• 9.110.329 stemmen

The Fresh Prince of Bel-Air (1990-1996)

6 seizoenen
3,46 480 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Andy Borowitz en Susan Borowitz

Met onder meer: Will Smith, James Avery en Alfonso Ribeiro

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 10 september 1990

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Fresh Prince of Bel-Air

Een rijke familie die in Bel-Air, Californië, woont krijgt een twijfelachtig geschenk van hun armere familieleden in Philadelphia wanneer Will Smith arriveert als 'The Fresh Prince Of Bel-Air'. Will verbrijzelt de verfijnde sereniteit van Bel-Air met zijn rebelse mentaliteit, dit tot de ontzetting van zijn oom Philip Banks, tante Vivian, zijn twee nichten Hilary en Ashley, zijn neef Carlton en de butler genaamd Geoffrey. Terwijl de familie Banks hun deuren openen - en hun chequeboek - voor hun behoeftige familielid, past Will zich gemakkelijk aan hun decadente levensstijl aan. Toch laat hij iedereen herinneren dat er op het simpele genoegen van het familieleven geen prijs staat.

Acteurs en Actrices

Meningen over The Fresh Prince of Bel-Air

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

maandag 14 maart 2016
The Fresh Prince of Bel-Air seizoen 1 Man, I love Halloween! It's the only time of year when a black man can wear a mask at night and not get arrested! Zeer geslaagde komedieserie. 6 hilarische seizoenen. Goede cast en vele leuke verhalen/scenes passeren de revue. 5 sterren van mijn kant voor 'The Fresh Prince of Bel-Air'.
avatar van Scarafax

Scarafax

donderdag 27 december 2018
The Fresh Prince of Bel-Air seizoen 1 Een van de betere komedies van de afgelopen decennia. Uiteraard groot aandeel van Will en Carlton. Maar alles was gewoon goed gecast.