• 9.116.125 stemmen

Ontwikkeld door: Sue Tenney

Met onder meer: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson en Tim Matheson

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 6 december 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Virgin River

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Acteurs en Actrices

Meningen over Virgin River

avatar van jester

jester

woensdag 23 december 2020
Virgin River seizoen 2 Seizoen 3 is inmiddels ook al aangekondigd.
avatar van Bubblez

Bubblez

dinsdag 17 december 2019
Virgin River seizoen 1 Gilmore Girls meets Northern Exposure. Die sfeer geeft het voor mij. Vier afleveringen gezien: het is traag, sfeervol, een echte dramaserie met een vleugje Hallmark.