• 9.369.461 stemmen

Vis a Vis - Seizoen 3 (2018)

Alternatieve titel: Locked Up

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 28 minuten

Ontwikkeld door: Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Daniel Écija en Iván Escobar

Met: Najwa Nimri, Berta Vázquez en Alba Flores

Oorsprong: Spanje

Datum van release: maandag 23 april 2018

Eerst uitgezonden op: FOX (Spanje)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Vis a Vis

De jonge Macarena Ferreiro wordt erin geluisd en krijgt de schuld van een fraudezaak. Ze wordt opgesloten in een zwaarbewaakte vrouwengevangenis waar ze omringd is door ruige, meedogenloze criminelen. Macarena zal er alles aan moeten doen om te kunnen overleven.

Afleveringen Seizoen 3 (2018)

1. 1. Cruz del Norte

23 april 2018 (54 minuten)

Vanwege overbezetting worden Macarena, haar vriendinnen en haar vijanden overgeplaatst naar een nieuwe gevangenis. Anabel is geïnteresseerd in het nieuws over Sole's man.

2. 2. Muy Fácil o Muy Difícil

30 april 2018 (54 minuten)

De Chinese bende geeft Mercedes een opdracht. Fabio bezoekt Macarena. Altagracia voert een illegaal plan uit om erachter te komen wie haar collega heeft vermoord.

3. 3. Un Grano de Arroz

7 mei 2018 (49 minuten)

Altagracia hoort de onrustbarende waarheid over Unai. Saray krijgt schokkend nieuws van haar moeder. De Chinese bende betrapt Anabel op het wegkapen van hun drugshandel.

4. 4. La Bandera en el Muro

14 mei 2018 (49 minuten)

Zulema hoort over het ontsnappingsplan en de drugssmokkel van de Chinese bende en neemt stappen om beide zaken over te nemen. Sole wil de moord op haar man wreken.

5. 5. Alguien a Quien le Importes una Mierda

21 mei 2018 (48 minuten)

Mercedes' dochter wordt vermist. Altagracia's onderzoek naar het geld uit Unais kluisje maakt van haar een doelwit. Tere moet opnieuw de verleiding weerstaan.

6. 6. Seis Meses dan para Mucho

28 mei 2018 (47 minuten)

Een probleem met de smokkelwaar veroorzaakt chaos in het hoenderhok. Mercedes hoort wie er achter de verdwijning van haar dochter zat. Rojas deelt haar slechte nieuws.

7. 7. Fuimos Niñas

4 juni 2018 (44 minuten)

Volgens een paastraditie wordt in Cruz del Norte een gedetineerde gekozen aan wie gratie zal worden verleend. Zulema sluit met hulp van Altagracia een deal met Hong Fang.

8. 8. Lo Que Sabemos de los Monstruos

11 juni 2018 (43 minuten)

Altagracia wil de moord op Unai wreken. Zulema besluit om haar belofte aan Saray waar te maken. Mercedes raakt verwikkeld in een gevecht tussen broer en zus.

avatar van ZAP!

ZAP!

Geel is het nieuwe oranje? Lijkt wel serieuzer te zijn dan OITNB...

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Dat denk ik ook ik vind serieuzer beter.

30 augustus op Netflix

avatar van Irene26_mm

Irene26_mm

Hoop dat Maca en Fabio samen konmen/blijven ❤️

hatebreeder

Staat sinds vandaag op Netflix dit derde seizoen. Net gelijk de eerste aflevering gekeken en was gelijk weer erg goed. Prachtserie dit.

hatebreeder

Ik ben alweer aardig op weg met dit sezoen en ik vraag me af of deze serie uberhaupt saaie afleveringen kent. Elke aflevering zijn er wel wat interessante ontwikkelingen. Erg leuke serie dit.

hatebreeder

Net het derde seizoen afgerond en dat ging wat sneller dan gehoopt. Ik had niet door dat dit sezoen blijkbaar maar acht afleveringen heeft!? Erg goed seizoen weer. De grote vraag is nu hoelang moeten we wachten tot seizoen 4 op Netflix komt....

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Het is een hele goeie serie, dat even voorop gesteld, maar de hele serie zit vol met dingen die in een echte bajes never nooit niet zouden kunnen. Bijvoorbeeld 2 gedetineerde die elkaar zouden kunnen vermoorden, samen op één cel zetten? Dat gebeurd gewoon niet. Maar ik begrijp natuurlijk ook wel dat ze de serie spannend moeten maken en dat ze daarom een hoop onwaarschijnlijkheden bij elkaar gefantaseerd hebben. Maar nogmaals dat het weer een super spannende Spaanse serie geworden is, dat is wel duidelijk. Ja ik ben inmiddels wel liefhebber van de Spaanse cinema geworden.

Wat een rot-einde..

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

hatebreeder schreef:

25 september 2019. Seizoen 4 bestaat uit acht afleveringen.

Mza

Dat schiet ook alweer mooi op dan. Ik kijk er naar uit. Bedankt voor de info.

Wat een goeie serie is dit,

Je gaat zo door de afleveringen heen.

En zulema steelt wel die serie hoor, hoe zij haar rol speelt echt geniaal.

Tegenwoordig kijk ik nog alleen maar spaanse series daar kunne de amerikaanse niet aan tippen.

Joy4ever

Jammer dat dit seizoen maar acht afleveringen kent want het blijft een heerlijke serie om naar te kijken. Alleen wel wat suf dat het gewoon dezelfde gevangenis bleek te zijn. Maar we hebben nu in ieder geval wel echte plofkippen gezien . Mooie slotaflevering. Benieuwd naar het laatste seizoen.

avatar van Glacius

Glacius

Begon goed, dit seizoen, maar wordt naarmate het seizoen vordert een stuk minder. Met name de afsluiter valt redelijk tegen.

Nou het begint al heel matig vind ik, na 3 episodes haalt het nergens het niveau van de eerste seizoenen..

En dat blijft zo, wel kijkbaar maar stuk minder dan vorige 2 seizoenen.

Seizoen 4 zal je beter smaken dabomb

Ik kan seizoen 3 nergens vinden

avatar van jarno1975

jarno1975 (Moderator series)

tonnyerna staat op Netflix.

avatar van Luc & Hanny

Luc & Hanny

Geweldige serie........zoals deel 1 en 2......4,5

avatar van david bohm

david bohm

Het blijft een zeer bingewaardige serie, maar dit derde seizoen vind ik toch vrij pover. Vooral de laatste afleveringen zijn te ver over de top en daardoor eigenlijk oninteressant.