• 9.370.543 stemmen

Ontwikkeld door: Jenna Bans

Met onder meer: Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 26 februari 2018

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Good Girls

Drie voorstedelijke moeders moeten de eindjes aan elkaar zien te knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Good Girls

avatar van DionneDarko

DionneDarko

dinsdag 11 juni 2019
Good Girls seizoen 2 Deze serie heeft alles wel. Het is feministisch maar niet op zo'n vervelende pushy manier zoals je dat geregeld ziet. Het zit goed in elkaar, heerlijke humor, leuke karakters die vaak erg gelaagd zijn en de soundtrack is vet. Al heel wat liedjes van de Spotify soundtrack lijst geplukt voor mijn eigen lijst.

renzoroy_mm

woensdag 9 mei 2018