• 159.409 films
 • 9.797 series
 • 29.083 seizoenen
 • 608.520 acteurs
 • 355.181 gebruikers
 • 8.896.516 stemmen
Avatar
 
banner banner

Goede Tijden, Slechte Tijden (1990-2022)

Drama / Romantiek | 33 seizoenen
33 seizoenen
2,78 500 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titel: GTST

Status: Terugkerende show

Genre: Drama / Romantiek

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Olga Madsen

Met onder meer: Erik de Vogel, Caroline de Bruijn en Jette van der Meij

IMDb beoordeling: 3,5 (1.433)

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: maandag 1 oktober 1990

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

Plot Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede tijden, slechte tijden (ook bekend als GTST) speelt zich af in het fictieve plaatsje Meerdijk. De serie volgt de families Alberts, Sanders, Bouwhuis en vele andere memorabele personages.

logo tmdbimage

Externe links

Seizoenen

Komt er een Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 34?

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over Goede Tijden, Slechte Tijden

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

avatar van Levivdm01

Levivdm01

 • 2 berichten
 • 3 stemmen
dinsdag 8 augustus 2023
Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 33 Een erg leuk seizoen van GTST! De verhaallijn van Linda & Luuk vind ik totaal niet leuk om naar te kijken en daarom krijgt dit seizoen van mij ook niet alle 5 de sterren, ik ben erg benieuwd naar Seizoen 34 en wie de Kettingbotsing overleven natuurlijk
avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

 • 39 berichten
 • 122 stemmen
maandag 18 oktober 2021
Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 1 Aantal jaar geleden pas gezien, omdat ik de beginperiode van GTST nooit gezien had! Alleen toen bij seizoen 2 afgehaakt. Daarom sinds kort weer opnieuw bekijken. Ja, ja, 195 weer helemaal opnieuw, omdat ik het allemaal chronologisch wil kijken en ik veel niet meer wist. Voor sommige een marteling, maar voor mij niet. Nu bezig met seizoen 2! Dit seizoen was absoluut voor mijn tijd. Als kind van 8 jaar stond GTST thuis vaak op en keek ik af en toe mee. Daar kan ik mij nog wel wat van herinneren, maar dan zitten we al in 2002. Daarna heb ik de soap niet meer gezien tot dat ik 12 jaar was denk ik en ben ik het elke dag gaan kijken voor een paar jaar. Daarna werd het al heel snel echt slecht en niet meer leuk. Toen ben ik gestopt. Dit eerste seizoen daarentegen is wel erg leuk. Vooral omdat er zoveel verschillende verhaallijnen in zitten en het ook op sommige momenten spannend is. Er gebeurt echt wat dan alleen een praatje in de Rozenboom en weer door zoals tegenwoordig. Er zijn ook veel buiten scenes en verschillende locaties en dat helpt voor de sfeer en maakt het echter. De scenes van het huidige GTST bestaan alleen uit de Rozenboom, De Koning en de huizen van de mensen. Dat is gewoon te saai. Gelukkig zijn er ook veel verschillende personages in en zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is leuk om te volgen waar ieder in verzeilt raakt en waar ze naartoe gaan. Leuk om zoveel bekende gezichten te zien van acteurs die hier allemaal begonnen zijn. Het acteerwerk is soms echt slecht en over te top, maar soms ook best goed. Al stoort het mij persoonlijk niet. Ook bepaalde scenes in combinatie met de muziek maakt het wat overdreven. Bijvoorbeeld de val van Martine op die trap. Geweldig, heel nep, maar ook weer grappig. Het hoorde gewoon bij die tijd. Ook die kleren, kapsels en meubels zijn gewoon niet meer voor te stellen. Wat erg haha! Ben benieuwd naar de rest, al weet ik heel veel verhaallijnen en gebeurtenissen al helaas. Maar nog niet de weg ernaar toe en hoe het zal gaan.

DragQueen_tv

 • 107 berichten
 • 368 stemmen
dinsdag 9 mei 2023
Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 1 Een soort van vals jeugdsentiment dit. Kan me nog goed heugen dat de serie destijds elke dag steevast bij ons werdt gekeken. Klokslag 20:00 zat iedereen weer klaar om de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Vals jeugdsentiment zeg ik, omdat er zeker een hoop personages zijn die me zijn bijgebleven en / of bepaalde gebeurtenissen. Echter is het niet zo dat de serie blaakt van originaliteit en al zeker niet op kwalitatief gebied. Het scenario is flinterdun, maar dit geldt ook letterlijk voor de kartonnen sets. Het acteerwerk is vaak tenenkrommend. Maar ja, het is maar hapklare 'soap' en een hogere wiskunde moet ik er waarschijnlijk niet van maken. Hoewel ik met plezier terugdenk aan die dagen in de '90er jaren, waarin we met het gezin aan de buis gekluisterd zaten, zal ik de serie van zijn levensdagen natuurlijk niet meer terug gaan kijken. Destijds verwaterde de interesse ook steeds meer na de eerste aantal seizoenen, waarna ik het voor gezien hield. Denk dat het ook een rol speelde dat bepaalde personages na verloop uit de serie verdwenen. 2 Sterren.