• 9.369.601 stemmen

Conversations with Friends (2022)

1 seizoen
3,11 9 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Ierland

Ontwikkeld door: Ed Guiney, Andrew Lowe, Emma Norton, Sally Rooney, Lenny Abrahamson, Tommy Bulfin en Rose Garnett

Met onder meer: Sasha Lane, Joe Alwyn en Jemima Kirke

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 15 mei 2022

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Conversations with Friends

Frances is een 21-jarige studente. Ze is opmerkzaam, cerebraal en scherp. Haar ex-vriendin, nu beste vriendin, Bobbi, is zelfverzekerd, uitgesproken en meeslepend. Hoewel ze drie jaar geleden uit elkaar gingen, zijn Frances en Bobbi vrijwel onafscheidelijk en voeren ze samen poëzieverhalen op in Dublin. Tijdens een van hun shows ontmoeten ze Melissa, een oudere schrijfster, die gefascineerd is door het stel. Bobbi en Frances beginnen tijd door te brengen met Melissa en haar man, Nick, een knappe maar gereserveerde acteur. Terwijl Melissa en Bobbi openlijk met elkaar flirten, beginnen Nick en Frances aan een intense geheime affaire.

Meningen over Conversations with Friends

avatar van Gish

Gish

dinsdag 20 december 2022
Conversations with Friends seizoen 1 Na het geweldige Normal People, opnieuw een raak psychologisch portret van 4 mensen die emotioneel en fysiek verstrikt raken in de relaties die ze met elkaar hebben. Pijnlijk introvert opnieuw net als bij Normal People, je wilt de hoofdrolspeelster Frances af en toe hard wakker schudden, wat een binnenvetter is dat zeg. Alison Oliver speelt Frances met verve, een geweldige emotionele prestatie zet zij neer. Maar ook de rest van de cast mag er zijn. Ik heb de serie van 12 korte afleveringen snel gekeken, dat vergt soms veel geduld en concentratie, want het plot verloopt traag. Niet iedereen zal deze serie trekken, maar het is wat mij betreft gewoon een prachtig verhaal.
avatar van depri83

depri83

vrijdag 20 mei 2022
Conversations with Friends seizoen 1 Net als de vorige verfilming van een boek van Rooney, 'Normal People', is ook 'Conversations with Friends' erg geslaagd. Deze sleepte me echter niet zo mee als zijn voorganger, omdat ik sommige keuzes van Frances wat lastiger te volgen vond. Abrahamson levert weer puik werk af.