• 9.369.485 stemmen

The Mallorca Files (2019-2024)

3 seizoenen

Ontwikkeld door: Dan Sefton

Met onder meer: Elen Rhys, Julian Looman en María Fernández Ache

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 25 november 2019

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Mallorca Files

In The Mallorca Files draait het om rechercheur Miranda Blake, een introvert persoon die alles graag volgens het boekje doet en werkt bij de Metropolitan Police in Londen. Maar dan moet ze samenwerken met de Duitse rechercheur Max Winter, die het tegenovergestelde is. Ze worden door hoofdinspecteur Ines Villegas van de Palma Police naar het eiland Palma de Mallorca gehaald om (voornamelijk) misdaden tegen de internationale gemeenschap op te lossen. Ondanks hun zeer verschillende benaderingen, blijkt er tussen de speurneuzen een perfect complementair partnerschap te onstaan.

Acteurs en Actrices

Freddie Case

Meningen over The Mallorca Files

MikeyV_mm

dinsdag 4 augustus 2020
The Mallorca Files seizoen 1 Lekker makkelijk kijkende serie. Mooie plaatjes vanaf een mooi eiland. Weinig diepgang maar het is allemaal zeker niet onaangenaam om naar te kijken. Benieuwd of dat 2e seizoen er gaat komen, wat mij betreft wel.
avatar van Toontje G

Toontje G

zondag 17 januari 2021
The Mallorca Files seizoen 1 Flikken Maastricht maar dan op Mallorca. Een Vera, een Vledder en een mopperende baas. Maar je hoeft er niet bij na te denken, luchtige kost.