• 9.373.532 stemmen

Ontwikkeld door: Leticia López Margalli

Met onder meer: Maite Perroni, Erik Hayser en Paulina Matos

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: woensdag 15 juli 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Oscuro Deseo

Alma is net als haar man Leonardo een prominente rechter binnen het Mexicaanse strafrechtsysteem. De twee zijn inmiddels al twintig jaar met elkaar getrouwd en hebben samen een tienerdochter genaamd Zoe, maar hun huwelijk is inmiddels niet meer wat het geweest is. Op intiem vlak laat hun relatie te wensen over, waardoor een groot onderling wantrouwen ontstaat. Alma vermoedt dat Leonardo een affaire heeft met zijn assistente Edith. Wanneer ze vervolgens seksuele gevoelens ontwikkelt voor de 23-jarige Dario, belanden ze bij elkaar in bed. Maar wat in eerste instantie een onschuldige onenightstand lijkt te zijn, zuigt haar en haar man op in een web van geheimen, die ze beiden liever verborgen hadden gehouden.

Acteurs en Actrices

Meningen over Oscuro Deseo

avatar van princesspeach

princesspeach

vrijdag 4 februari 2022
Oscuro Deseo seizoen 2 Beter dan het eerste seizoen maar wel nog langdradig. Ti’s en blijft n guilty pleasure
avatar van Black Math

Black Math

vrijdag 21 augustus 2020
Oscuro Deseo seizoen 1 Een serie waarbij zowat elke flashback een seksscène is, en die dusdanig leunt op plottwists dat je grote gedeeltes van het plot erdoor kan voorspellen. De serie suggereert dikwijls iets, maar als de serie het niet expliciet laat zien, dan is het niet zo. Bijvoorbeeld, de serie suggereert duidelijk dat de rechter een affaire heeft met zijn assistente, maar ondanks alle seksscènes zien we ze nooit met elkaar in bed. Uiteindelijk blijkt ze lesbisch. Of op een gegeven moment wordt de suggestie gewekt dat Dario vermoord is door Esteban, we zien een lichaam, maar we zien niet dat hij het is, en natuurlijk blijkt hij springlevend te zijn. Het verloop van affaire van de hoofdpersone met Dario is al erg twijfelachtig, want na wat hij allemaal flikt kan ik me niet meer voorstellen dat ze überhaupt nog gevoelens voor hem heeft. Naarmate de serie verder vordert, wordt het allemaal steeds onwaarschijnlijker, wat uitmondt op een bijzonder vergezocht einde wat een vervolg suggereert. Voor mij hoeft dat absoluut niet meer. 1*.