ad
 • 139.549 films
 • 6.580 series
 • 19.903 seizoenen
 • 430.930 acteurs
 • 280.181 gebruikers
 • 8.076.184 stemmen
Avatar
 
banner banner

Goede Tijden, Slechte Tijden - Seizoen 1 (1990-1991)

1,93 30 stemmen

Show titel: Goede Tijden, Slechte Tijden

IMDb beoordeling: 3,5 (1.287)

Seizoenen: 30 seizoenen

Afleveringen: 103

Datum van release: maandag 1 oktober 1990

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Goede Tijden, Slechte Tijden

Afleveringen Seizoen 1 (1990-1991)

 1. Aflevering 1

  Arnie Alberts wereld van rozengeur en maneschijn wordt verstoord. Lerares Helen Helmink moet op doktersadvies stoppen met werken.

 2. Aflevering 2

  Laura Alberts verwerkt de scheiding van haar man slecht. De ruzie van Peter met zijn vader komt tot een uitbarsting.

 3. Aflevering 3

  Linda wil hogerop in het modellenvak. De ruzie tussen Peter en Willem Kelder loopt uit op een gevecht. Helen maakt zich zorgen over haar vroegere leerling Peter.

 4. Aflevering 4

  Annette ontmoet haar vroegere schoolvriendin Suzanne, die op zeer eigen wijze haar geld verdient. Helen zoekt nieuwe wegen om het leven aan te kunnen.

 5. Aflevering 5

  Helen beschuldigt Peter van diefstal. De scheiding's perikelen van Laura en Robert worden erger wanneer Robert het huis voor hemzelf en zijn vriendin Stephanie wil.

 6. Aflevering 6

  Peter moet terug naar huis om zijn spullen te pakken. Arnie heeft een ontmoeting met Stephanie, zijn vaders nieuwe vriendin.

 7. Aflevering 7

  Helen gaat zich bemoeien met Peter's moeilijkheden. Stephanie stelt hoge eisen aan Robert. Linda is jaloers op haar broer Simon .

 8. Aflevering 8

  Rien probeert Daniëls assistent te worden en komt erachter dat hij gezondheidsproblemen heeft. Laura verzacht haar leed met drank.

 9. Aflevering 9

  Simon komt met zijn nieuwe vriendin Brigitte terug uit Parijs. Daniël stort in en moet, als hij gezond wil blijven, zijn leven drastisch veranderen

 10. Aflevering 10

  Peter confronteert zijn ouders met hun lang stilgehouden geheim. Jan neemt een rigoureus besluit, zonder dit aan Petra te vertellen.

 11. Aflevering 11

  Arnie spoort Peter aan zijn biologische ouders een bezoek te brengen. Helen probeert toenadering te zoeken tot Peter.

 12. Aflevering 12

  Annette heeft en ontmoeting met Marc de Waal, haar ex-leraar en geheime vriend. Linda maakt ruzie met Simon en Brigitte.

 13. Aflevering 13

  Peter doet een poging om Laura van de drank af te houden. Er vindt een confrontatie plaats tussen Laura en Stephanie.

 14. Aflevering 14

  Annette moet liegen over haar verhouding met Marc. Het lukt Peter om de ruzie met Helen op te lossen.

 15. Aflevering 15

  Linda's nieuwe baan draait uit op een teleurstelling. Laura stemt toe in een scheiding. Rien weet aan ontslag te ontsnappen door Daniël te chanteren.

 16. Aflevering 16

  Marc biedt Annette een oplossing, wanneer ze hoort dat ouders toch gaan verhuizen. Peter komt meer te weten over zijn biologische moeder.

 17. Aflevering 17

  Robert neemt een groot risico om zijn financiële positie te verbeteren. Laura krijg nogmaals een teleurstelling te verwerken.

 18. Aflevering 18

  Laura's drankgewoonten lopen uit de hand en Daniël biedt hulp. Petra heeft een inzinking. Wat heeft Marc de Waal met Martine te maken?

 19. Aflevering 19

  Laura lijkt wakker geschud en verontschuldigt zich tegenover Peter. Martine vermoedt iets en gaat op onderzoek uit. Annette gaat definitief bij Helen wonen.

 20. Aflevering 20

  Peter krijgt de kans van zijn leven. Martine bedenkt een plan om Annette in haar nette te verstrikken. Nico is gecharmeerd van Stephanie.

 21. Aflevering 21

  Peter heeft een moeilijke start in zijn nieuwe baan. Myriam is vastbesloten hem dwars te zitten. Petra zit helemaal in de put en krijgt bezoek van een oude vriend.

 22. Aflevering 22

  Rien probeert Robert en loer te draaien en brengt Nico op de hoogte van de scheiding. Ondanks Simsons advies neemt Annette toch Martines aanbod aan.

 23. Aflevering 23

  Annette heeft na lang aarzelen haar eerste afspraak. Nico houdt de familie Alberts tijdens een diner in de greep.

 24. Aflevering 24

  Linda krijgt een baan aangeboden bij het reclamebureau. Petra is wanhopig en praat in een radio-uitzending over haar problemen.

 25. Aflevering 25

  Nico confronteert Robert met wat hij gehoord heeft. Linda's enthousiasme voor haar baan brengt haar relatie met Arnie is gevaar.

 26. Aflevering 26

  Laura realiseert zich dat zij Robert niet wil verliezen. De problemen rond het huwelijk van Petra en Jan lijken onoplosbaar. Rien krijgt interessant nieuws te horen.

 27. Aflevering 27

  Martine probeert Annette nog meer op het slechte pad te brengen. Linda concentreert zich op haar nieuwe baan. Er breekt een moeilijke tijd aan voor Arnie.

