• 144.945 films
 • 7.305 series
 • 22.120 seizoenen
 • 498.379 acteurs
 • 313.528 gebruikers
 • 8.303.591 stemmen
Avatar
 
banner banner

Goede Tijden, Slechte Tijden - Seizoen 9 (1998-1999)

2,62 13 stemmen

Alternatieve titel: GTST

IMDb beoordeling: 3,5 (1.344)

Afleveringen: 195

Speelduur: 2 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Olga Madsen

Met: Erik de Vogel en Wilbert Gieske

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 31 augustus 1998

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 9 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede tijden, slechte tijden (ook bekend als GTST) speelt zich af in het fictieve plaatsje Meerdijk. De serie volgt de families Alberts, Sanders, Bouwhuis en vele andere memorabele personages.

Afleveringen Seizoen 9 (1998-1999)

 1. Aflevering 1

  31 augustus 1998 (23 minuten)

  Na de aanslag op Julian, Robert en Alexandra blijft het stil in het stadhuis. Hedwig zoekt Jessica maar kan haar niet vinden. Huib is bang dat Ludo door had dat hij zich bij Dian schuil hield. Ludo doorzoekt Dians kamer en doet een ontdekking.

 2. Aflevering 2

  1 september 1998 (23 minuten)

  Huib voelt zich bedreigd en wil zo snel mogelijk vluchten. Dian gelooft echter niet dat Ludo hen doorheeft en wil Hollywood niet opgeven. Jef wil dat Julian Robert opzoekt nu het nog kan. Julian is vreselijk in de war en kan alleen nog maar aan Jessica denken. Na alle gebeurtenissen rond Stef en Jessica, beseft Hedwig dat ze iets van haar leven moet gaan maken.

 3. Aflevering 3

  2 september 1998 (23 minuten)

  Als Jef bevestigt dat Alexandra dood is, stort Robert in. Roos twijfelt of ze nog wel een goede arts is nadat ze Stef aan zijn lot over liet. Hedwig denkt erover terug naar school te gaan. Ludo probeert erachter te komen waar Huib en Dian gebleven zijn.

 4. Aflevering 4

  3 september 1998 (23 minuten)

  Mathilde laat blijken hoe bang ze is dat Roos stopt als arts. Anita en Rik lijken toenadering tot elkaar te zoeken en merken dat ze elkaar nog steeds leuk vinden. Kan Hedwig haar toelatingsexamen tot een goed einde brengen?

 5. Aflevering 5

  4 september 1998 (23 minuten)

  Hedwig vraagt Wil of ze een goed woordje voor haar kan doen. Dian en Huib maken toekomstplannen maar Ludo lijkt hen op de hielen te zitten. Janine probeert tevergeefs Ludo te bereiken.

 6. Aflevering 6

  7 september 1998 (23 minuten)

  Dian snapt er niks van als ze Huib niet in hun hotelkamer aantreft. Huib is niet in staat Dian te laten weten waar hij is. Dr. Schreuder dwingt Roos een keuze te maken. Jef zint op een manier om Robert en Julian bij elkaar te krijgen.

 7. Aflevering 7

  8 september 1998 (23 minuten)

  Dian is dodelijk ongerust als ze niets meer van Huib verneemt en belt de politie. Ook Janine raakt erg gespannen als Ludo niet reageert op haar boodschappen. Huib doet een uiterste poging onder Ludo's greep uit te komen. Hedwig krijgt de uitslag van haar toelatingsexamen.

 8. Aflevering 8

  9 september 1998 (23 minuten)

  Van deze aflevering is helaas geen inhoud beschikbaar.

 9. Aflevering 9

  10 september 1998 (23 minuten)

  Dian is ontroostbaar en uitermate bang voor Ludo. Janine begint te twijfelen aan haar huwelijk met Ludo als hij maar geen duidelijkheid wil geven over wat hij tijdens zijn afwezigheid gedaan heeft. Kim wil campagne voeren tegen het eten van vlees en probeert Hedwig over te halen met haar mee te doen. Julian probeert bij Robert te komen maar stuit op onverwacht verzet.

 10. Aflevering 10

  11 september 1998 (23 minuten)

  Kim en Hedwig hebben zichzelf in grote problemen gebracht met hun actie. Robert maakt zich zorgen over Julians veiligheid. Rik en Anita proberen Julian te steunen maar Julian is te verward. Janine wil weten waar Huib is en gaat naar Dian in de hoop dat zij meer weet. In een uiterste poging erachter te komen waar Huib is gaat Janine zelfs bij Dian langs.

 11. Aflevering 11

  14 september 1998 (23 minuten)

  Als Ludo Janine de waarheid vertelt over wat hij met Huib heeft gedaan, stort haar wereld in. Dian neemt op symbolische wijze afscheid van Huib. Jef vraagt zich af of het ooit nog goed zou kunnen komen tussen hem en Dian. Julian neemt de verantwoordelijkheid voor het verdere herstel van Robert op zich.

 12. Aflevering 12

  15 september 1998 (23 minuten)

  Janine neemt een vergaande beslissing over haar verdere leven met Ludo. Intussen zet Bowien een volgende val voor Ludo klaar. Dian stort zich op de bontjasshow om haar verdriet aan de kant te zetten. Als dr. Schreuder met een mogelijke partner voor de praktijk komt, probeert Mathilde hem ervan te overtuigen dat ze het alleen kan.

 13. Aflevering 13

  16 september 1998 (23 minuten)

  Mathilde raakt verstrikt in de uitspraken die ze doet en brengt zichzelf in gewetensnood. Als de modeshow op het punt staat te beginnen, doet Dian een verbijsterende ontdekking. Julian en Robert hebben beide grote moeite met het oppakken van hun leven.

 14. Aflevering 14

  17 september 1998 (23 minuten)

  Als Jef met Dians ellende wordt geconfronteerd, weet hij niet wat hij met haar emoties aan moet. Daniel heeft er grote moeite mee zijn wrok jegens Dian voor zich te houden. Bowien ziet haar nieuwe val voor Ludo slagen en doet hem een aanbod wat hij nooit had verwacht. Dian denkt te hebben ontdekt wie haar modeshow heeft gesaboteerd en doet aangifte.

 15. Aflevering 15

  18 september 1998 (23 minuten)

  Hedwig en Kim worden gearresteerd en afgevoerd door de politie. Ludo probeert een ontmoeting met Nina te forceren en probeert Daniel voor zijn karretje te spannen. Zal Janine hierachter komen? Rik verbaast zich over de wonderlijke manier waarop Anita haar hotel runt.

 16. Aflevering 16

  21 september 1998 (23 minuten)

  Ludo lijkt in de val van Bowien te lopen. Of heeft hij een eigen plan? Roos merkt dat er iets mis is met Mathilde en probeert erachter te komen wat het is. Als Dian ontdekt dat Kim gestraft is voor de vernielde bontjassen, probeert ze het goed te maken.

 17. Aflevering 17

  22 september 1998 (23 minuten)

  Dian raakt steeds verder geïsoleerd als iedereen haar lijkt te negeren. Het komt Janine ter ore dat Ludo zich niet alleen op zijn hotelkamer bevindt. Robert lijkt in een crisis te geraken als hij geconfronteerd wordt met extreem geweld. Kim zweert de ware vernieler van de bontjassen te zullen vinden.

 18. Aflevering 18

  23 september 1998 (23 minuten)

  Ludo raakt gefrustreerd als zijn plan zich tegen hem keert en hij Janine eerder lijkt te verliezen dan voor zich te winnen. Robert wordt gebeld door een bezorgde Laura die net Julians brief heeft gekregen. Kim roept een actiegroep bijeen om achter de identiteit van de "Valk" te komen. Als Bowien haar handen vol heeft aan Ludo zoekt Dian haar troost bij Rik.

 19. Aflevering 19

  24 september 1998 (23 minuten)

  Als Kim weet wie er achter de bontjasaffaire zit wil Hedwig hem direct aanpakken. Julian wil dat Laura terugkomt voor Robert maar durft niet toe geven dat hij een familie mist. Roos krijgt plotseling de kans om haar kwaliteiten op de radio te laten horen. Anita doet een hulpoproep die Jef woest maakt.

 20. Aflevering 20

  25 september 1998 (23 minuten)

  Janine stort zich op haar werk om haar gedachten te verzetten maar belt uiteindelijk Ludo om hem definitief voor het blok te zetten. Tijdens een intensieve zoektocht naar geld, ziet Mathilde niet dat een unieke kans zich voordoet. Meneer Harmsen en Wil smeden een plannetje in de hoop een einde aan Hedwigs vegetarisme te maken.

 21. Aflevering 21

  28 september 1998 (23 minuten)

  Ondanks dat Roos het hem dringend afraadt, liegt Julian tegen Robert over wat hij van plan is. Robert is bang Julian kwijt te raken nu ze net weer bij elkaar zijn en realiseert zich dat hij alleen Julian nog heeft. Bowien heeft het er moeilijk mee om zakelijk en vriendelijk te blijven tegen Ludo. Dian ziet nauwelijks nog toekomst voor Hollywood.

 22. Aflevering 22

  29 september 1998 (23 minuten)

  Kim voert een fel betoog tegen Che's manier van actie voeren en lijkt niet in de gaten te hebben dat hij heimelijk onder de indruk van haar is. Mathilde denkt zich aangetrokken te voelen tot een patiënt met veel geld en dreigt daardoor in conflict te komen met haar geweten. Julian voelt zich ernstig in het nauw gedreven door Robert. Arthur komt in moeilijkheden als Anita besluit de bar van Hotel Dendermonde te sluiten.

 23. Aflevering 23

  30 september 1998 (23 minuten)

  Net nu ze het vertrouwen van Che heeft gewonnen, brengt Hedwig Kim in verlegenheid. Arthur en Anita stellen Mathilde voor de grap voor om met de rijke patiënt te trouwen. Dan stelt Schreuder een datum voor de overname... Janine wordt steeds wanhopiger omdat ze Nina maar niet rustig krijgt. Daniël weet niet of hij Janine moet vertellen van zijn ontmoeting met Ludo.

 24. Aflevering 24

  1 oktober 1998 (23 minuten)

  Mathilde reageert resoluut op het voorstel van Dhr. Molenaer maar gaat later toch twijfelen. Dian vestigt haar hoop op Rik als model om een einde te maken aan de problemen die Hollywood heeft. Bowien lijkt vat te krijgen op Ludo maar is daar wel erg gelukkig mee voor iemand die Ludo zo intens zou haten. Daniël waarschuwt Ludo dat Janine hun liefdesgeschiedenis herschrijft en hij gauw actie moet ondernemen. Julian begint zijn missie in de USA.

