ad
 • 139.569 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 431.057 acteurs
 • 280.185 gebruikers
 • 8.077.428 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Fresh Prince of Bel-Air - Seizoen 4 (1993-1994)

3,47 62 stemmen

Show titel: The Fresh Prince of Bel-Air

IMDb beoordeling: 7,9 (122.680)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 26

Datum van release: maandag 20 september 1993

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

The Fresh Prince of Bel-Air

Afleveringen Seizoen 4 (1993-1994)

 1. 1. Where There's a Will, There's a Way: Part 1

  Voor de start van het nieuwe academiejaar nemen Will en Carlton hun intrek in hun nieuwe stulpje. Carlton heeft een avondje gepland met de vrouw van zijn dromen, Jackie, maar dat avondje wordt al snel verstoord door een stel feestgangers.

 2. 2. Where There's a Will, There's a Way: Part 2

  Will vertelt Carlton het schokkende nieuws dat Jackie een oude vriendin van hem is uit Philadelphia. De twee kemphanen worden uit hun appartement gezet en Hilary vraagt Trevor om een "speciaal" huwelijksaanzoek.

 3. 3. All Guts, No Glory

  Will kiest eieren voor zijn geld en schrijft zich in voor een reeks makkelijke cursussen op de universiteit. Hij geeft zich echter ook op voor een uitdaging: de cursus filosofie. Hij heeft zijn oog immers laten vallen op een meisje.

 4. 4. Father of the Year

  Will moet een dagje babysitten op Nicky en hij ontdekt al snel de voordelen daarvan. Hij is plots bijzonder populair bij de vrouwen op de campus. Daarvoor moet hij zich wel voordoen als een alleenstaande vader.

 5. 5. It's Better to Have Loved and Lost It...

  Nadat Wills vrienden de draak steken met Carlton omdat hij nog maagd is, daagt Miss Right op. Carlton is meteen verkocht. Ondertussen onthult Geoffrey een geheim.

 6. 6. Will Goes a-Courtin'

  Als Philip Will en Carlton vervolgt voor onbetaalde huur, vertellen de jongens twee verschillende versies van de feiten. Geen van beide blijkt de volledige waarheid te zijn.

 7. 7. Hex and the Single Guy

  Hilary doet een beroep op een helderziende die een séance regelt om te communiceren met de doden. Op die manier hoopt Hilary zich voor eens en voor altijd over de dood van Trevor te kunnen zetten.

 8. 8. Blood Is Thicker Than Mud

  Will en Carlton proberen toegang te krijgen tot een Afro-Amerikaanse studentenvereniging. Will valt meteen in de smaak, wat niet gezegd kan worden van Carlton.

 9. 9. Fresh Prince after Dark

  Will zegt een afspraakje met Jackie af om Hilary te vergezellen naar een receptie in het Playboy Mansion. Daar zullen een aantal weerpresentatrices gefotografeerd worden voor het blad.

 10. 10. Home Is Where the Heart Attack Is

  Will voorziet Philip van junk food als die op dieet moet. Als Philip een hartaanval krijgt, voelt Will zich enorm schuldig.

 11. 11. Take My Cousin...Please

  Wills prestaties aan de universiteit laten te wensen over. Hij hoopt zijn cijfers op te krikken door een recent gescheiden professor te koppelen aan Hilary. Niet meteen zijn beste idee, zo blijkt al snel.

 12. 12. You've Got To Be a Football Hero

  Will vliegt in de drank om zijn mannelijkheid te bewijzen in de strijd met een gespierde footballheld die punten wil scoren bij Jackie. Zijn verenigingsbroeders laten de dronken Will achter op het kerkhof waar het blijkt te spoken.

 13. 13. 'Twas the Night Before Christening

  Vivian belooft het meterschap over haar kind aan haar twee zussen. Ondertussen probeert Will een optreden van Boyz II Men te regelen voor Nickys doop.

 14. 14. Sleepless in Bel-Air

  Will betaalt de prijs voor het uitstellen van zijn studies en Ashley betaalt de prijs voor het niet respecteren van de avondklok tijdens haar eerste afspraakje.

 15. 15. Who's the Boss

  Carlton neemt het over als manager van de Peacock Stop en een "I Hate Hilary"-nieuwsbrief voorspelt stormachtige tijden.

 16. 16. I Know Why the Caged Bird Screams

  Will en Jazz stelen een beeld uit een rivaliserende school, maar de school onderneemt een tegenactie. Ze ontvoeren de mascotte van ULA, Carlton de trotse pauw.

 17. 17. When You Hit Upon a Star

  Will bevindt zich in hogere sferen als hij gaat stappen met een popster.

 18. 18. Stop Will! In the Name of Love

  Een dubbel afspraakje met Valentijn veroorzaakt de nodige problemen. Will behandelt Ashley als een klein kind. Ahsley op haar beurt eist r-e-s-p-e-c-t.

 19. 19. You'd Better Shop Around

  Will kan aan de slag bij een autoverkoper die hem bovendien overhaalt om zijn studies stop te zetten.

 20. 20. The Ol' Ball and Chain

  Jazz besluit te trouwen met een meisje uit de gevangenis dat avances maakt bij Will.

 21. 21. The Harder They Fall

  Een overbeschermende vader neemt Will mee op een vliegreisje om te vermijden dat Wills relatie met zijn dochter de "verkeerde" kant uitgaat.

 22. 22. M is for the Many Things She Gave Me

  Een oude vlam van Philip brengt hem samen met haar dochter een bezoekje. De dochter laat haar oog vallen op Will.

 23. 23. Mother's Day

  Het kersvers getrouwde koppel Jazz en Jewel probeert een gezin te stichten, maar het ziet ernaar uit dat ze de hulp van Will nodig hebben. Phil dringt er bij de kinderen op aan om Vivian attente geschenken te geven voor Moederdag.

 24. 24. Papa's Got a Brand-New Excuse

  Wills vader Lou daagt plotseling op. Phil en Vivian hebben het niet op hem begrepen omdat hij Will en Vy destijds in de steek heeft gelaten.

 25. 25. For Sale By Owner

  Een vreemde doet een genereus bod op het landgoed van de Banks. Het gezin haalt herinneringen op over de goede tijd die ze er hadden.

 26. 26. The Philadelphia Story

  Will keert terug naar Philadelphia om er belachelijk gemaakt te worden door zijn oude vrienden. Ze dagen hem uit om te trainen en zijn reputatie als schrikscheet ongedaan te maken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.