 28. Aflevering 28

  Helen maakt zich zorgen over haar toekomst. Petra en Jan proberen hun problemen uit de weg te ruimen. Daniël, Robert en Stephanie spannen zich samen tegen Rien

 29. Aflevering 29

  Arnie kampt met problemen en Laura maakt zich zorgen. Rien krijgt de kans van zijn leven. De slotkoersen van de beurs brengen Roberts financiële positie in gevaar.

 30. Aflevering 30

  Annette kan de schijn niet langer ophouden en wil stoppen met werken. Peter komt in de problemen als zijn baas langskomt. Robert wordt gedwongen het huis te verkopen.

 31. Aflevering 31

  Annette verteld Helen over haar relatie met Marc. Arnie doet verwoede pogingen om de breuk tussen hem en Linda te lijmen en vraagt Simon om hulp.

 32. Aflevering 32

  Nico drijft zijn plannen door. Helen praat met Arnie over zijn toekomst. Arnie trekt de verkeerde conclusies uit het gedrag van Peter en Laura.

 33. Aflevering 33

  Arnie en Peter gaan met elkaar op de vuist. Nico daagt Stephanie uit. Daniël vertelt Laura wat hij voor haar voelt. Tijdens een feestje slaat Simon Marc neer.

 34. Aflevering 34

  Simon is niet in staat zijn ruzie met Linda bij te leggen. Nico houdt Stephanie aan het lijntje. Het vrije weekend van Petra en Jan verloopt niet helemaal zonder problemen.

 35. Aflevering 35

  Annette probeert Marc tevergeefs van haar onschuld te overtuigen. Simon en Helen zijn erg ongerust over Annettes lange afwezigheid.

 36. Aflevering 36

  Robert gaat op zoek naar Arnie, terwijl Daniël op kantoor in de problemen zit. Annette komt in shocktoestand bij Helen terug.

 37. Aflevering 37

  Marcs dood brengt veel opschudding teweeg. Simon liegt tegen de politie om Annette te beschermen. Rien heeft zijn zinnen op Linda gezet.

 38. Aflevering 38

  Daniël stelt Nico een voorwaarde. Stephanie sluit haar periode met Robert af en onderhandelt verder over haar toekomst.

 39. Aflevering 39

  Suzanne vecht tegen haar gevoelens, terwijl Peter vastbesloten is haar niet meer te laten gaan. Helen probeert meer over Annette te weten te komen.

 40. Aflevering 40

  Annette lijdt aan geheugenverlies en twijfelt aan zichzelf. Suzanne, die een harde confrontatie met Martine achter de rug heeft, krijgt bezoek van Lex.

 41. Aflevering 41

  Peter verschaft Annette, naar het schijnt, een waterdicht alibi. Rien timmert met succes aan de weg. Laura probeert Robert te helpen.

 42. Aflevering 42

  Nico stuurt Stephanie naar Londen om daar een reclamebureau op te zetten. Roberts pogingen om een nieuwe baan te vinden zijn vruchteloos.

 43. Aflevering 43

  Het plan van Peter en Suzanne om Annette te beschermen valt in duigen. Robert besluit op Riens advies zijn aandelen te verkopen.

 44. Aflevering 44

  Peter wordt door Laura's toedoen vrijgelaten. Daniël is razend op Rien en confronteert hem met de feiten. Martine besluit het land te verlaten.

 45. Aflevering 45

  Helen probeert Suzanne op andere gedachten te brengen. Tot Riens verbazing stapt Daniël op. Suzanne's vertrek laat Peter niet onberoerd.

 46. Aflevering 46

  Robert besluit zijn oude baan terug te nemen. Janet van Zuylen blijkt over bijzondere kwaliteiten te beschikken. Annettes geheugen lijkt terug te komen.

 47. Aflevering 47

  Annette verkeert in moeilijkheden, maar Helen en Simon geloven haar verhaal niet. Robert trekt weer bij Laura in. Myriam heeft hoge verwachtingen van haar avondje uit.

 48. Aflevering 48

  Helen is wanhopig op zoek naar Annettes schuilplaats. Linda gaat met Rien en zijn vader uit eten, maar het etentje loopt niet zoals Rien gehoopt had.

 49. Aflevering 49

  Linda is razend omdat Rien zijn vader een grove leugen heeft verteld. Suzanne probeert tevergeefs met Peter te praten. Annette praat met Francine over vroeger.

 50. Aflevering 50

  Het diner met Linda laat Hoogendoorn Sr. niet los. Annette krijgt door haar nachtmerries een duidelijk beeld van de moord op Marc.

 51. Aflevering 51

  Francine doet Annette een bekentenis. Hoogendoorn Sr. doet Linda een aanbod. Annette is woedend op Simon en Helen omdat zij haar niet hebben geloofd.

 52. Aflevering 52

  Linda is woedend wanneer ze hoort dat ze is ontslagen en neemt het aanbod van Hoogendoorn Sr. aan. Arnie hoort van zijn vader een gerucht over Linda en Rien.

 53. Aflevering 53

  Annette legt haar ruzie met Helen bij. De relatie tussen Daniël en Laura wordt hechter. Suzanne en Peter zijn vastbesloten met elkaar door te gaan.

 54. Aflevering 54

  Annette reist af naar haar vader. Linda's zwangerschap brengt haar geplande carrière in gevaar. Peter en Suzanne besluiten naar het buitenland te gaan.

 55. Aflevering 55

  Arnie neemt een besluit om Linda te kunnen helpen. Daniël krijgt weer last van zijn gezondheid. Terwijl Suzanne voorbereidingen treft voor het vertrek, krijgt Peter een aanbod dat zijn toekomst radicaal kan veranderen.

 56. Aflevering 56

  Arnie praat met zijn ouders over abortus en is van plan zijn verantwoordelijkheden op zich te nemen. Linda heeft daar echter zo haar eigen ideeën over.

 57. Aflevering 57

  Laura wordt bijna betrapt als ze bij Daniël is. Peter en Suzanne gaan druk aan de slag. Arnie klaagt tegen Peter over zijn ouders.

