• 9.219.982 stemmen

Alternatieve titel: Locked Up

Status: Beëindigd

Genre: Drama / Thriller

Oorsprong: Spanje

Ontwikkeld door: Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Daniel Écija en Iván Escobar

Met onder meer: Berta Vázquez, Maggie Civantos en Najwa Nimri

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: maandag 20 april 2015

Eerst uitgezonden op: Antena 3 (Spanje)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Vis a Vis

De jonge Macarena Ferreiro wordt erin geluisd en krijgt de schuld van een fraudezaak. Ze wordt opgesloten in een zwaarbewaakte vrouwengevangenis waar ze omringd is door ruige, meedogenloze criminelen. Macarena zal er alles aan moeten doen om te kunnen overleven.

Seizoenen

Komt er een Vis a Vis seizoen 5?

Acteurs en Actrices

Tere González

Anabel Villaroch

Meningen over Vis a Vis

dinsdag 8 oktober 2019
Vis a Vis seizoen 1 Ondanks dat het een redelijke hype is had ik er eigenlijk niet zoveel van verwacht. Vrouwengevangenis? hmm.. neuh. Orange is the New Black vond ik ook al niet veel. Door omstandigheden toch maar eens aan begonnen en moet zeggen dat het alleszins meevalt. Integendeel zelfs, uitstekend geschreven serie, stukken beter dan Casa de Papel ook. Wel erg lange afleveringen. En idd, gelukkig niet Amerikaans, dat was dit lang niet zo goed en intens geworden.
avatar van david bohm

david bohm

donderdag 8 juni 2023
Vis a Vis seizoen 1 Binge waardige serie met een aantal leuke personages onder de gevangenen. Kwalitatief vind ik het niet hoogstaand, zo zijn er nogal wat onwaarschijnlijke gebeurtenissen en is het acteerwerk van sommigen zoals de gezinsleden van Macarena te matig. Favoriet onderdeel van mij zijn de documentaire achtige interviews met de gevangenen en het vette accent van de gitanas. Lekkere wegkijker.