• 9.369.987 stemmen

1 seizoen
3,33 20 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Misdaad / Drama

Ontwikkeld door: Michael Chiklis, Adriana Paz, David Graziano, Michael Carnes en Josh Gilbert

Met onder meer: Michael Chiklis, Juan Pablo Raba en Adriana Paz

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 7 januari 2021

Eerst uitgezonden op: CBS All Access (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Coyote

Ben Clemens is grenspatrouille die na 32 jaar binnenkort met pensioen gaat. Dan ontdekt hij een ondergrondse tunnel die wordt gebruikt om goederen van de zwarte markt vanuit Mexico de Verenigde Staten binnen te smokkelen. Al snel bevindt hij zich in het vizier van het criminele meesterbrein dat hij het grootste deel van zijn carrière heeft geprobeerd te pakken te krijgen.

Meningen over Coyote

Suitehome

maandag 17 mei 2021
Coyote seizoen 1 Coyote is een aardig 6-delig thrillerdrama. Michael Chiklis (The Shield) speelt Ben Clemens, een net gepensioneerde US Border Patrol-agent die ongewild in de problemen komt als hij aan de andere kant van de grens (in Mexico) de weduwe van een overleden collega probeert te helpen. De locals hebben wat andere plannen met onze Ben. De fotografie van Coyote is vlijmscherp: de bergen steken strak af tegen de blauwe luchten, woestijnen zijn okergeel en desolaat, en de bruine metalen grenswerken snijden door het landschap. De serie kent een kickstart, afleveringen 1 en 2 zijn vlot en onderhoudend. Tempo en setting doen een beetje denken aan Breaking Bad. Coyote zakt daarna in, al worden we getrakteerd op een enkele twist & turn. Er valt tegelijk ook flink wat aan te merken op Coyote; de karakters zijn obligaat en stereotyp. Waar het echte leven 50 tinten grijs kent, is Coyote eendimensionaal zwart-wit. De serie zou oorspronkelijk 10 afleveringen tellen en lijkt een beetje overhaast afgerond, als een opgerekte pilot voor S2. Als het niveau van de eerste afleveringen gehaald kan worden, zit er best potentie in een nieuw seizoen.
avatar van DreamTech

DreamTech

zondag 10 januari 2021
Coyote seizoen 1 Goeie serie hoor weer eens wat anders en lekker spannend nu 2 afleveringen gezien maar ga gauw verder ! Edit ! Zeer goeie serie en een aanrader, en het blijft niet bij 6 afleveringen, jammer had graag verder gekeken dus maar afwachten !!