 58. Aflevering 58

  Linda's abortus houdt de gemoederen bezig. Zowel Rien als Hoogendoorn Sr. worden op de hoogte gebracht van Linda's zwangerschap.

 59. Aflevering 59

  Arnie gaat verbeten door met zijn strijd tegen Linda's beslissing en Simon biedt zijn zus aan een advocaat in te schakelen. Robert verbreekt zijn stilzwijgen.

 60. Aflevering 60

  Suzanne heeft problemen omdat ze steeds geconfronteerd wordt met haar verleden. Rien zegt zijn vader de waarheid. Laura probeert Arnie via Peter te beïnvloeden.

 61. Aflevering 61

  Laura is wanhopig als blijkt dat Arnie vastbesloten is het kind te houden en zelf op te voeden. Rien wekt verbazing alom. Jan is erg enthousiast over de zweefvliegbaan.

 62. Aflevering 62

  Rien en Simon bezoeken Linda, die bij Petra is gaan logeren. Arnie vraagt Helen om raad en hulp. Helen krijgt een telefoontje van Annette.

 63. Aflevering 63

  Simon heeft Linda iets verschrikkelijks te vertellen. Linda's ongeluk raakt Arnie en hij vlucht de stad uit.

 64. Aflevering 64

  Arnie helpt een gewonde man en wordt liefdevol door zijn vrouw in huis opgenomen. Hij is verbaasd over hun houding.

 65. Aflevering 65

  Arnie besluit een paar dagen bij de familie Dalstra te blijven en maakt kennis met hun geheimzinnige dochter Terri. Simon maakt zich zorgen over Linda.

 66. Aflevering 66

  Rien is blij als hij Daniëls plaats kan innemen. Peter gaat op zoek naar de echte eigenaar van de coffeeshop en doet een wonderbaarlijke ontdekking

 67. Aflevering 67

  Nico doet erg geheimzinnig. Appie is erg jaloers op Arnie en daagt hem uit. Peter en Suzanne hebben moeilijkheden in hun relatie.

 68. Aflevering 68

  Peter voelt zich aangeslagen. Simon biedt Annette een baan aan. Frank moedigt Arnie aan meer met Terri om te gaan. Daniël en Suzanne voeren iets in hun schild.

 69. Aflevering 69

  Helens gezondheidstoestand is kritiek. De band tussen de familie Dalstra en Arnie wordt hechter. Linda gaat helemaal op in haar baan als model.

 70. Aflevering 70

  Simon neemt een plaatsvervanger in dienst, Steven Veltkamp. Petra en Jan zijn druk bezig met de verhuizing. Daniël doet Peter een zakelijk voorstel.

 71. Aflevering 71

  Helen wil iets aan Peter schenken, maar deze wil het niet aannemen. Simon vraagt Annette op korte termijn een etentje te organiseren.

 72. Aflevering 72

  Robert geeft Rien meer verantwoordelijkheid, waar hij meteen gebruik van maakt. Dokter van Norden bereidt zich voor op de operatie. Laura heeft zeer verrassend nieuws.

 73. Aflevering 73

  Laura, Robert en Daniël vieren het feestelijke nieuws. Marre maakt zich zorgen over de steeds hechter wordende relatie van Arnie en Terri.

 74. Aflevering 74

  Helen is erg depressief en dokter Van Norden maakt zich zorgen. Linda heeft het moeilijk met haar eerste fotosessie. Annette legt Steven uit waarom ze zo afstandelijk is.

 75. Aflevering 75

  Peters uitbarsting schijnt Helen goed te doen. Daniël en Peter hebben grote toekomstplannen. Rien ontslaat Janet.

 76. Aflevering 76

  Daniël helpt Linda uit een benarde situatie. Steven is op de versiertoer. Rien doet verwoede pogingen om Janet terug te krijgen. Frank doet Arnie een aanbod.

 77. Aflevering 77

  Peter waarschuwt Arnie voor Appies dreigementen. Marre is vastbesloten om Arnie bij zich te houden. Steven opent Annette de ogen.

 78. Aflevering 78

  Helen mag het ziekenhuis verlaten. Appie en Frank hebben een stevige ruzie. David en Annette herstellen hun relatie.

 79. Aflevering 79

  Frank neemt contact op met de familie Alberts om hen in te lichten over Arnies toestand. Annette probeert bescherming te zoeken bij Helen.

 80. Aflevering 80

  Simon en Linda zijn blij met de komst van hun dood gewaande tante. Tante Jeanne houdt echter iets verborgen.

 81. Aflevering 81

  De eerste opdracht voor Peter en Daniël blijkt een zware klus. Simon heeft zijn twijfels over Jeanne. Suzanne doet weer haar intrede en weet Linda en Myriam te interesseren voor een bezoek aan een waarzegster.

 82. Aflevering 82

  Terri bekent haar liefde voor Appie aan Arnie. Robert een Laura krijgen een aanbod. Rien is razend op Robert.

 83. Aflevering 83

  De tweede opdracht voor Peter en Daniël lijkt meer succes te hebben. Laura is blij met Arnies besluit. Robert vraagt Helen om raad over Arnie, die erg stil is.

 84. Aflevering 84

  Myriam is in de ban van de waarzegster. Linda ziet de kans van haar dromen, maar heeft hier wel Rien voor nodig. Helen en Jeanne gooien elkaar ernstige verwijten naar elkaar.

 85. Aflevering 85

  Daniël gaat helemaal op in het pokerspel met zijn gasten. Lily waarschuwt Peter voor haar 'vrienden'. Linda wil haar zin doordrijven.

 86. Aflevering 86

  Het lukt Emile om een baan te krijgen. Robert wordt razend als Arnie hem zijn toekomstplannen vertelt. Daniëls goklust bereikt een dieptepunt.

 87. Aflevering 87

  Peter is woedend op Daniël. Daniël zit in de put en zoekt steun bij Jeanne. Linda is geheel van slag als ze hoort van Riens fiasco.

