• 9.369.475 stemmen

Ontwikkeld door: Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda

Met onder meer: Ruth Becquart, Koen De Bouw en Kevin Janssens

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 6 februari 2022

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Twee Zomers

Een groep vrienden, jonge twintigers, wil nog een keer samen feesten, voordat het echte leven begint. Dat loopt helemaal verkeerd wanneer een vriend om het leven komt. Dertig jaar later brengt een koppel de groep opnieuw samen op een eiland. Daar duiken beelden op van de tragische avond, beelden die koste wat het kost geheim moeten blijven.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Twee Zomers

avatar van Alathir

Alathir

zondag 13 februari 2022
Twee Zomers seizoen 1 Deed me van ver wat denken aan een mix tussen Loft en En toen waren er nog maar... (And Then There Were None... van Agatha Christie). Ik vond het begin goed maar de climax vond ik een beetje uitblijven. Er zit zeker genoeg mysterie in om te gaan raden wie Peter (en de mannen) chanteert. Hoe het zich dan allemaal ontplooit vond ik dan weer minder. Eigenlijk de vrouwen tegen de mannen. Ik vond dat een beetje een anticlimax. Je zoekt naar 1 persoon die de chantage doet en dan blijken ze allemaal betrokken. Dit zal ongetwijfeld weer het #metoo gehalte in de media gaan voeden de komende weken en de discussie weer eens starten.

Movsin

donderdag 17 maart 2022
Twee Zomers seizoen 1 Wel boeiend om volgen, temeer degelijk ondersteund door het acteren van toch enkele heel bekwame acteurs, maar achteraf, nadat het ontgoochelend slot (Wat een voorzet naar een volgend seizoen!?) nog niet volledig verteerd was, toch wel ook meerdere zwakke momenten waarin de dialogen niet veel voorstellen en het allemaal nogal opgeschroefd overkwam.
avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

maandag 21 februari 2022
Twee Zomers seizoen 1 Begint nog best çva, maar de spanning bleef eigenlijk uit, wat saaie onrust en gekevel en er kwam maar weinig tot geen schot in de zaak en ook het einde was al helemaal in hetzelfde elan, nikszeggend. Vind de score zowel hier als op IMDb nog hoog.
avatar van Mrs Bruce Willis

Mrs Bruce Willis