• 9.369.908 stemmen

And Just like That… (2021-2025)

3 seizoenen

Ontwikkeld door: Darren Star en Michael Patrick King

Met onder meer: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 9 december 2021

Eerst uitgezonden op: HBO Max (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot And Just like That…

De serie volgt Carrie, Miranda en Charlotte op hun reis van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap in hun dertiger jaren naar de nog gecompliceerdere realiteit van het leven en vriendschap in hun vijftiger jaren. Deze vrouwen moeten het hoofd bieden aan de beproevingen van ouderdom, het verstrijken van de tijd en huwelijken die uitlopen op scheidingen. Ze worden ook geconfronteerd met kinderen die opgroeien, sociale druk op uiterlijk en succes.

Acteurs en Actrices

Miranda Hobbes

Charlotte York

Anthony Marentino

Lily Goldenblatt

Stanford Blatch

Harry Goldenblatt

Meningen over And Just like That…

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

zondag 16 januari 2022
And Just like That… seizoen 1 Veel te woke. Komt erg geforceerd over allemaal. Zelfs ackward op een gegeven moment als een personage moet remmen voor een rood licht en diegene die ze bijna omver rijdt een homokoppel met buggy is. De film wil zo politiek en cultureel correct zijn dat het zelfs wat misplaatst is. Vreemd dat het continu roken in de film dan wel wordt goed bevonden. Doch blijft het immers heerlijk om de dames te volgen. Samantha Jones erbij zou extra leuk zijn geweest maar het gemis is niet al te groot.
avatar van Marbles

Marbles

zaterdag 4 juni 2022
And Just like That… seizoen 1 Allejezus wat een woke shit. Ik wilde een 3 geven maar het word een 2 of straks misschien nog een 1 Ik trek die shit niet meer. Go woke go broke. Edit: Ik mis Samantha wel, die had dit soort shit nooit gepikt!