 88. Aflevering 88

  Robert biedt Rien onverwacht een gouden toekomst aan. Linda reageert haar teleurstelling af op Simon. Rien zit zwaar in de problemen.

 89. Aflevering 89

  Robert verdenkt de boekhouder op het reclamebureau van verduistering. Peter heeft een onverwachte confrontatie met Helen.

 90. Aflevering 90

  Emile's goede bedoelingen worden door de politie verkeerd uitgelegd. Tegen beter weten in geeft Jeanne haar gevoelens voor Daniël toe. Peter voelt zich bedrogen.

 91. Aflevering 91

  Peter waarschuwt Arnie voor zijn vriendschap met Suzanne. Daniël hervat zijn vroegere baan in het opvangcentrum voor weggelopen jongeren.

 92. Aflevering 92

  Rien kan het niet uitstaan dat Janet gepromoveerd is. Robert en Laura zijn bezig met hun voorbereidingen voor hun vertrek naar Amerika.

 93. Aflevering 93

  Myriam kan nog maar net voorkomen dat ze betrapt wordt. Jeanne wordt nerveus en angstig. Simon en Annette kussen elkaar vol hartstocht.

 94. Aflevering 94

  Jeanne neemt Helen in vertrouwen over haar gestoorde ex-man. Daniël biedt Helen een baan aan.

 95. Aflevering 95

  Simon nodigt Annette uit voor een weekendje in een buitenhuis. Peter is woedend als hij erachter komt dat Simon zijn belofte heeft verbroken.

 96. Aflevering 96

  Linda is ervan overtuigd dat alles weer goedkomt tussen haar en Arnie. Janet voelt zich vreselijk schuldig als ze hoort dat Rogier zelfmoord probeerde te plegen.

 97. Aflevering 97

  Janet heeft een gedaanteverwisseling ondergaan en trekt daarmee een hoop aandacht. Jeanne neemt nu ook Simon in vertrouwen.

 98. Aflevering 98

  Myriam is overstuur wanneer ze erachter komt dat de waarzegster met de noorderzon vertrokken is. Linda brengt Suzanne een onverwacht bezoek in het hotel.

 99. Aflevering 99

  Arnie krijgt bezoek van een oude bekende. Jeanne neemt Daniël in vertrouwen. Linda gelooft niet dat er een misverstand bestaat tussen Arnie en Suzanne.

 100. Aflevering 100

  Janet heeft groot succes en zegt Rien de waarheid. Helen heeft genoeg van Myriams aanstellerij. Daniël komt met een oplossing zodat Simon en Annette toch samen een weekend weg kunnen.

 101. Aflevering 101

  Appie is onvermoeibaar als hij een avond gaat stappen. Peter en Helen zijn het niet met elkaar eens en Jan maakt daar gebruik van. Het luxe buitenhuis van Annette en Simon blijkt anders dan verwacht.

 102. Aflevering 102

  Helen neemt, ondanks Peters waarschuwing, Jan in huis. Na een gesprek met Arnie lijkt Rien een nieuwe weg ingeslagen te zijn. Daniël wil Jeanne laten onderduiken.

 103. Aflevering 103

  Jeanne duikt onder in een ander huis om veilig te zijn voor Anton. Linda maakt Arnie duidelijk wat ze voor hem voelt. Appie is gecharmeerd van het nieuwe buurmeisje.

 104. Aflevering 104

  Peter dwingt Jan de waarheid te vertellen. Rien doet verwoede pogingen een klant te imponeren. Het dagje uit met Myriam loopt anders dan iedereen had gepland. Daniël blijkt een grote vergissing te hebben gemaakt.

 105. Aflevering 105

  Myriam is in de wolken over haar ontmoeting met de fotograaf Carpentier en beleeft de avond van haar leven. Jeanne en Daniël worden door Anton onder schot gehouden. Wanneer Annette thuiskomt, staat haar een nare verrassing te wachten.

 106. Aflevering 106

  Simon komt erachter dat hij een grote fout heeft gemaakt. Myriam en Emile zoeken een nieuwe woning. Rien en Linda krijgen een aanbod, maar weten niet hoe ze hierop moeten reageren.

 107. Aflevering 107

  Daniël zweeft op de rand van de dood. Suzanne wordt onaangenaam verrast door iemand uit haar verleden. Simon wil dat Annette bij hem komt wonen.

 108. Aflevering 108

  Annette weet niet wat ze met Simons aanbod moet doen. Linda vertelt Helen over haar gevoelens voor Rien en Arnie. Helen ontvangt een telefoontje van iemand uit haar verleden.

 109. Aflevering 109

  Suzanne vraagt Peter om hulp. Daniël vraagt of Jeanne bij hem komt wonen. Janet maakt gebruik van Emile's uitvinding. Helen ontmoet haar eerste grote liefde, Rolf Huygens, die schokkend nieuws brengt over haar doodgewaande kind.

 110. Aflevering 110

  Helen is razend op Rolf omdat hij zo lang de waarheid verzwegen heeft. Appie bekent zijn ware identiteit tegenover Nicole.

 111. Aflevering 111

  Emile trekt weer bij zijn moeder in. Annette neemt het op voor Simon en zegt Vera Simonis de waarheid. Pietje vertelt Myriam waarom hij is weggelopen. Het is echter de vraag of hij daarbij eerlijk is.

 112. Aflevering 112

  Myriam komt in de problemen. De roddels over Simon nemen toe. Nicole doet Arnie een bekentenis.

 113. Aflevering 113

  Annette kan niet begrijpen waarom Simon zo onverschillig doet. Simons poging om Vera Simonis te helpen wordt door haar man niet in dank afgenomen. Helen doet een beroep op haar advocaat.