 25. Aflevering 25

  2 oktober 1998 (23 minuten)

  Ludo denkt ten onrechte dat het geen kwaad kan iets met Bowien te drinken. Kim twijfelt of ze Dian moet vertellen wie haar bontjassen heeft vernield. Laura blijkt een enorm geheim voor Julian verborgen te houden. Tot Julian het ontdekt.

 26. Aflevering 26

  5 oktober 1998 (23 minuten)

  Janine is blij als Roos voorstelt op Nina te passen, tot Roos in een val van Bowien loopt. Jef vist bij Robert naar wat hij zou doen als Laura plotseling voor zijn neus zou staan. John probeert Julian ervan te overtuigen dat er niets is tussen hem en Laura. Jef constateert dat Kim de enige van zijn kinderen is met wie hij een goede band heeft.

 27. Aflevering 27

  6 oktober 1998 (23 minuten)

  Julian wil weten wat Laura voor hem achter houdt maar Laura twijfelt of ze Julian Johns geheim moet vertellen. Janine is volkomen over haar toeren na wat ze Roos heeft aangedaan. Nadat Kim weer op Ché afgeeft concludeert Hedwig dat Kim verliefd is maar Kim ontkent dit stellig.

 28. Aflevering 28

  7 oktober 1998 (23 minuten)

  Als Laura twijfelt over wat ze met Julian aanmoet komt Johns ware aard pas echt naar boven. Julian is overstuur en maakt een rigoureuze beslissing. Kim probeert samen met Hedwig Ché een hak te zetten en begeeft zich op glad ijs. Mathilde heeft de uitslag van het onderzoek van Nina en komt voor een zware keus te staan.

 29. Aflevering 29

  8 oktober 1998 (23 minuten)

  Ludo en Janine komen na het bericht van Mathilde in conflict over de toekomst van Nina. Bowien vangt Ludo met alle liefde op als hij stuk zit van verdriet en gebruikt dit om Janine nog verder te kwetsen. Kim besluit zelf de gevolgen van haar actie met Hedwig te dragen om indruk op Ché te maken. Ché reageert, maar op een manier die Kim nooit had kunnen bedenken.

 30. Aflevering 30

  9 oktober 1998 (23 minuten)

  Julian worstelt met zijn schuldgevoel als Robert hem vol liefde en begrip opvangt. Kan hij zijn geheim voor zich houden? Een plotselinge ontwikkeling doet zich voor in Mathildes zoektocht naar geld. Dian doet haar uiterste best Rik over te halen model te gaan staan en probeert dit te forceren.

 31. Aflevering 31

  12 oktober 1998 (23 minuten)

  Als dr. Schreuder ontdekt dat Mathilde het volledige bedrag voor de praktijk nog niet heeft, heeft ze een groot probleem. Ludo ontdekt dat Bowien bij Janine is geweest. Rik laat zich door Dian overhalen toch een fotosessie te doen. John probeert Laura te paaien uit angst dat ze vertrekt. Laura neemt een definitieve beslissing.

 32. Aflevering 32

  13 oktober 1998 (23 minuten)

  Bowien drijft Ludo in het nauw als ze probeert hem te laten bekennen dat hij op zoek is naar Huib. John doet een laatste poging Laura bij zich te houden. Julian wil weer thuis bij Robert komen wonen. Dian belooft Rik zijn foto's nooit te gebruiken maar dan wordt ze voor het blok wordt gezet.

 33. Aflevering 33

  14 oktober 1998 (23 minuten)

  Dian komt in de problemen als ze Rik niet kan vinden en toch een toezegging aan een klant doet. Jef wordt geconfronteerd met de perikelen van een verliefde Kim als zij gezien wordt door Ché terwijl ze met haar vader kleding koopt. De situatie bij AA&V dreigt onhoudbaar te worden als Janine Nina maar niet stil krijgt.

 34. Aflevering 34

  15 oktober 1998 (23 minuten)

  In AA&V barst de bom los en de conflicten onderling lopen hoog op. Als Kim Julian in vertrouwen neemt over Ché, komt Julian met een wel erg brutaal advies. Suzanne demonstreert Mathilde een andere, schokkende manier om aan geld te komen. Terwijl Laura terugkomt, probeert Robert wel erg krampachtig een nieuwe wending aan zijn leven te geven.

 35. Aflevering 35

  16 oktober 1998 (23 minuten)

  Kim schaamt zich dood dat ze het advies van Julian heeft opgevolgd nu blijkt wat de uitkomst er van is. Als Laura ineens voor Julian staat, hoopt hij dat ze voor Robert is teruggekomen en onderneemt meteen actie. Als Ludo terugkomt van zijn reis en Bowien uithoort over haar zoektocht naar Huib raakt hij bijzonder onrustig van de uitkomst.

 36. Aflevering 36

  19 oktober 1998 (23 minuten)

  Kim bekent Ché meer dan leuk te vinden en pikt het niet dat Hedwig hem afkraakt. Hedwig wil het goed maken en bedenkt een brutaal plan om Kim met Ché in contact te brengen. Laura en Robert hebben grote moeite aan hun ware gevoelens toe te geven. Julian probeert uit te vissen wat de twee nog voor elkaar voelen.

 37. Aflevering 37

  20 oktober 1998 (23 minuten)

  Kim durft zich niet meer op school te vertonen na Hedwigs beruchte actie. Ludo forceert een gesprek met Janine over de toekomst van Nina. Bowien ontvangt een fax met een hoopgevend bericht over Huib. Laura komt ernstig in nood als John haar belt in het bijzijn van Jef.

 38. Aflevering 38

  21 oktober 1998 (23 minuten)

  Mathilde oefent hoe zij een man zou verleiden zoals zij Suzanne heeft zien doen. Ludo is verward over zijn gevoelens na de verleidingspoging van Bowien. Ché verschijnt net op het moment dat Hedwig Kim moed in praat over haar verliefdheid. Jef ontdekt dat Kim tegen hem heeft gelogen.

 39. Aflevering 39

  22 oktober 1998 (23 minuten)

  Mathilde brengt zichzelf in een afschuwwekkende situatie in een uiterste poging aan geld voor de praktijk te komen. Onder zware druk van de opdrachtgever daagt Dian Rik uit een 'alles of niets'-spel met haar te spelen. Anita besluit tegen Jefs eis in te gaan. Julian hoort dat Robert Laura voor een etentje heeft uitgenodigd.

 40. Aflevering 40

  23 oktober 1998 (23 minuten)

  Janine krijgt een vreselijk bericht over Nina. Ludo reageert zijn frustraties op een wel erg dubieuze manier op Bowien af. Nu Robert vist naar de nieuwe liefde van Laura, probeert zij John te overtuigen zijn ware identiteit te onthullen. De fotosessie blijkt volstrekt anders te lopen dan Rik ooit had kunnen bedenken.

 41. Aflevering 41

  26 oktober 1998 (23 minuten)

  Mathilde probeert wanhopig een spoor van haar belager te vinden. Na de onverwachte confrontatie met Jef wil John dat Laura mee terug gaat naar Amerika. Robert merkt dat er iets is met Laura en doet een grote ontdekking. Julian gaat de confrontatie met John aan.

 42. Aflevering 42

  27 oktober 1998 (23 minuten)

  Kim weet niet of ze Hedwig moet geloven als deze zegt dat Ché naar haar gevraagd heeft. Robert besluit na de confrontatie tussen Julian en John bij Laura opheldering te vragen. Mathilde zoekt steun en vertelt Roos indirect wat haar overkomen is. Wil de Smet ontdekt dat Mijnheer Harmsen haar cryptogram heeft ingestuurd.

 43. Aflevering 43

  28 oktober 1998 (23 minuten)

  Roos maakt zich zorgen over Anita als deze zint op een manier om zich van AA&V los te maken. Een nerveuze Rik en Dian krijgen na lang wachten eindelijk de resultaten van de fotosessie te zien. Daniel ziet Janine doordraaien en probeert haar tegen zichzelf te beschermen. Vol van angst voor de uitslag neemt Mathilde de beslissing of ze zich wel of niet laat testen.

 44. Aflevering 44

  29 oktober 1998 (23 minuten)

  Ludo begeeft zich op glad ijs als hij een manier vindt om Bowien ernstig onder druk te zetten. Suzanne heeft grote bewondering voor de wijze waarop Mathilde reageert op de uitslag van de test. Dian krijgt een onverwachte gast wiens bezoek haar teveel wordt. Robert maakt uit nood een onverwachte beslissing in de hoop zijn contact met Laura te herstellen.

 45. Aflevering 45

  30 oktober 1998 (23 minuten)

  Bowien neemt de beslissing Ludo te dumpen en stuit daarbij op een verschrikkelijke waarheid. Laura biecht Robert de reden van haar geheimzinnigheid op. Anita krijgt een brief van AA&V die er geen doekjes om windt. Jef informeert naar 'Laura's vriend'.

 46. Aflevering 46

  2 november 1998 (23 minuten)

  Mathilde wordt tot haar grote schrik geconfronteerd met haar belager. Dian neemt probeert Janine in te zetten in haar wraak op Bowien. Ludo maakt misbruik van Bowien nu zij slachtoffer is van haar eenzaamheid. Als Laura heen en weer wordt geslingerd tussen John en Robert, besluit ze Robert voor het blok te zetten.

 47. Aflevering 47

  3 november 1998 (23 minuten)

  Als Robert bij John komt en vist naar Laura's gevoelens, beseft hij niet dat hij zich in een slangenkuil begeeft. Laura polst Roos over Roberts gevoelens voor haar. Mathilde raakt nerveus bij een advertentie in de krant. Ché wil een afspraak maken met Kim. Dat vindt Kim niet erg.

 48. Aflevering 48

  4 november 1998 (23 minuten)

  Mathilde krijgt de schrik van haar leven door het feit dat haar belager zich dichter bij haar bevindt dan zij dacht. Laura stelt alles in het werk om een confrontatie van John met Jef af te dwingen. Rik geniet er stiekem toch van dat hij herkend wordt van de reclamecampagne.

