op zich interessant van tweeling zussen die jaarlijks wisselen met elkaar van relatie en leven.

avatar van WB

WB

Toch niet helemaal tevreden over de serie. Iets teveel onwaarschijnlijkheden, toevalligheden en twists die eigenlijk geen twists zijn. Het is allemaal moelijker gemaakt dan het moet zijn, en de spanning bereikt eigenlijk nergens een hoogtepunt. Monaghan doet het leuk, maar dat is het dan ook...

avatar van cornelis2

cornelis2

Ik had deze reviews moeten bekijken voordat ik deze serie bekeek. Het gegeven is aardig gevonden. Maar het is nu een chaotisch geheel geworden, dat daarom ook niet boeit. Naast teleurstellende scenario en regie, vond ik ook de acteurs en actrices beneden de maat. Jammer van mijn tijd. Ik hoop niet dat er een vervolg komt.

avatar van pierre18

pierre18

Nou, nou, hier had weleens een tweede scenarioschrijver naar mogen kijken. De eerst vier afleveringen waren erg taai en zeer verwarrend. Zoals op deze site ook eerder werd vermeld, kwam het verhaal pas vanaf de vijfde episode op gang. Maar het blijft allemaal erg ongeloofwaardig, te ver gezocht en het deed je eigenlijk allemaal niets. De één na de ander kon ook geen sympathie winnen. Verder werd je continu doodgegooid met dezelfde teksten: "ik los het op", "Ik deed het om jou te beschermen" en "ze heeft me nodig." Verder kwam het nooit tot een bepaald dieper gesprek, ze gaven gelijk de schuld aan een ander. Jammer allemaal, een betere opbouw en zeker een spannender verhaal had dit uitgangspunt wel verdiend.

avatar van eldorado

eldorado

Ben het niet helemaal eens met de onderstaande kritieken. Ik vond het een spannende serie.

Omdat de tweeling wel heel veel op elkaar lijkt is het soms verwarrend. De geloofwaardigheid valt iets over te zeggen.

avatar van AniSter

AniSter

Ingewikkeld en niet realistisch. De eerste vier afleveringen waren vrij rommelig. Pas vanaf aflevering 5 kwam er wat meer lijn in het verhaal. En als dan uiteindelijk duidelijk wordt waar het ooit mis begon te gaan, blijft er weinig meer over van het verhaal. Met nog wat onbeantwoorde vragen zoals "hoe is het met Towers en Payne afgelopen" kom ik niet verder dan net een voldoende. Van die sheriff Floss, what's in a name, heb ik nog lang oprispingen gehad.