 114. Aflevering 114

  Emile doet Arnie een voorstel. Simon wordt razend als hij erachter komt wat Jeanne heeft gedaan. Arnie biedt Suzanne zijn hulp aan. Jeanne weet niet wat ze moet denken wanneer ze onverwacht Simons spreekkamer binnenloopt.

 115. Aflevering 115

  Helen vraagt haar advocaat om Martine Hafkamp op te sporen. Emile legt de ruzie met zijn moeder bij. Jeanne heeft een etentje met uitgever Menno.

 116. Aflevering 116

  Het opvangcentrum blijkt in ernstige geldnood te zitten. Peter luistert een gesprek af tussen Nicole en haar moeder.

 117. Aflevering 117

  Peter probeert Appie de waarheid over Nicole's bedoelingen te vertellen. Terwijl Suzanne op zoek gaat naar haar zusje, brengt Arnie een bezoek aan zijn oom Jef en tante Karin.

 118. Aflevering 118

  Simon krijgt advies van Van Slooten. Helen vraagt Suzanne waar Martine is. Myriam komt eten bij Emile en zijn moeder.

 119. Aflevering 119

  Annette weet niet meer wat ze van Simon moet denken. Arnie hoort dat Helen naar hem op zoek is. Daniël is jaloers op Jeannes vriendschap met Menno.

 120. Aflevering 120

  Emile en Annette duiken de studio in. Linda probeert Annette over te halen om met Simon te gaan praten. Appie wil met Nicole trouwen.

 121. Aflevering 121

  Appie voelt zich door Arnie bedrogen. Rolf gaat op onderzoek uit. Robert komt onverwacht over uit Amerika. Arnie doet een poging om Appie te helpen. Suzanne krijgt een vreselijk ongeluk.

 122. Aflevering 122

  Emile is ervan overtuigd dat Annettes nummer een hit wordt. Robert gaat eten met Janet en komt Daniël tegen.

 123. Aflevering 123

  Linda's bezoek aan Hogendoorn sr. blijkt vruchteloos. Helen en Rolf doen een verrassende ontdekking.

 124. Aflevering 124

  Suzanne mag het ziekenhuis verlaten. Annette vertelt Suzanne dat het uit is tussen haar en Simon. Emile heeft grote ruzie thuis. Jeanne en Annette proberen Simons onschuld te bewijzen. Jef vertelt Robert de waarheid.

 125. Aflevering 125

  Robert vertelt Arnie de waarheid. Helen zit diep in de put en praat erover met Rolf. Vera Simons geeft toe dat ze leugens heeft verspreid. Karin geeft Arnie een brief, geschreven van Laura aan Robert.

 126. Aflevering 126

  Rien probeert een platencontract af te sluiten met Emile. Myriam raakt door Viola's toedoen haar baan kwijt. Rolf heeft een ontmoeting met een geheimzinnig persoon.

 127. Aflevering 127

  Alex doet een boekje open over vroeger. Rien is woedend op Linda omdat zij op eigen houtje zijn vader heeft bezocht. Rolf krijgt eindelijk te horen wie zijn zoon is.

 128. Aflevering 128

  Arnie wil dat Robert en Jef de strijdbijl begraven. Rien weigert Bert de toegang tot de computer. Rien komt in de problemen wanneer Janet, Robert een opname laat horen. Simon kan Annette maar niet vergeten.

 129. Aflevering 129

  Rien denkt dat zijn vader achter de vechtpartij zit. Robert en Jef leggen hun ruzie bij. Martine blijkt een oude foto van Rolf en Helen te bezitten. Rien wil Linda als stand-in voor Annette gebruiken. Rolf probeert van zijn schuldgevoelens af te komen en biedt Peter een gouden toekomst aan.

 130. Aflevering 130

  Helen wil Peter ontmoeten als hij terugkomt van een bezoek aan zijn pleegouders. Rolf bedreigt de afperser met de dood. Martine geeft Helen een foto van haar zoon. Emile is woedend als hij hoort dat zijn moeder niets mankeert.

 131. Aflevering 131

  Rien regelt een interview voor 'The Girl Next Door' met Panorama. De spanningen in huize Kelder lopen hoog op. Alex komt met verrassend nieuws.

 132. Aflevering 132

  Rolf voorziet moeilijkheden nu zijn dochter op Peter verliefd is. Emile weet dat zijn moeder niet meer zal veranderen en neemt afscheid van zijn vrienden.

 133. Aflevering 133

  Er wordt een welkomst- annex afscheidsfeest gegeven in huize Alberts. Annette is jaloers wanneer ze Simon met een ander ziet dansen. Daniël weet Annette en Suzanne te choqueren door met Martine op het feest te verschijnen.

 134. Aflevering 134

  Na het feest probeert Martine het goed te maken met Suzanne. Alex begrijpt maar niet wat haar vader tegen Peter heeft. Rien belooft Robert kapot te maken. Arnie heeft een verrassing voor Robert, die op het punt staat naar Amerika terug te keren. Willem Kelder krijgt een zware tegenslag te verwerken.

 135. Aflevering 135

  Peter hoort dat Alex vertrokken is en reageert verbitterd. Jeanne kan niet kiezen tussen Daniël en haar principes. Simon neemt een drastische beslissing over hem en Annette. Arnie komt te laat op school en maakt geen goede indruk bij zijn lerares. John Alberts, de zoon van Karin en Jef, maakt een verrassende entree in huize Alberts.

 136. Aflevering 136

  John krijgt ruzie met zijn vader en maakt kennis met zijn neef Arnie. Linda bereidt zich voor op haar eerste tv-optreden en merkt dat playbacken erg moeilijk is als de band het laat afweten.

 137. Aflevering 137

  Linda geeft, ondanks de eerdere problemen, toch een spetterend optreden. John mag, totdat hij een nieuwe woning heeft gevonden, bij Helen logeren.