 49. Aflevering 49

  5 november 1998 (23 minuten)

  Kim weet niet wat ze met de vraag van Ché aan moet. John is volledig overdonderd door Jefs reactie op hun weerzien. Als Janine in haar radeloosheid een grote fout begaat, waar Nina het slachtoffer van dreigt te worden, wordt Daniël gedwongen in te grijpen. Wat gaat Robert doen nu Laura op het punt staat te vertrekken?

 50. Aflevering 50

  6 november 1998 (23 minuten)

  Als Daniël Rafaël Prins aan Janine voorstelt, springt er een vonk over. Ludo verrast Bowien met iets moois. Dat hij Dian daarmee de ogen uitsteekt is mooi meegenomen. Tijdens de actie van Kim en Che worden ze in een hoek gedreven als het stille alarm afgaat. Rik wordt vanuit een andere hoek bespeeld om model te worden.

 51. Aflevering 51

  9 november 1998 (23 minuten)

  Als Kim wordt gezoend door Ché weet ze niet hoe snel ze dit aan Hedwig moet vertellen. Laura komt voor een zware keuze als ze wordt teruggeroepen naar de VS. Terwijl Mathilde denkt van Matthijs af te zijn worden zijn acties steeds bizarder. Als Jef en John filmpjes van vroeger kijken, doet Jef een pijnlijke ontdekking.

 52. Aflevering 52

  10 november 1998 (23 minuten)

  Als Julian thuis komt en Laura's kleding op de bank aantreft, komt hij op een romantisch plan. Kim wordt volledig verrast als Ché toch zijn werkelijke gevoelens voor haar laat blijken. Dan gebeurt er iets onverwachts... Rik wordt verder ingepalmd door Eva als zij hem een cadeau geeft met een dubbele bodem. Rafaël helpt Mathilde zekerheid te krijgen over haar angstige vermoedens dat er iemand regelmatig in haar huis komt.

 53. Aflevering 53

  11 november 1998 (23 minuten)

  Wat is John van plan nu hij aast op een baan bij AA&V? Jef dwingt Kim nooit meer contact met Ché te hebben. Ludo en Bowien vieren een gezamenlijk succes. Als Janine denkt Nina kwijt te raken reageert ze dit af op Rafaël. Zijn reactie verrast haar echter volledig.

 54. Aflevering 54

  12 november 1998 (23 minuten)

  Is John oprecht in zijn plan Jef en Dian bij elkaar te brengen of speelt hij ze juist uit? Rafaël is volledig overdonderd door Janine en weet niet meer wat hij met zijn gevoelens voor haar aan moet. Mathilde denkt eindelijk veilig te zijn voor haar stalker.

 55. Aflevering 55

  13 november 1998 (23 minuten)

  Mathilde vist naar Rafaëls gevoelens voor Janine. Mijnheer Harmsen is in de wolken als blijkt dat hij en Wil een prijs hebben gewonnen. Rik raakt ernstig in dubio als hij de ijshockeyploeg bezoekt waarvoor hij model zou kunnen zijn. De stalker slaat opnieuw toe. En deze keer gaat hij verder.

 56. Aflevering 56

  16 november 1998 (23 minuten)

  Als Mathilde na het telefoontje van haar stalker woedend haar huis binnenstormt, blijkt tot haar grote afschuw dat ze verwacht wordt. Wil ergert zich verschrikkelijk aan Meneer Harmsens overdreven reactie op de zojuist gewonnen prijs. Als Daniël zich afvraagt waarom John na zijn ongeluk nooit meer gewerkt heeft, begint ook Jef te twijfelen. John maakt een keuze tussen Jef en Dian waarbij hij een van de twee diep kwetst.

 57. Aflevering 57

  17 november 1998 (23 minuten)

  Als Kim en Ché samen willen zijn, is Kim bang dat ze betrapt wordt door Jef. Maar dan stelt Julian Roberts huis ter beschikking. Ludo stuit op een groot talent en ruikt zijn comeback. John weet heel handig gebruik te maken van Jefs schuldgevoel.

 58. Aflevering 58

  18 november 1998 (23 minuten)

  Robert geniet van zijn 'verkering' met Laura. Dian komt onverwacht langs bij AA&V en weet in no time de gemoederen zwaar te verhitten. Jef stelt Kim voor Ché uit te nodigen voor een etentje. Hoe zal Ludo reageren als blijkt dat Robin zich aangetrokken voelt tot Bowien?

 59. Aflevering 59

  19 november 1998 (23 minuten)

  Mathildes wereld stort in als ze een rampzalig bericht van dr. Schreuder krijgt. Als Laura Robert uitnodigt voor een zakenlunch weet ze niet of ze hem als haar ex of vriend aan haar collega's voor moet stellen. Bowien vertelt Ludo dat ze Robin aan het schilderen heeft gekregen maar vertelt niet hoe. Janine maakt een afspraakje met Rafaël.

 60. Aflevering 60

  20 november 1998 (23 minuten)

  Hoe loopt het etentje met Jef, Kim en Ché af? Als Julian de verliefde Robert en Laura ziet, verliest hij zichzelf steeds verder in eenzaamheid. Suzanne spreekt Mathilde moed in nu deze toch haar baan dreigt te verliezen. Janine krijgt een romantische uitnodiging voor een blind date.

 61. Aflevering 61

  23 november 1998 (23 minuten)

  Jessica heeft bij terugkeer een schokkend nieuwtje. Hedwig ontdekt dat Jessica niets weet van wat er na haar vertrek heeft afgespeeld. Julian besluit een nachtje in zijn oude huis door te brengen om zijn gedachten te ordenen. Mathildes nachtmerrie bereikt een nieuw hoogtepunt.

 62. Aflevering 62

  24 november 1998 (23 minuten)

  Julian en Jessica maken een afspraak en zijn bloednerveus. Robert doet een vreemde ontdekking over zijn testament. Mathilde raakt zo paranoïde dat dr. Schreuder een beslissing forceert. John pusht Dian te vechten voor haar rechten als kind van Jef.

 63. Aflevering 63

  25 november 1998 (23 minuten)

  Rafaël verzamelt al zijn moed en vraagt Janine mee uit. Hoe lang kan Jessica de waarheid voor Julian nog verborgen houden? Dian zoekt steun bij John om zich voorgoed los te kunnen maken van Jef.

 64. Aflevering 64

  26 november 1998 (23 minuten)

  Ludo komt oog in oog met Rafaël te staan die alleen met Nina is. Riche eist dat Jessica open kaart met Julian speelt. Julian besluit juist Jessica te laten zien hoeveel hij van haar houdt. Kim en Ché plagen elkaar met hun familie.

 65. Aflevering 65

  27 november 1998 (23 minuten)

  Mathilde maakt een hele grote fout als ze besluit toch weer te gaan werken. Jessica is behoorlijk in de war na haar laatste ontmoeting met Julian. Als gevolg daarvan wil Riche met haar mee om duidelijk te maken dat Julian niets meer hoeft te verwachten. Ludo probeert het machtsevenwicht met Bowien in zijn voordeel te herstellen.

 66. Aflevering 66

  30 november 1998 (23 minuten)

  Julian is volkomen overstuur na een verschrikkelijke ontdekking en loopt recht in de armen van John. Riche wordt argwanend over Jessica's liefde voor hem als ook zij erg in de war blijkt te zijn. Mathilde draait volledig door als de stalker in een volkomen andere gedaante verschijnt. Dian is er zeker van dat Jef haar gaat onterven en zoekt hulp.

 67. Aflevering 67

  1 december 1998 (23 minuten)

  Als Mathilde volledig is gebroken, ontspint zich een risicovol plan om de stalker te kunnen ontmaskeren. Wil de Smet krijgt een wel heel bijzonder telefoontje uit Frankrijk. Als Jef Che's bijeenkomst op brute wijze verstoord, loopt hun conflict zo hoog op dat Ché keihard wraak neemt. Kim heeft er grote moeite mee dat ze tussen hen in komt te staan.

 68. Aflevering 68

  2 december 1998 (23 minuten)

  Meneer Harmsen zoekt de dief van zijn auto. Hij heeft het vermoeden dat het iemand in zijn directe omgeving is. Hedwig vist bij Jessica of zij zich verloofd zou hebben als zij had geweten van de schietpartij op de bruiloft van Julian. Als John iets heel belangrijks achterhoudt voor Dian, komt zij in grote problemen. Ludo en Bowien zijn erg intiem als Robin plotseling langskomt.

 69. Aflevering 69

  3 december 1998 (23 minuten)

  John confronteert Julian op gruwelijke wijze met zijn traumatische verleden en helpt hem in een zware depressie. Jessica reageert haar verdriet en wanhoop af. Janine overspoelt Rafaël met liefde en laat zich helemaal gaan... Donkere wolken tekenen zich boven Dians hoofd als Jef haar vertelt dat al haar kansen voorgoed bekeken zijn.

 70. Aflevering 70

  4 december 1998 (23 minuten)

  Als Julian zich steeds verder verliest in een extreem minderwaardigheidsgevoel, stevent hij rechtstreeks op een wanhoopsactie af. Robert maakt de fatale fout naar Johns raad te luisteren. Arthur verklaart Mathilde voor gek als zij besluit haar levensgevaarlijke plan door te zetten. Bowien krijgt verbijsterende informatie maar weet niet wat zij er mee aan moet.

 71. Aflevering 71

  7 december 1998 (23 minuten)

  Kim ontfermt zich over Julian en besluit niemand in te lichten over het gebeurde. Jef verdenkt Kim er van bij Ché te zitten en wordt kwaad. Roberts schrik is groot als hij wordt geconfronteerd met een bloederig tafereel. Hedwig probeert Jessica over te halen thuis te komen wonen.

 72. Aflevering 72

  8 december 1998 (23 minuten)

  Ludo vangt op dat Bowien het met haar contactpersoon over Huib heeft. Kim kan Julians daad niet langer voor zich houden en licht Laura in. Als Rik besluit van de fotomodeldeal af te zien, dreigt Dian haar laatste klant te verliezen. John lijkt zijn fout in te zien en gaat bij Julian langs.

 73. Aflevering 73

  9 december 1998 (23 minuten)

  De aankondiging van een tango-avond maakt het nodige los bij Ludo en Janine. Roos gaat gelijk alle grenzen voorbij tijdens haar eerste radioprogramma en brengt Arthur zwaar in de problemen. Suzanne vertelt Daniël met Mathilde op zeilvakantie te gaan maar verzwijgt het grote gevaar waaraan ze zichzelf bloot stelt.

