• 9.369.636 stemmen

Strappare Lungo i Bordi (2021)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Zerocalcare

Met onder meer: Zerocalcare, Valerio Mastandrea en Paolo Vivio

Oorspronkelijke taal: Italiaans

Release datum: woensdag 17 november 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Strappare Lungo i Bordi

Zero, een cartoonist in Rome met een gordeldier als geweten, denkt na over zijn eigen leven en een mogelijke liefde, terwijl hij samen met zijn vrienden een treinreis maakt. Hij denkt met weemoed terug aan zijn jeugdvriendin Alice en zijn lerares van wie hij het lievelingetje was. Daarnaast haalt hij ook zijn verschrikkelijke ervaringen met het bijles geven aan kinderen en nog andere zaken terug voor de geest.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Sarah (stemrol)

Alice (stemrol)

Alice's Father (stemrol)

Tizio (stemrol)

Secco (voce)

Other Female stemrols (stemrol)

Other Male stemrols (stemrol)

Meningen over Strappare Lungo i Bordi

avatar van DionneDarko

DionneDarko

vrijdag 3 december 2021
Strappare Lungo i Bordi seizoen 1 Dit is zo verschrikkelijk goed! Geniaal zelfs. Ik denk dat ik me ook maar aan de strips ga wagen van deze maker. Heerlijk neurotisch! Ik heb de serie als een echte savage niet in de originele taal bekeken. Dat Italiaans ging veel te snel hier. In het Brits Engels was het wat beter te volgen. Ergens raad ik dat toch wel aan. Zou zonde zijn als je er teveel van zou missen. Alle emoties wel gehad, in een deuk gelegen, maar ook flink moeten slikken. Vreselijk knap.