 138. Aflevering 138

  Arnie heeft een conflict met zijn lerares Nederlands, die hem van bedrog beticht. Myriam gaat werken in De Cactus. Daniël vraagt Jeanne ten huwelijk, maar zij heeft andere plannen.

 139. Aflevering 139

  Jeanne kondigt haar huwelijk met Menno aan, maar helemaal zeker van haar zaak is ze niet. Het etentje met Henny lijkt Simon goed gedaan te hebben. Harmsen, de nieuwe buurman van het opvangcentrum, is niet weg te slaan bij Helen.

 140. Aflevering 140

  Tussen Henny en Simon lijkt zich iets moois te ontwikkelen. Helen haalt John over met zijn vader te praten. Het bestaan van het opvangcentrum loopt gevaar. John stelt Myriam voor om samen te gaan wonen. Er blijkt geld te zijn gestolen op Suzannes werk.

 141. Aflevering 141

  Jeannes ontmoeting met Menno's zuster Isabel verloopt niet zo voorspoedig. Arnie en Suzanne speculeren over wie het geld gestolen kan hebben. Annette krijgt een voorschot. Linda wordt tijdens een optreden voor het blok gezet. Jeanne treft Daniël in Martines gezelschap aan.

 142. Aflevering 142

  Jef maakt plannen om een weekend te gaan kamperen met Henny en Simon. Linda's carrière lijkt voorbij te zijn. Arnie biedt Gaby zijn excuses aan. Een nerveuze Jeanne krijgt Menno en Isabel op de koffie. Helen wordt overvallen.

 143. Aflevering 143

  Riens klanten keren hem de rug toe. Een ondoordachte opmerking van Arnie brengt bij Henny een heftige reactie teweeg. Linda's pogingen om er weer bovenop te komen lijken te mislukken. John probeert Suzanne te versieren.

 144. Aflevering 144

  Jeanne zegt Isabel de waarheid en stelt Menno voor een ultimatum. Peter vermoedt dat John iets met de overval op Helen te maken heeft. Myriam heeft hoge verwachtingen van het samenwonen met John.

 145. Aflevering 145

  Peter ontmaskert de dader van de overval op Helen. Annette vindt het moeilijk om Simon te vergeten. John treedt heldhaftig op en is de held van de dag. Een vervelend bericht heeft voor Henny dramatische gevolgen. Martine Hafkamp staat onverwacht op de stoep bij Suzanne en Annette.

 146. Aflevering 146

  De vriendschap tussen de familie Alberts en Gaby wordt steeds hechter. Menno neemt het op voor Jeanne en zet Isabel op haar plaats. Linda komt nergens meer aan de bak en rekent af met haar mislukte relatie.

 147. Aflevering 147

  Johns afspraakje met Annette loopt niet bepaald zoals hij gedacht had. Rien probeert met Linda te praten, maar zij is onverbiddelijk. Karin kan maar niet begrijpen dat Myriam zich zo door John laat behandelen.

 148. Aflevering 148

  Peter lijkt toch nog geïnteresseerd te zijn in Suzanne. Rien is erg in de war vanwege Linda's afwijzing en zoekt steun bij Peter. Linda gaat een zakelijke binding aan met Rien. Daniël vertelt Jeanne dat hij niet op haar bruiloft zal komen.

 149. Aflevering 149

  De vriendschap tussen Daniël en Mickey groeit. Myriam is druk bezig met de verhuizing, maar hoeft niet op Johns hulp te rekenen. Arnies interesse in zijn lerares neemt grotere vormen aan. Laura heeft goed nieuws voor de familie.

 150. Aflevering 150

  John heeft problemen met de politie en Jef is razend. Annette en Myriam smeden een plannetje om John een lesje te leren. De Swaan werkt zich in de nesten.

 151. Aflevering 151

  Annette is woedend op Simon omdat hij haar baan aan Henny heeft beloofd. Myriam en Arnie smeden een plannetje om Peter en Suzanne dichter tot elkaar te brengen.

 152. Aflevering 152

  Karin en Jef willen dat John weer bij hun intrekt. Arnie is zeer onder de indruk van Gaby. Annette krijgt een nieuwe baan. Menno heeft zeer goed nieuws voor Helen.

 153. Aflevering 153

  Mickey raakt helemaal idolaat van Harmsens nichtje Nancy. Martine krijgt een vreemd telefoontje en ze weet niet wat ze daarmee aanmoet.

 154. Aflevering 154

  Henny gaat voor Simon werken. John heeft genoeg van Myriam en wil weg. De vriendschap van Peter en Suzanne krijgt een dieptepunt. Arnie vermoedt dat Jef vreemdgaat. Martine heeft slecht nieuws voor Suzanne.

 155. Aflevering 155

  Martine probeert Suzanne over te halen het land te verlaten. Harmsen is woedend omdat Nancy en Mickey elkaar blijven ontmoeten. Simon vertelt Henny de uitslag.

 156. Aflevering 156

  Martine brengt Jeanne een bezoek. Myriam zet John op zijn plaats. Arnie confronteert Jef met zijn vermoedens, maar merkt niet dat Karin alles hoort. De hartstocht tussen Annette en Simon laait weer op.

 157. Aflevering 157

  Myriam doet haar best om de relatie tussen Mickey en Nancy in stand te houden. Helen krijgt de schrik van haar leven.

 158. Aflevering 158

  Rien doet zijn best om journalisten bij de bruiloft uit te nodigen. De Bruin zet nu zijn zinnen op Annette. Terwijl Menno bij het stadhuis op zijn bruid wacht, krijgt Daniël onverwacht bezoek.

 159. Aflevering 159

  Menno voelt zich vernederd omdat Jeanne hem in de steek gelaten heeft. Mickey en Nancy maken toekomstplannen, hetgeen veel weerstand oproept. Helen neemt Karin in vertrouwen. Dammie loopt weg. De Bruin biedt Annette Suzannes kamer aan nu zij avonddiensten gaat draaien.