 74. Aflevering 74

  10 december 1998 (23 minuten)

  Mathilde en Suzanne maken kennis met hun zeilinstructeur. Julian laat de wereld op wanhopige wijze weten hoe hij zich voelt. Wat is John van plan als hij een verrassing voor Julian organiseert en daar Jessica bij uitnodigt? Rafaël vermoedt dat Janine nog steeds van Ludo houdt.

 75. Aflevering 75

  11 december 1998 (23 minuten)

  Kim smeekt Jessica te breken met Riche om zo te voorkomen dat Julian vertrekt. Rik heeft een enorme verrassing die Julian diep raakt. Mathilde en Suzanne testen of de zeilinstructeur Matthijs is. Meneer Harmsen krijgt een vreselijk bericht.

 76. Aflevering 76

  14 december 1998 (23 minuten)

  Bowien heeft haar buik vol van Robin maar Robin nog lang niet van Bowien. Mathilde en Suzanne denken dat ze kunnen gaan genieten van een ontspannende zeiltocht. John maakt gretig gebruik van Kims verdriet om bij Jef in een goed blaadje te komen. Kim wil even niet aan school denken en besluit met Ché te spijbelen. Meneer Harmsen vindt dat Jessica weer thuis moet komen wonen.

 77. Aflevering 77

  15 december 1998 (23 minuten)

  Als Guusje ziek wordt, wil Daniël dat Suzanne naar huis komt en Mathilde alleen achter laat op de boot. Kim maakt tegen Jefs eis in een afspraak met Ché en blijft bij hem slapen. Terwijl Bowien bang is dat Robin zichzelf iets aan doet, maakt Ludo zich meer zorgen over het aantal schilderijen dat hij af heeft. Laura trekt bij Robert in met een wel heel aparte reden.

 78. Aflevering 78

  16 december 1998 (23 minuten)

  Hedwig neemt Jessica in vertrouwen over haar bijzondere relatie met Stef. Jef valt uit tegen Ché die dit vervolgens niet pikt. Dian probeert Laura zo te bespelen dat ze Jef gaat bewerken. Suzanne loopt tegen een muur als ze probeert aandacht van Daniël te krijgen.

 79. Aflevering 79

  17 december 1998 (23 minuten)

  Ludo begint met het uitvoeren van de volgende fase in het plan rond Robin. Mathilde krijgt een angstig vermoeden over de ware identiteit van haar zeilinstructeur en gaat op onderzoek uit. Dian probeert John in de val te lokken door hem iets waardevols van vroeger op te sturen. Suzanne en Daniël kiezen opnieuw voor elkaar.

 80. Aflevering 80

  18 december 1998 (23 minuten)

  Arthur maakt zich ernstig zorgen als de verbinding met Mathilde plotseling verbroken wordt maar Suzanne overtuigd hem er van dat Mathilde in veilige handen is. Intussen is Mathilde alleen met haar belager midden op een diepe, donkere zee. Roos begaat een grote blunder tegenover Arthur tijdens de radiopresentatie. Bowien vertelt Dian eindelijk de waarheid over Huib.

 81. Aflevering 81

  21 december 1998 (23 minuten)

  Mathilde gaat midden op zee de grote, definitieve confrontatie met Matthijs aan. Zal het haar lukken zich voorgoed van haar stalker te ontdoen? Nu Janine trouwplannen heeft, besluit ze de scheiding van Ludo aan te vragen. Dians leven komt op zijn kop te staan als ze het nummer belt dat van Huib zou zijn en de stem aan de andere kant van de lijn hoort.

 82. Aflevering 82

  22 december 1998 (23 minuten)

  Mathilde weet Matthijs te dwingen te vertellen wat hij destijds met haar heeft gedaan. Suzanne is getuige van een verbijsterend schouwspel met dodelijke afloop. Kim wil Julian opzoeken en vraagt Ché mee. (Huib wil dat Dian naar hem toekomt maar Dian twijfelt omdat ze) steeds meer het gevoel krijgt dat John John niet is.

 83. Aflevering 83

  23 december 1998 (23 minuten)

  Roos krijgt een verschrikkelijk bericht en is ontroostbaar. Ludo ontdekt dat Bowien en Dian meer weten over Huib dan ze hem doen geloven. Dian vist of Laura ooit getwijfeld heeft aan de ware identiteit van John en krijgt een onverwachte reactie. Als Jef John met Pete aanspreekt raakt hij volledig van slag.

 84. Aflevering 84

  24 december 1998 (23 minuten)

  Ludo dwingt Dian te vertellen of zij Huib gesproken heeft. De strijd tussen Bowien en Ludo rond de schilderijen van Robin barst in alle hevigheid los. Arthur is als de dood verliefd op Roos te worden. Dian probeert Huib over te halen naar haar toe te komen.

 85. Aflevering 85

  25 december 1998 (23 minuten)

  Nadat Dian bij haar vertrek een boodschap voor John en één voor Ludo heeft achtergelaten, gaat ze de laatste definitieve confrontatie met Jef aan. Als Ludo en Janine de scheidingspapieren ontvangen, wordt er bij beiden het nodige losgemaakt. Als Ludo informatie over Huib wil, dwingt Dian hem haar te verleiden. Hedwig gaat naar het graf van Stef om haar eenzaamheid met hem te delen.

 86. Aflevering 86

  28 december 1998 (23 minuten)

  Dian stelt een laatste daad voordat ze definitief vertrekt. De familie Alberts is hierdoor in groot gevaar. Waarom is Arthur zo zenuwachtig als hij Roos vraagt de duopresentatie van LoveLive samen te doen? Als Kim en Hedwig praten over de eerste keer, onthult Kim haar diepstverborgen geheim. Bowien ontdekt dat haar 'naakt' aan de buitenwereld vertoond wordt.

 87. Aflevering 87

  29 december 1998 (23 minuten)

  Arthur krijgt niet de kans Roos vóór de radio-uitzending te vertellen dat hij verliefd op haar is. Jef probeert een gesprek met Kim aan te knopen over seks. Ché wordt enorm onzeker van Kims gesloten houding en trekt een verkeerde conclusie. Ludo hoort dat Dian daadwerkelijk naar Turkije is vertrokken en onderneemt direct actie.

 88. Aflevering 88

  30 december 1998 (23 minuten)

  Dian is diep geraakt als ze na een lange tijd van onzekerheid haar doodgewaande geliefde Huib weer in haar armen kan sluiten. Roos weet niet zeker of de intieme radiopresentatie van Arthur en Jessica wel nep is. Jef gooit Ché de deur uit als deze zieke Kim een cadeautje komt brengen. Daniël raakt in conflict met Anita als hij direct radicale maatregelen stelt om Dendermonde te redden.

 89. Aflevering 89

  31 december 1998 (23 minuten)

  Bowien krijgt argwaan als Robin plotseling verdwenen is en gaat naar de politie. Vervolgens moet Ludo zich uit een uitermate netelige situatie redden als de politie hem onder het toeziend oog van Janine vragen komt stellen over deze verdwijning. Suzanne heeft een romantische verrassing voor Daniël en wacht hoopvol op zijn thuiskomst. Jessica wil niets weten van alle zorgen omtrent haar gezondheid.

 90. Aflevering 90

  1 januari 1999 (23 minuten)

  Als Dian opnieuw ten huwelijk wordt gevraagd door Huib, merken zij niet op dat ze in de gaten worden gehouden. Ludo maakt zich gereed om naar Turkije te gaan maar gaat eerst nog even langs bij Janine. Als Ché Kim bezoekt, belanden de twee samen op de bank. Hedwig denkt na over de dood. Van wie is Suzannes romantische verrassing?

 91. Aflevering 91

  4 januari 1999 (23 minuten)

  Dians laatste twee telefoontjes hebben verstrekkende gevolgen voor het thuisfront. Ludo doet een uiterste poging zijn toekomst met Janine nieuw leven in te blazen en begint een klopjacht op Huib en Dian. Arthur komt tussen twee vuren in te staan als hij een beslissing moet nemen of hij met Roos of Jessica het radioprogramma gaat presenteren. Daniël en Anita komen in een groot conflict als Anita het gevoel heeft dat hij niets van Dendermonde heel laat.

 92. Aflevering 92

  5 januari 1999 (23 minuten)

  Zal Ludo op tijd zijn om Huib te beletten voorgoed te verdwijnen? Dian komt oog in oog met haar grootste vijand te staan. Kim en Ché beginnen uiterst voorzichtig een gesprek over seks. Roos weet niet hoe ze moet reageren op de duopresentatie van het radioprogramma en komt daardoor voor een uitermate pijnlijke situatie te staan.

 93. Aflevering 93

  6 januari 1999 (23 minuten)

  Zonder medeweten van Janine maakt Rafaël een afspraak met Ludo en probeert het op een akkoordje te gooien. Hij weet niet dat hij met vuur speelt. Riche lijkt zich meer zorgen te maken over Aujourd'hui dan over de gezondheid van van Jessica. Bowien maakt een afspraak met Rik om over Hollywood te praten.

 94. Aflevering 94

  7 januari 1999 (23 minuten)

  Ondanks kritiek van alle kanten daagt Janine Ludo voor de rechter. Ludo speelt het keihard en begint zijn juridische messen te slijpen. Kim stuurt het erop aan met Ché naar bed te gaan. John gaat de confrontatie met Jef en Robert aan maar lijkt te vergeten dat wie hoog klimt, hard kan vallen.

 95. Aflevering 95

  8 januari 1999 (23 minuten)

  Kim is volledig van slag na Che's reactie maar vindt bij Jef niet de schouder die ze zo hard nodig heeft. Jessica voelt zich beter en kan zich niet voorstellen dat er iets ernstigs met haar aan de hand kan zijn. Mathilde is zo van slag dat ze tegenover Roos en Arthur niet langer kan verzwijgen hoe het werkelijk met Jessica gesteld is. Rik en Bowien zijn heimelijk meer onder de indruk van elkaar dan ze laten merken.

 96. Aflevering 96

  11 januari 1999 (23 minuten)

  Jessica maakt zich ernstige zorgen over haar gezondheid. Roos en Arthur komen hier achter en ondernemen actie. Suzanne en Daniël twijfelen er over of hun relatie nog toekomst heeft. Jef zoekt toenadering tot Kim, maar krijgt nul op het rekest.

