• 9.370.561 stemmen

4 seizoenen
3,23 61 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie / Animatie

Ontwikkeld door: Bob Young, Michael Jacobs, Michael Jacobs, Jim Henson, Bob Young, Jim Henson en Michael Jacobs

Met onder meer: Stuart Pankin, Jessica Walter en Jason Willinger

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zaterdag 2 oktober 1993

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dinosaurs

De familie Sinclair is een antropomorfe versie van een doorsnee dinosaurussengezin in het prehistorische tijdperk. Earl Sinclair is een 43-jarige megalosaurus en heeft samen met zijn vrouw Fran (een allosaurus) drie kinderen: de puberende tieners Robbie en Charlene en de baldadige, goed tegen een stootje kunnende baby, Baby. Earl werkt bij een boomzagerij Wesayso Development Corporation en komt met regelmaat in aanvaring met zijn tirannieke baas B.P. Richfield, een vleesetende triceratops. Earl is bevriend met zijn collega Roy Hess, een joviale tyrannosaurus.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Dinosaurs seizoen 5?

Acteurs en Actrices

Meningen over Dinosaurs

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

vrijdag 4 december 2015
Dinosaurs seizoen 1 Bij herziening viel mij vooral op dat de afleveringen een vreemde EO-lading hebben. Pratende dinosaurussen die familiewaarden en het woord van God prediken.
avatar van Scarafax

Scarafax

woensdag 26 december 2018
Dinosaurs seizoen 1 Leuke serie.