 160. Aflevering 160

  Linda probeert een goede indruk te maken op een schrijver. Jef vertelt Arnie de waarheid. Menno en Daniël leggen hun ruzie bij.

 161. Aflevering 161

  Helen heeft een tweede ontmoeting met David, die ook schrijver wil worden. Gaby vermoedt dat Arnie iets voor haar voelt en confronteert hem hiermee.

 162. Aflevering 162

  John heeft een verschrikkelijke ruzie met Myriam. Helen heeft een zeer emotioneel gesprek met David. Arnie voelt zich totaal afgewezen en krijgt bezoek van Gaby. David is niet wie hij zegt te zijn.

 163. Aflevering 163

  Het valt Karin op dat Arnie iets dwarszit. Linda zit in de put en zoekt steun bij haar broer. Peter stelt David voor aan zijn vrienden. Simon krijgt een grote schok te verwerken.

 164. Aflevering 164

  Simon en Linda hebben een knallende ruzie. Martine heeft een plan bedacht om de moordenaar te ontmaskeren. Henny en Dammie krijgen goed nieuws te horen. Annette krijgt het ware karakter van De Bruin te zien.

 165. Aflevering 165

  Zal Annette nog op tijd gered worden? Henny krijgt een nieuwe baan aangeboden, maar zal hiervoor wel moeten verhuizen.

 166. Aflevering 166

  Myriam zet alles op alles om bij John op te vallen. David begeeft zich op gevaarlijk terrein.

 167. Aflevering 167

  Martine en David smeden snode plannetjes. Linda wil niet alleen privé, maar nu ook zakelijk niets meer met Rien te maken hebben. De kampeertocht van Simon, Arnie, Jef en John leidt tot conflicten.

 168. Aflevering 168

  Myriam stort zich op een cursus die haar meer vertrouwen moet geven. Rien gaat, met Daniëls hulp, een nieuwe zaak opzetten. De kampeertocht dreigt slecht af te lopen wanneer Simon wordt vermist.

 169. Aflevering 169

  Het komt tot een uitbarsting tussen Jeanne en Linda. David speelt met Helens moederlijke gevoelens. Annette ontkent Simons vermissing en alleen zij is ervan overtuigd dat hij terugkomt.

 170. Aflevering 170

  Het wordt steeds duidelijker dat Simon niet meer te vinden is. Iedereen heeft verdriet, alleen Annette en Daniël blijven er kalm onder. Riens pogingen om er weer bovenop te komen worden gedwarsboomd door zijn vader. Het komt tot een confrontatie tussen Linda en John.

 171. Aflevering 171

  Linda's beschuldigingen van dat er opzet van John in het spel is bij Simons vermissing, leidt tot ruzie tussen de familie Alberts en de familie Dekker. Annette houdt het hoofd koel. Arnie raakt verstrikt in zijn gevoelens voor Gaby.

 172. Aflevering 172

  Linda houdt vol in haar beschuldigingen tegen John en Jef neemt het voor hem op. Gaby en Arnie geven toe aan hun gevoelens voor elkaar en laten dat ook naar buiten toe merken.

 173. Aflevering 173

  De politie staakt het zoeken naar Simon. Arnie en Gaby volgen hun eigen weg, geheel tegen de wens van Karin en Jef in. David pakt Helen in en mag nu bij haar komen wonen. Linda wijst Hogendoorn sr. resoluut af.

 174. Aflevering 174

  Helen en Peter verschillen van mening over Katriens opvattingen. Hogendoorn sr. bedreigt Martine in verband met Davids rol. De politie onderzoekt de beschuldigingen tegen John over Simons verdwijning. David gelooft te veel in zijn eigen rol en begaat een grote vergissing.

 175. Aflevering 175

  Jef wil een advocaat inschakelen ter Johns verdediging. Myriam zet Linda op haar plaats en kiest onvoorwaardelijk partij voor John. David vernietigt bewijsmateriaal over het verleden van Peter. Hogendoorn sr. doet Linda een aantrekkelijk voorstel. Tijdens de rock'n'roll-wedstrijd beseft Annette plotseling dat Simon niet meer terug zal komen.

 176. Aflevering 176

  De verhouding tussen Arnie en Gaby wordt steeds hechter. Myriam wint met John de rock'n'roll-wedstrijd, maar het levert haar niet op wat ze zou willen. Annette is vreselijk ongelukkig over Simons dood, maar of dat terecht is?

 177. Aflevering 177

  Mickey verstopt zich voor Daniël en Harmsen. Simon is door de klap van het ongeluk zijn geheugen kwijt, maar hij heeft onderdak gevonden op een woonboot. Nancy zegt de verhouding per brief op, tot grote woede van Mickey. Peter vergist zich bijna weer in Suzannes gedrag.

 178. Aflevering 178

  Rien en Linda sluiten onverwacht weer vrede. Annette is geheel van de kaart en loopt weg. Het lijkt erop dat Linda samenspant met Hogendoorn sr. John komt in een benarde situatie terecht wanneer hij Annette verdedigt.

 179. Aflevering 179

  Annette is door het moedige gedrag van John weer veilig thuis. De misverstanden tussen Arnie en Gaby stapelen zich op. John lijkt aardiger dan menigeen dacht, maar toch vertrouwen Karin en Jef het niet helemaal. Arnie doet Gaby een vergaand voorstel.

 180. Aflevering 180

  Arnie drijft de zaak met Gaby op de spits. Het lijkt erop dat Rien en Linda zich weer verzoenen, maar Hogendoorn sr. blijft een belangrijke rol spelen. David papt het aan met Peter. Huib doet een poging om het geheugen van Simon te testen.

 181. Aflevering 181

  Annette zoekt werk bij een koeriersdienst. Joke Nieuwkoop, de eigenaresse van de woonboot, maakt bezwaren tegen Simons verblijf. Een teleurgestelde Mickey wil op eigen benen staan.