 97. Aflevering 97

  12 januari 1999 (23 minuten)

  Hedwig is verbijsterd als ze van haar oom hoort over Jessica's gezondheid. Anita probeert Daniël van zijn twijfels tegenover Suzanne af te helpen. Ter voorbereiding op de rechtszaak tegen Ludo vertelt Janine aan Laura over hun huwelijk. Zal ze alles vertellen? Jessica betuigt spijt naar Mathilde over haar ondoordachte actie.

 98. Aflevering 98

  13 januari 1999 (23 minuten)

  Als Laura een kruisverhoor oefent met Janine heeft die haar emoties niet meer in de hand. Ludo wil van Janine weten hoever ze in de rechtszaak van plan is te gaan. Jef gaat, ondanks hun ruzie, met een cadeau langs bij Kim. John zet Jef onder druk om zijn positie bij AA&V te verstevigen.

 99. Aflevering 99

  14 januari 1999 (23 minuten)

  De rechtszaak tussen Ludo en Janine over de voogdij van Nina begint. Het is hard tegen hard. De relatie tussen Rafaël en Janine komt hierdoor zwaar onder druk te staan. Jef en Kim hebben het eindelijk weer leuk samen. Maar voor hoe lang? Hedwig kan niet aanzien hoe Jessica haar gezondheid verwaarloost en laat het er niet bij zitten.

 100. Aflevering 100

  15 januari 1999 (23 minuten)

  Ludo tergt Rafaël tot het uiterste in de rechtszaal. De ultieme krachtmeting ontstaat. Daniël zit tevergeefs op Suzanne te wachten en trekt een verregaande conclusie. Hedwig doet een emotioneel beroep op Mathilde om Jessica te helpen en brengt haar daarmee in een groot gewetensconflict. Arthur en Roos maken een opwindende radio-uitzending.

 101. Aflevering 101

  18 januari 1999 (23 minuten)

  Jessica wordt met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hedwig wil contact zoeken met Riche om hem in te lichten over Jessica's hartproblemen. Mathilde stort in als ze het lijk in het mortuarium te zien krijgt. Ludo verklaart Janine tijdens de rechtszaak de oorlog.

 102. Aflevering 102

  19 januari 1999 (23 minuten)

  Een wanhopige Mathilde vraagt Roos haar hulp over een groot ethisch dilemma. Het lijkt erop dat Kim in eenzaamheid haar verjaardag moet vieren. Anita organiseert een romantische avond om Daniël en Suzanne tot elkaar te brengen. Arthur en Roos zijn dolblij met een door Jessica verzorgde verrassing.

 103. Aflevering 103

  20 januari 1999 (23 minuten)

  Kim en Ché vinden elkaar eindelijk terug en beleven een passionele nacht. John zit in de problemen als Robert ontdekt dat hij Jefs handtekening heeft vervalst. Arthur en Roos krijgen onderweg naar Parijs autopech. Suzanne laat tegenover Janine haar diepste gevoelens over haar relatie met Daniël blijken.

 104. Aflevering 104

  21 januari 1999 (23 minuten)

  Bij een heldhaftige poging van Arthur om Roos te redden komt hij zelf in levensgevaar te verkeren. Ludo wordt door de onderzoeksrechter ernstig in het nauw gedreven. Bowien doet Rik een voorstel waardoor ze Hollywood met winst kunnen verkopen. Anita probeert Daniël er van te weerhouden om zijn relatie met Suzanne te beëindigen.

 105. Aflevering 105

  22 januari 1999 (23 minuten)

  Tijdens een lunch in De Rozenboom probeert John Suzanne te verleiden. Bowien meldt Rik dat ze een zeer interessante koper voor Hollywood heeft gevonden. De definitieve beslissing die Daniël maakt over zijn relatie met Suzanne heeft een grote weerslag op velen. Als Jef ziet dat John een bespreking heeft met Bowien wekt dit de nodige argwaan.

 106. Aflevering 106

  25 januari 1999 (23 minuten)

  Suzanne krijgt niet de tijd om het vertrek van Daniël door te laten dringen. Janine is verschrikkelijk boos op Laura maar reageert het op Robert af. Roos krijgt te horen dat het er voor Arthur slecht uitziet. Bowien nodigt Rik uit om bij haar de nacht door te brengen.

 107. Aflevering 107

  26 januari 1999 (23 minuten)

  Hedwig kan de mogelijkheid dat Jessica dood kan gaan niet aan. De rechter doet de definitieve uitspraak in de zaak om het ouderschap van Nina. Een uitspraak met grote gevolgen. Janine kan er niet tegen als ze in de krant leest hoe Ludo zich in ere herstelt. Roos weet niet wat haar overkomt tijdens een bezoek in het ziekenhuis.

 108. Aflevering 108

  27 januari 1999 (23 minuten)

  Robert haalt Jef over om John tekenbevoegdheid te geven in AA&V. Kim en Ché verheugen zich op hun huwelijksplan. Laura is diep geschokt als ze leest wat Janine haar in de schoenen schuift. Bowien is blij als John de onderhandelingen over de overname van Hollywood wil voortzetten.

 109. Aflevering 109

  28 januari 1999 (23 minuten)

  Kim en Che's plan stuit op nogal wat problemen. Meneer Harmsen probeert bij Jessica de vechtlust weer op te wekken. Janine is er getuige van hoe Ludo met Nina omgaat. Mathilde komt te weten dat Arthur niet lang meer te leven heeft.

 110. Aflevering 110

  29 januari 1999 (23 minuten)

  Bowien koopt Rik uit. Is dit het einde van hun ontmoetingen? John gaat met frisse tegenzin aan het werk in Hotel Dendermonde. Anita laat hem meteen zitten, ze heeft andere zorgen. Kim en Ché genieten van hun geheim, maar voor hoelang...

 111. Aflevering 111

  1 februari 1999 (23 minuten)

  Jessica vecht voor haar eigen leven. Gaat dat ten koste van iemand anders? Arthur wil aan niemand toegeven hoe wanhopig hij zich voelt. Jef zegt kim dat ze niet te hard van stapel moet lopen met 'die' Ché. John probeert Jef voor langere tijd uit AA&V weg te krijgen zodat hij vrij spel heeft.

 112. Aflevering 112

  2 februari 1999 (23 minuten)

  Door de negatieve publiciteit van Janine's artikel raakt Laura klanten kwijt. Roos vindt het vreselijk dat iedereen er maar vanuit gaat dat Arthur dood kan gaan. Robert komt tussen twee vuren in te staan: moet hij nu wel of niet naar de bruiloft van Janine en Rafaël?

 113. Aflevering 113

  3 februari 1999 (23 minuten)

  Het is de grote dag: eindelijk komt Janine voor het altaar te staan. John wil dat Bowien Rik de ijshockeyopdracht door de strot duwt. Arthur houdt zich tegenover iedereen goed, betaalt hij daar niet een hoge prijs voor? Kim en Ché zoeken een oplossing om samen de nacht door te brengen.

 114. Aflevering 114

  4 februari 1999 (23 minuten)

  Kim en Ché merken dat ze veel voorzichtiger moeten zijn om hun geheim te bewaren. Voor Arthur dient zich een zware operatie aan. Laura probeert haar medeleven te betuigen aan Janine. John is furieus: hij vindt dat Bowien zich harder naar Rik had moeten opstellen.

 115. Aflevering 115

  5 februari 1999 (23 minuten)

  Rafaël komt bij Janine langs. Hij wil met haar praten, maar nu wil zij niet meer. Er komt hartverscheurend nieuws uit het ziekenhuis. Hedwig zoekt steun bij het graf van Stef. Bowien wordt door John gedwongen om Rik keihard aan te pakken. Ze pikt dit niet en laat zich ontglippen dat ze meer van hem weet...

 116. Aflevering 116

  8 februari 1999 (23 minuten)

  Ludo wil leuke dingen met Nina gaan doen maar Janine is het daar helemaal niet mee eens. Bowien en Riks interesses lopen ver uiteen. Hedwig probeert het contact met een oude bekende te herstellen. Mathilde komt met nieuws over de transplantatie.

 117. Aflevering 117

  9 februari 1999 (23 minuten)

  Mathilde geeft Roos een emotioneel aandenken aan Arthur. Op de crematie van Arthur komt het bijna tot een handgemeen. John heeft Bowien klem, zal ze hem kunnen ontlopen? Kim voelt zich tekortschieten als vriendin van Hedwig.

 118. Aflevering 118

  10 februari 1999 (23 minuten)

  Ché is bang dat hij zijn huwelijk moet opbiechten nu hij geen studiefinanciering meer krijgt. Roos weet niet of ze de confrontatie met Jessica aankan. Jef ontdekt dat Kim een grote som geld heeft opgenomen. Robert vindt dat Laura open moet staan voor de goedmaakpogingen van Janine.

 119. Aflevering 119

  11 februari 1999 (23 minuten)

  Hedwig wordt betrapt bij het spieken. Kan haar oom haar helpen onder een straf uit te komen? Bowien heeft wat goed te maken bij Rik. Jef betrapt Ché en Kim met een groot bedrag op tafel. Meneer Harmsen denkt de computerproblemen van Anita wel even op te kunnen lossen.

 120. Aflevering 120

  12 februari 1999 (23 minuten)

  Ché helpt meneer Harmsen uit grote problemen. Kim is woest als ze merkt dat Hedwig haar geheim heeft verklapt. Roos probeert Mathilde ervan te overtuigen dat ze het kind in haar buik niet kan ontkennen. Is Laura echt te koppig om Janine's excuses te aanvaarden?

 121. Aflevering 121

  15 februari 1999 (23 minuten)

  Ludo maakt Janine duidelijk dat hij alleen nog maar zakelijk met haar om wil gaan. Meneer Harmsen vindt zichzelf een slecht voorbeeld voor Hedwig. Kan Mathilde haar zwangerschap wel aan? Kim en Ché komen er achter dat hun geheim steeds verder uitlekt.

 122. Aflevering 122

  16 februari 1999 (23 minuten)

  Jessica wil naar huis maar het is nog helemaal niet duidelijk of ze dat wel aankan. Anita wil weten waarom Roos nog steeds niet bij Jessica op bezoek is geweest. Kim hoopt op begrip van Laura voor haar huwelijk. Janine en Suzanne proberen hun zorgen opzij te zetten.

 123. Aflevering 123

  17 februari 1999 (23 minuten)

  John neemt Bowien in vertrouwen over dingen die ze beter niet kan weten. Anita komt tot de conclusie dat ze toch een andere investeerder moet zoeken voor haar hotel. Hedwig is bang dat het uit zal komen dat er met haar cijfers is gerommeld. Robert merkt dat er iets niet klopt in de boekhouding van AA&V.

 124. Aflevering 124

  18 februari 1999 (23 minuten)

  Janine maakt zich grote zorgen als Ludo Nina te laat terugbrengt. Kim en Ché willen gaan samenwonen, maar dat gaat zo gemakkelijk niet. John weigert pertinent de samenwerking met Bowien stop te zetten. Bowien stapt naar de politie, voor haar is de maat vol.

 125. Aflevering 125

  19 februari 1999 (23 minuten)

  Mathilde krijgt het benauwd van Roos' positieve instelling over haar baby. Jef is erg benieuwd naar Che's moeder. Bowien probeert John te ontlopen. Ze licht Rik in over wat John haar heeft aangedaan. Roos besluit eindelijk Jessica in de ogen te kijken.

 126. Aflevering 126

  22 februari 1999 (23 minuten)

  Als Rik in het geheim Bowiens spullen ophaalt ontdekt hij ongewild hoe gevaarlijk John is. De uithuwelijking hangt als een aambeeld boven het geluk van Kim en Ché. Janine geeft voor het eerst aan een ander toe wat haar ware gevoelens voor Ludo zijn. Bowien komt oog in oog met John te staan en zit als een rat in de val.

 127. Aflevering 127

  23 februari 1999 (23 minuten)

  Over een afgelegen en uitgestorven veld klinkt het ijskoude geschreeuw van Bowien. Mathilde weet de vragen over haar zwangerschap niet langer te vermijden. Janine vraagt zich af of het ooit nog goed zal komen tussen haar en Ludo. Roos haalt zich van alles in haar hoofd als Jessica dingen over Arthur kan vertellen die ze voor de harttransplantatie nog niet wist.

 128. Aflevering 128

  24 februari 1999 (23 minuten)

  Roos klemt zich met man en macht vast aan haar overtuiging dat Arthur in Jessica voortleeft. Kim en Ché worden gedwongen samen voor Hedwig te knokken. Rik maakt zich ernstig zorgen over Anita's veiligheid als hij ziet dat ze de volle confrontatie met John aan gaat. Ludo heeft een slinks plan om snel aan een huis te komen.

 129. Aflevering 129

  25 februari 1999 (23 minuten)

  Wat is de werkelijke reden van Julians terugkomst? Riche kan niet wachten Jessica mee terug naar Parijs te nemen. Hedwig organiseert een feestje om haar terugkomst op school te vieren. Robert krijgt de wind van voren als hij Jef beschuldigt alleen Johns goede kanten te zien. Bowien raakt ernstig gewond als Johns spel steeds gruwelijkere vormen aanneemt.

 130. Aflevering 130

  26 februari 1999 (23 minuten)

  Ché voelt zich verscheurd nu het lijkt dat hij Kim heeft verloren. Julian waarschuwt Kim om niet net als hij haar ware liefde aan de kant te zetten. Mathilde voelt zich verraden als steeds meer mensen van haar zwangerschap blijken te weten. John gaat door het lint en reageert zich op een barbaarse manier af.

 131. Aflevering 131

  1 maart 1999 (23 minuten)

  Als Mathilde aan Roos vertelt dat ze haar baby af wil staan doet Roos een schokkend voorstel. John probeert Bowien op alle mogelijke manieren te breken. Kim beraamt met Jef een uitermate gewaagd plan om weer met Ché in contact te komen. Ché maakt onbewust slapende honden wakker in zijn poging begrip te kweken voor zijn situatie.

 132. Aflevering 132

  2 maart 1999 (23 minuten)

  Hoelang houdt Bowien Johns vernederingen nog vol als deze steeds persoonlijker worden? Kim vind het belachelijk dat Ché de confrontatie met zijn moeder niet aangaat. Voor Ché wordt het conflict zo onhoudbaar dat hij gedwongen wordt een keuze te maken tussen zijn moeder en Kim. Julian probeert Rik ervan te overtuigen dat hij niets meer van Jessica wil.

 133. Aflevering 133

  3 maart 1999 (23 minuten)

  Als Roos Jessica's hartgeluiden op een bandje probeert op te nemen is voor Jessica de maat vol. Janine brengt zichzelf danig in de problemen als ze een spelletje met Ludo probeert te spelen. Suzanne lijkt op haar versiertocht succes te hebben als ze in contact komt met een succesvol fotomodel. Robert kan het niet uitstaan dat Jef zijn 'voorbeeldige ' zoon steeds weer in bescherming neemt.

 134. Aflevering 134

  4 maart 1999 (23 minuten)

  Als het lijkt dat Suzanne over Daniël begint heen te komen, wordt Janine gedwongen zich af te vragen waarom zij nog steeds zo met Ludo bezig is. Riche laat Julian weten dat hij geen kans maakt bij Jessica maar is dat wel zo? Roos begint te beseffen dat ze Arthur echt kwijt is. Een nieuw conflict dreigt de bottleneck voor Jef en Robert te worden.

 135. Aflevering 135

  5 maart 1999 (23 minuten)

  Jessica brengt zichzelf in een netelige situatie als ze zowel met Julian als met Riche een afspraak heeft gemaakt. Ché verliest alle begrip van zijn moeder en dreigt nu in conflict met zijn hele familie te komen. Een woedende Robert denkt erover voorgoed met Jef en AA&V te breken. Tot grote frustratie van Mathilde stort Roos zich op Mathildes baby.

 136. Aflevering 136

  8 maart 1999 (23 minuten)

  Riche probeert erachter te komen of Julian en Jessica meer met elkaar hebben dan ze laten blijken. John komt met een plan om Bowien dag en nacht in de gaten te kunnen houden. Rik begint argwaan te krijgen over Bowiens manier van doen. Gaat het Robert lukken zich met Jef te verzoenen?

 137. Aflevering 137

  9 maart 1999 (23 minuten)

  In het diepste geheim overleggen Rik en Bowien over John. Kim en Ché organiseren alsnog een huwelijksfeest. Intussen is Che's broer onderweg vastbesloten Ché terug te halen. De passievolle spanning tussen Jessica en Julian wordt bijna ondraaglijk. Hedwig is bang dat Jessica met Riche naar Parijs vertrekt.

 138. Aflevering 138

  10 maart 1999 (23 minuten)

  Met een smerige list weet Ludo de prijs van zijn nieuwe huis flink te laten zakken. Jessica zoekt bij Mijnheer Harmsen steun voor haar twijfels in de liefde. Che's familie laten hem ondubbelzinnig voelen wat het betekent om verstoten te worden. Heeft Ludo werkelijk niet door dat Janine met hem flirt?

 139. Aflevering 139

  11 maart 1999 (23 minuten)

  Riche verbiedt Julian afscheid van Jessica te nemen. Bowien denkt een mogelijkheid te zien om aan John te ontsnappen. Anita weet niet wat haar overkomt als ze haar nieuwe investeerder voor het eerst ontmoet. Roos en Mathilde krijgen een groot conflict over het pleegouderschap.

 140. Aflevering 140

  12 maart 1999 (23 minuten)

  Jessica neemt afscheid en vertrekt, maar is dit met Julian of met Riche? Robert ontdekt dat een vader ook nog een hoop van zijn zoon kan leren. Ontroostbare Hedwig vindt een wel heel bijzondere schouder om op uit te huilen. Roos ziet met Jessica het hart van Arthur voor altijd vertrekken. Laura wordt door Robert ongewild in het conflict met Jef getrokken.

 141. Aflevering 141

  15 maart 1999 (23 minuten)

  Ché heeft het moeilijk met het gevoel dat hij zijn familie voorgoed verloren heeft. Kim snapt niets van Hedwigs plotselinge vrolijkheid. Suzanne geniet intens van een avond uit met Rutger. Rik weet Eva op een slimme manier in te zetten om contact met Bowien te zoeken. Laura raakt een gevoelige snaar bij Jef in haar bemiddeling van zijn conflict met Robert.

 142. Aflevering 142

  16 maart 1999 (23 minuten)

  Kim voelt zich gekwetst door Ché als blijkt dat hij haar niet alles vertelt. Laura ziet zich gedwongen een duidelijke keuze voor Robert of voor Jef te maken. Janine doet een ontdekking over Ludo's nieuwe vriendin. John gaat steeds verder met het plunderen van AA&V.

 143. Aflevering 143

  17 maart 1999 (23 minuten)

  Kim is bang dat ze Ché alsnog aan zijn familie gaat verliezen. Stef vertelt Hedwig de ware reden waarom hij teruggekomen is. Janine is overdonderd als ze thuiskomt en daar Ludo aantreft. Che's broer ziet maar een oplossing om een einde aan de onhoudbare situatie te maken.

 144. Aflevering 144

  18 maart 1999 (23 minuten)

  Mathilde spreekt voor het eerst met de adoptie-ouders van haar nog ongeboren kind. Rik probeert in Amerika informatie in te winnen over John. Laura maakt zich klaar en begint aan de strijd voor Robert en zijn geld. Kim twijfelt of haar liefde voor Ché zijn hereniging met zijn familie niet in de weg staat.

 145. Aflevering 145

  19 maart 1999 (23 minuten)

  John laat Bowien opgewonden weten dat het einde van zijn plan in zicht is. Laura ontdekt wie de eigenlijke eigenaar van Hollywood is. Hedwig vindt het vreselijk dat ze de terugkeer van Stef met niemand kan bespreken en kan het niet langer voor zich houden. Roos probeert Mathilde te steunen in haar zoektocht naar de ideale ouders voor haar kind.

 146. Aflevering 146

  22 maart 1999 (23 minuten)

  Zal Mathilde werkelijk kunnen vertrekken om ooit zonder haar kind terug te komen? Eva weet niet dat ze afgeluisterd wordt door John als ze Bowien begint uit te horen over haar 'ongelukje'. Rik besluit Laura alles te vertellen over wat hij van John weet. Hedwig is diep geroerd als ze voor het eerst in haar leven met Stef kan dansen...

 147. Aflevering 147

  23 maart 1999 (23 minuten)

  Laura is verbijsterd als Bowien haar laat zien hoe John met haar omgaat. Als Janine eens flink uit wil gaan, regelt ze Ludo als oppas met alle gevolgen van dien. Hedwig ontdekt dat de anderen haar voor gek verslijten en probeert Stef op te roepen. Kim weet niet hoeveel ze los maakt bij Ché als ze hem een heel bijzonder cadeau geeft.

 148. Aflevering 148

  24 maart 1999 (23 minuten)

  Eva geeft toe dat haar interesse in Rik toch meer dan enkel zakelijk is. John ontdekt dat Robert geld uit de kluis van AA&V heeft gehaald. Laura twijfelt of zij Robert in moet lichten over John nu zij op het punt staat naar Amerika te gaan. Kim neemt een groot risico als ze Che's moeder onder valse voorwendselen naar school lokt.

 149. Aflevering 149

  25 maart 1999 (23 minuten)

  Als Stef opnieuw verschijnt begint Hedwig aan haar geestelijke gesteldheid te twijfelen. John voert Jef dronken en hoopt zijn grote slag te kunnen slaan. Kim en Ché voelen hoe zielsveel ze van elkaar houden, maar zullen ze dit aan elkaar laten zien? Roos probeert hen hierbij te helpen.

 150. Aflevering 150

  26 maart 1999 (23 minuten)

  Hedwig voelt zich zo eenzaam dat ze Stef smeekt toch terug te komen. Robert is verbijsterd als hij hoort hoe het met Jef gesteld is. John maakt gretig misbruik van de situatie en begint aan de laatste fase van zijn plan. Kim geeft aan zich te willen aanpassen aan Che's cultuur maar is dit wat Ché wil?

 151. Aflevering 151

  29 maart 1999 (23 minuten)

  Zonder dat iemand er weet van heeft komt Jef in een vreselijke situatie terecht. John informeert bij een vriend in Amerika wat Laura daar heeft gedaan. Stef probeert Hedwig uit haar isolement te trekken. Roos neemt een verkleumde zwerver mee de radiostudio in en komt voor een verrassing te staan. Rutger is wel erg gecharmeerd van Anita.

 152. Aflevering 152

  30 maart 1999 (23 minuten)

  Ondanks Jefs kritieke toestand, worden Robert en Laura gedwongen hem over John in te lichten. Roos krijgt een ultimatum van haar baas om de zwerver de studio uit te zetten. Als Ché bij zijn moeder langs wil blijkt ze te zijn verdwenen. Dan krijgt Kim verschrikkelijk nieuws over Jef te horen.

 153. Aflevering 153

  31 maart 1999 (23 minuten)

  Kim lijkt haar verdriet zonder Ché te moeten verwerken. Hedwig denkt dat Stef een grapje maakt als hij haar vraagt of Rik niets voor haar is. Terwijl iedereen verdriet heeft om Jef, bereidt John zijn laatste stappen voor. Rik wordt het slachtoffer van jaloezie als hij meer en meer aandacht van Eva krijgt. Bowien kijkt de dood in de ogen als John afscheid van haar komt nemen.

 154. Aflevering 154

  1 april 1999 (23 minuten)

  Ludo zet kwaad bloed als hij A&A bezoekt met een puur zakelijke reden. Hedwig gaat met Stef op jacht naar een toekomstig vriendje. Rik begint haar hete adem in zijn nek te voelen. Intussen wordt Rutger door zowel Anita als Suzanne verleidt om geld te steken in hun bedrijven.

 155. Aflevering 155

  2 april 1999 (23 minuten)

  Ludo wil van John weten of A&A te koop is en vindt bij hem een gewillig oor. Laura ontdekt dat Bowien al geruime tijd wist wie John werkelijk is. Kim wordt gedwongen een volmacht te tekenen die John vrij spel geeft. Ché is verbijsterd als hij hoort wat er zich in zijn afwezigheid heeft afgespeeld.

 156. Aflevering 156

  5 april 1999 (23 minuten)

  Jef ziet nu de ware omvang van het door John veroorzaakte leed. Kim en Ché hebben alle twee zo hun eigen problemen waardoor ze elkaar moeilijk kunnen steunen. Anita weet Rutger te verleiden en lijkt hierdoor de strijd met Suzanne aan te gaan. Laura weet via via te regelen dat ze John kan spreken.

 157. Aflevering 157

  6 april 1999 (23 minuten)

  Laura kijkt de dood recht in de ogen als John zijn ware gezicht laat zien. Robert onderneemt direct actie als hij hoort dat zijn vrouw gegijzeld wordt. Jef komt tot de trieste conclusie dat hij alleen Kim nog over heeft. Rik probeert Bowien er toe aan te zetten meer van haar vrijheid te genieten.

 158. Aflevering 158

  7 april 1999 (23 minuten)

  Rutger probeert Suzanne jaloers te maken maar moet hier erg zijn best voor doen. Is Ludo nou aangenaam of juist onaangenaam verrast als hij merkt dat Jef nog leeft? Kim raakt jaloers op Anita als ze merkt dat Ché zijn gevoelens met haar deelt. Als het steeds slechter met de papegaai gaat, gaat Roos op zoek naar de zwerver.

 159. Aflevering 159

  8 april 1999 (23 minuten)

  Robert en Jef proberen te voorkomen dat Laura wraak op Bowien neemt. Kim weet zeker dat ze Ché en Anita heeft zien zoenen. Jef besluit Pete te gaan vragen naar de laatste jaren van zijn echte zoon John. De strijd tussen Rik en zijn ijshockeygenoot William laait in volle hevigheid op.

 160. Aflevering 160

  9 april 1999 (23 minuten)

  In haar ongerustheid verraadt Eva haar ware gevoelens voor Rik. Bowien begaat een grote fout door Laura uit te nodigen voor haar nieuwe expositie. Als Roos de zwerver vindt, kan ze hem niet weer de kou in sturen. Hedwig maakt een afspraak met een jongen van school.

 161. Aflevering 161

  12 april 1999 (23 minuten)

  Laura deinst er niet voor terug via de rechter Bowien te verantwoording roepen. Kim probeert Ché te overtuigen zijn familie in Marokko op te zoeken. Bowien laat haar ware littekens zien. Eva is zwaar teleurgesteld als ze denkt dat Rik bij Bowien heeft geslapen. Roos doet een oproep via de radio om iemand te vinden die voor Kapitein kan zorgen.

 162. Aflevering 162

  13 april 1999 (23 minuten)

  Bowien weigert een advocaat in de arm neemt om Laura aan te pakken. Ché vecht tegen zijn gevoelens als zijn vader hem zegt te moeten trouwen. Stef schiet Hedwig te hulp als zij nerveus is voor haar afspraakje met een jongen. Krijgt een romantische avond van Rik en Eva een passioneel vervolg bij hem thuis?

 163. Aflevering 163

  14 april 1999 (23 minuten)

  Janine is woedend als blijkt dat Ludo achter ieders rug om eigenaar van AA&V is geworden. Roos neemt ontroerd afscheid van Sans Famille als zijn dochter hem op komt halen. Terwijl Anita steeds verliefder wordt, probeert Rutger haar duidelijk te maken dat hij niets met haar wil. Stef en Hedwig hebben het beiden moeilijk met hun ruzie.

 164. Aflevering 164

  15 april 1999 (23 minuten)

  Als Jef Pete opzoekt in de gevangenis gaat hij door het lint. Roos vindt dat Anita Rutgers gedrag niet langer moet pikken. Ché krijgt een ernstige aanvaring met zijn familie als hij zijn bruid weigert. Robert laat Bowien stiekem weten achter haar te staan in plaats van achter Laura.

 165. Aflevering 165

  16 april 1999 (23 minuten)

  Als Hedwig op de fiets William aanrijdt, wordt ze getroffen door een pijl van Cupido/slaat een vonk over. Bowien verdedigt zich in de rechtszaal tot het uiterste om onder de aanklacht van Laura uit te komen. De vader van Ché probeert uit te leggen waarom hij toch met Leïla moet trouwen. Suzanne krijgt het benauwd als Rutger zegt alleen haar te willen.

 166. Aflevering 166

  19 april 1999 (23 minuten)

  Bowien wordt een nacht in een psychiatrisch centrum opgesloten. Ludo wil Jefs kantoor ontruimen om er zijn kantoor van te maken. Anita denkt Rutger definitief van Suzanne losgetrokken te hebben. Zal Stef toelaten dat Hedwig en William gaan kussen?

 167. Aflevering 167

  20 april 1999 (23 minuten)

  Hedwig organiseert een 'toevallige' ontmoeting met William. Als Kim alleen en eenzaam is, zoekt een jongen toenadering tot haar. Als Ché Leïla beter leert kennen, krijgt hij steeds meer waardering voor haar. Als Jef het even niet meer ziet zitten denkt hij terug aan zijn korte ontmoeting met de vrouw uit de gevangenis.

 168. Aflevering 168

  21 april 1999 (23 minuten)

  Bowien krijgt de verbijsterende conclusie van het psychologisch onderzoek te horen. Rik reageert al zijn woede op Laura af. Ludo maakt Jef op botte manier duidelijk wie de baas in AA&V is. Wat is de werkelijke reden dat William ineens Hedwigs verliefdheid beantwoordt?

 169. Aflevering 169

  22 april 1999 (23 minuten)

  Kim weet niet wat ze moet denken van de positieve berichten die ze van Ché krijgt. Ché hoort zijn vader afspraken over de bruiloft maken. Jef kan de vrouw uit de gevangenis niet uit zijn hoofd zetten en probeert contact te zoeken. Anita haalt alles uit de kast om Rutger voor zich te winnen.

 170. Aflevering 170

  23 april 1999 (23 minuten)

  Ché staat in vreselijke tweestrijd omdat hij zowel van Kim als van zijn ouders houdt maar toch moet kiezen. Kim neemt een grote beslissing m.b.t. Ché en gaat naar hem toe om het hem mede te delen.. Hedwig is dolblij als William tegenover anderen bevestigt dat ze 'verkering' hebben. Anita brengt zichzelf in steeds grotere problemen als zij haar leugen niet durft op te biechten.

 171. Aflevering 171

  26 april 1999 (23 minuten)

  Ché raakt in paniek als zijn familie zijn huwelijk met Leïla voorbereidt. Intussen is Kim nietsvermoedend onderweg naar Ché. Ludo overtuigt een grote klant met een spetterende campagne. William doet alsof hij het liefdesgedicht van Hedwig erg mooi vindt.

 172. Aflevering 172

  27 april 1999 (23 minuten)

  De psychiater ontdekt bij Bowien een ongelooflijk onverwerkt verlies. Tot groot verdriet van Leïla maakt Kim haar duidelijk dat Ché van haar is. Roos maakt Anita ondubbelzinnig duidelijk dat ze niet langer tegen Rutger moet liegen over haar zwangerschap. Robert komt achter Bowiens grootste geheim.

 173. Aflevering 173

  28 april 1999 (23 minuten)

  Kim en Ché bedenken een plan om de nacht met elkaar door te kunnen brengen. Jef en Robert hebben moeite met Ludo's werkwijze bij A&A. Anita is ervan overtuigd dat ze Rutger uiteindelijk voor zich wint. Janine is geschokt als ze ontdekt dat Anita zwanger is van Rutger.

 174. Aflevering 174

  29 april 1999 (23 minuten)

  Jef wordt kwaad op Robert als hij enigszins partij kiest voor Ludo. Terwijl Bowien wraak zweert betuigt Laura tegenover Robert haar spijt over haar actie. Eva kan niet kiezen wie er captain moet worden van het ijshockeyteam: Rik of William? Hedwig wordt het slachtoffer van Williams wraakactie tegen Rik.

 175. Aflevering 175

  30 april 1999 (23 minuten)

  Als Kim Leïla haar excuses aanbiedt voor wat ze overhoop heeft gehaald, klikt het tussen hen. Net nu ze uit elkaar getrokken worden moeten Suzanne en Rutger toegeven dat ze elkaar missen. Ludo moet Janine de vreselijke boodschap brengen dat Nina is verdwenen. Roos meldt dat Mathilde is bevallen.

 176. Aflevering 176

  3 mei 1999 (23 minuten)

  Anita doet er echt alles aan om Rutger verliefd op haar te laten worden. Woedende Janine verwijt de gouvernante schuld te hebben aan Nina's verdwijning. Als Laura Bowien ontmoet, doet ze een poging haar daden te verantwoorden. Kim krijgt van Leïla en de moeder van Ché een uitzonderlijk 'geschenk' aangeboden.

 177. Aflevering 177

  4 mei 1999 (23 minuten)

  Robert betrapt Jef bij het schrijven van een liefdesbrief aan Barbara. William gaat ver als hij van Eva zijn eerste positie in het ijshockeyteam terugeist. Kim probeert zich bij terugkomst groot te houden tegenover verliefde Jef. Hedwig krijgt de waarschuwing dat William niet te vertrouwen is maar wordt steeds verliefder.

 178. Aflevering 178

  5 mei 1999 (23 minuten)

  Rutger laat Roos weten dat hij voor Anita wil vechten. Jef vindt dat je onbereikbare liefde moet opgeven en raadt Kim aan te scheiden. Barbara is overrompeld als Jef bij haar op bezoek komt met een prachtig boeket rode rozen. Anita biecht Rutger eindelijk haar leugen over haar zwangerschap op.

 179. Aflevering 179

  6 mei 1999 (23 minuten)

  Als Janine en Ludo in De Rozenboom zitten ontvangen ze een mysterieuze boodschap over Nina. William wil Hedwig overhalen samen de nacht door te brengen. Rik probeert Anita te troosten met haar verdriet voor Rutger. Roos tracht Rutger over te halen het goed te maken met Anita, maar zij moet het zelf ontgelden.

 180. Aflevering 180

  7 mei 1999 (23 minuten)

  Ludo bekent Janine dat hij vermoedt wie er verantwoordelijk is voor de verdwijning van Nina. Jef wil A&A terugveroveren nu Ludo zwak staat. Rik treedt flink op tegen Willliam als die minachtend doet over Hedwig. Jef komt via Bas achter de waarheid waarom Barbara in de gevangenis zit.

 181. Aflevering 181

  10 mei 1999 (23 minuten)

  Door toedoen van William belandt Rik in een levensgevaarlijke situatie. Als Jef bij Barbara op bezoek is kan hij zijn liefde voor haar niet langer voor zich houden. Janine en Ludo vinden erg veel steun bij elkaar in deze moeilijke tijd.

 182. Aflevering 182

  11 mei 1999 (23 minuten)

  Hedwig voedt de twijfel bij Rik over de oorzaak van zijn motorongeluk. Als Ludo bereid is om alles te doen om Nina van de maffia te redden komt hij in conflict met Janine. Bowien krijgt een heel naar bezoek van de reclassering omdat ze haar straftaak niet uitvoert.

 183. Aflevering 183

  12 mei 1999 (23 minuten)

  Jef is dolblij als hij hoort dat Barbara zeer binnenkort vrijgelaten wordt. Ludo zit dermate in het nauw dat hij zich gedwongen ziet zijn aandelen A&A aan Robert en Jef te verkopen. Robert en Jef denken hier een slag te kunnen slaan. Bowien wordt door de rechter voor een keuze gesteld: graffiti verwijderen of de gevangenis in. Stef probeert Hedwig te troosten als ze definitief met William heeft gebroken.

 184. Aflevering 184

  13 mei 1999 (23 minuten)

  Ludo misleidt op slinkse wijze de politie zodat hij vrij aan kan onderhandelen met de maffia. Anita probeert haar hotel te redden door Suzanne opnieuw aan Rutger te koppelen. Nina blijkt ontvoerd door een zeer speciale oude bekende van Ludo. Jef krijgt ruzie met Charlie en Morris als hij ze vertelt van zijn vakantieplannen met Barbara.

 185. Aflevering 185

  14 mei 1999 (23 minuten)

  Kim geeft aan Jef toe dat ze moeite heeft met zijn snelle liefdesontwikkelingen. Als er een levensgevaarlijke situatie ontstaat worden Rutger en Anita gedwongen samen te werken. Om de vrijlating van Barbara te vieren organiseert Jef een etentje met heel zijn en haar familie.

 186. Aflevering 186

  17 mei 1999 (23 minuten)

  Hedwig verkeert in levensgevaar. Anita wordt benaderd door de politie met vragen over wat er is gebeurd. Janine springt uit haar vel als ze concludeert dat Ludo niet tot het uiterste wil gaan om Nina te redden. Charlie gebruikt het boodschappengeld van Laura voor heel andere dingen.

 187. Aflevering 187

  18 mei 1999 (23 minuten)

  Roos snapt niets van Anita als die in deze donkere tijden champagne bestelt in De Rozenboom. Rik neemt een ingrijpende beslissing over zijn ijshockeycarrière. Stefano kan zich niet vinden in de methodes die de maffia hanteert om Ludo onder druk te zetten. Eva probeert het goed te maken met Rik.

 188. Aflevering 188

  19 mei 1999 (23 minuten)

  Anita wil van Roos weten wat zij op het politiebureau voor verklaring heeft afgelegd. Door haar taakstraf loopt Bowien een grote kunstdeal mis. Ze laat Robert weten dat ze dit Laura verwijt. Janine bekent dat ze nauwelijks kan geloven dat Nina nog leeft. Ludo voelt zich schuldig.

 189. Aflevering 189

  20 mei 1999 (23 minuten)

  De maffia zet niet alleen Ludo maar ook Stefano steeds meer onder druk. Charlie pakt stiekem de sleutel van het huis van Jef. Bowien start een grootscheeps plan om Laura dwars te zitten. Ze wil wraak voor alles wat haar is aangedaan. Robert snapt er niets van als Ludo ineens op zijn lage bod in wil gaan.

 190. Aflevering 190

  21 mei 1999 (23 minuten)

  Hedwig durft Rik niet te laten merken dat ze hem gemist heeft. Robert voelt zich schuldig naar Ludo toe. Hij wil het goedmaken. Kim heeft geen goed woord voor Charlie over. Laura wil dat Charlie haar excuses aanbiedt. Robert reist af naar een congres in het buitenland.

 191. Aflevering 191

  24 mei 1999 (23 minuten)

  Ludo wordt gebeld door de ontvoerders die willen weten wat zijn beslissing is op hun ultimatum. Als Laura belt vertelt Robert niet dat hij Bowien ontmoet heeft. Jef loopt in zijn gedachten erg hard van stapel met Barbara. Hedwig wil Rik vertellen dat ze verliefd op hem is.

 192. Aflevering 192

  25 mei 1999 (23 minuten)

  Kim confronteert Jef met haar twijfels over dat hij zo snel verliefd is geworden. Door haar getuigenis maakt Roos Anita onbedoeld alleen maar verdachter als brandstichter. Stefano intimideert Ludo zodat hij toe zal geven aan de eisen van de maffia. Ludo is zijn emoties echter niet meer de baas. Charlie en Morris zetten hun vraagtekens bij de plannen van Barbara.

 193. Aflevering 193

  26 mei 1999 (23 minuten)

  Anita 'ontmoet' Rutger in een afgebrand Hotel Dendermonde. Robert houdt een door Bowien georganiseerde succesvolle voordracht op het congres. Janine weet niet hoe verder moet met de opvoeding van Nina als het plan van Ludo zou slagen.

 194. Aflevering 194

  27 mei 1999 (23 minuten)

  Robert voelt zich opgelaten over hoe ver hij is gegaan met Bowien. Hedwig neemt Rik in vertrouwen over Stef. Alles zit Kim tegen, ze informeert bij Laura naar een echtscheidingsprocedure. De politie probeert Anita, Rutger en Suzanne tegen elkaar uit te spelen.

 195. Aflevering 195

  28 mei 1999 (23 minuten)

  Laura ontvangt een onverwachte uitnodiging. Voor Kim staat er een verrassing voor de deur. Bowien heeft diepgaande plannen met Robert. Ludo wil een boodschap achterlaten voor Nina voor als hij er niet meer is. Hij gaat op weg om zich uit te leveren aan de maffia...

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.

Meer seizoenen

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,01 (35)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 1

1990

12 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,35 (23)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 2

1991

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,71 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 3

1992

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,73 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 4

1993

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,7 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 5

1994

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,58 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 6

1995

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,46 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 7

1996

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 8

1997

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,65 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 10

1999

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,89 (9)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 11

2000

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,89 (9)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 12

2001

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,8 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 13

2002

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,8 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 14

2003

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 15

2004

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,9 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 16

2005

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,9 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 17

2006

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,9 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 18

2007

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,9 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 19

2008

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,9 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 20

2009

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,8 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 21

2010

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,85 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 22

2011

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,78 (9)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 23

2012

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,88 (8)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 24

2013

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,14 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 25

2014

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,38 (16)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 26

2015

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,94 (8)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 27

2016

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,85 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 28

2017

6 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,3 (5)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 29

2018

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
1,63 (8)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 30

2019

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,8 (5)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 31

2020

Geen reacties