 182. Aflevering 182

  David kan Helen niet overtuigen van zijn talenten. Annette geeft Rien een lift, met ogenschijnlijk zeer ernstige gevolgen. Gaby ziet zich gedwongen een besluit te nemen over haar relatie met Arnie.

 183. Aflevering 183

  Daniël wantrouwt het ongeluk van Rien. Arnie gaat teleurgesteld weer thuis wonen. John ontfermt zich over Mickey. Jef verneemt de gevolgen van zijn uitbarsting tegen Hogendoorn sr. Rien, genietend van de aandacht die hij krijgt, wil Annette aansprakelijk laten stellen voor het ongeluk.

 184. Aflevering 184

  Arnie gaat naar een feestje van John en een aantal vriendinnen. David gaat door met het maken van snode plannen. Peter en Suzanne maken vakantieplannen. Er is een vreselijk ongeluk gebeurd in huize Helmink. Rien staat erop dat Linda hem verzorgd.

 185. Aflevering 185

  Na een anonieme brief gaan Annette en Arnie verhaal halen bij Rien. Mickey heeft een ontmoeting met Nancy, die van huis weggelopen is. Advocaat Van Houten heeft goed nieuws voor Jef.

 186. Aflevering 186

  Peter is zo goed als genezen weer thuis. Linda neemt, gedwongen door Hogendoorn sr. afscheid van Rien en vertrekt naar Amerika. Simon knapt wat op en mag op Jokes woonboot blijven.

 187. Aflevering 187

  Arnie en Annette vieren de overwinning op Rien. Het ongeluk met Helens broodrooster blijft de gemoederen bezighouden. Davids plannen met Helen nemen een onverwachte wending.

 188. Aflevering 188

  Arnie doet diverse pogingen om in het reine te komen met Annette. Karin voelt zich door iedereen verkeerd behandeld. Jef sluit vriendschap met Frits van Houten. John komt thuis met zeer verrassend nieuws.

 189. Aflevering 189

  Jef en Karin zijn furieus op John, vanwege zijn toekomstplannen. Arnie en Annette sluiten vrede. Myriam speelt vol trots mee aan Johns spel. Mickey's vertrouwen in Suzanne wordt geschonden. Arnie verslaapt zich op de dag van zijn examen.

 190. Aflevering 190

  Joke twijfelt niet langer aan Simons geheugenverlies. Nancy neemt contact op met Mickey. Jeanne probeert achter Linda's verblijfplaats te komen. Harmsen is totaal ondersteboven, nu hij weet waar Nancy in dienst is.

 191. Aflevering 191

  De plannen van John en Myriam veroorzaken grote onrust. Rien sluit vriendschap met Frits van Houten. Joke voelt zich schuldig over het feit dat zij en Simon samen de nacht doorgebracht hebben.

 192. Aflevering 192

  John ziet mogelijkheden om via Rien aan geld te komen. Angela Nieuwkoop, het zusje van Joke, blijkt erg geïnteresseerd te zijn in Simon. Peter steekt zich in de schulden om voor Suzanne een cadeautje te kunnen kopen. Myriam treedt op tegen John en Rien.

 193. Aflevering 193

  Daniël blijkt Joke Nieuwkoop te kennen. Peter heeft er genoeg van zich met andermans problemen bezig te houden. Suzanne zit in tweestrijd over het aannemen van Peters dure cadeau. Helen neemt geen blad voor de mond en eist dat Arnie doorzet.

 194. Aflevering 194

  Johns motieven voor zijn huwelijk met Myriam blijken met geld te maken te hebben. Rien wil iedereen laten zien dat hij er weer bovenop is. Myriam laat er geen gras over groeien en confronteert John met haar vermoedens.

 195. Aflevering 195

  Tot opluchting van velen, maar tot verdriet van Myriam, gaan de huwelijksplannen niet door. Daniël zet een nieuw opvangcentrum op in de provincie. Karin en Jef krijgen een verontrustend telefoontje over John. Peter is het niet eens met de manier waarop Jef John behandelt en kan zich niet inhouden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Jordy

Jordy

 • 22566 berichten
 • 2943 stemmen

heb wat informatie toegevoegd, voor aflevering 101-195 ontbreekt alleen nog plot+uitzenddatum


avatar van brawljeff

brawljeff

 • 2397 berichten
 • 2679 stemmen

Jordy schreef:

heb wat informatie toegevoegd, voor aflevering 101-195 ontbreekt alleen nog plot+uitzenddatum

Zal zo eens een poging doen om het aan te vullen


avatar van Jordy

Jordy

 • 22566 berichten
 • 2943 stemmen

alleen de plotomschrijvingen nog


avatar van brawljeff

brawljeff

 • 2397 berichten
 • 2679 stemmen

Jordy schreef:

alleen de plotomschrijvingen nog

Done! Op naar seizoen 2.


avatar van Jordy

Jordy

 • 22566 berichten
 • 2943 stemmen

brawljeff schreef:

(quote)

Done! Op naar seizoen 2.


avatar van Petey_mm

Petey_mm

 • 39 berichten
 • 0 stemmen

Waardeloze serie. Het is er in de loop der jaren ook nooit beter op geworden, hoewel dat wel wordt beweerd. Isa Hoes, Helen Helmink, Martine Hafkamp, Arnie en al die andere mallotige figuren; bordkartonnen personages in decors gemaakt van bordkarton. Ok, de decors zijn inmiddels aangepast, maar de rest van de serie is nog net zo beroerd als in het begin. Dat mensen hier verslaafd aan kunnen raken is al helemaal niet te bevatten.avatar van DjFrankie

DjFrankie

 • 2209 berichten
 • 2313 stemmen

Natuurlijk heb ik deze gezien, maar hierna ook afgehaakt.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.

Meer seizoenen

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,28 (18)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 2

1991

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,75 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 3

1992

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,75 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 4

1993

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,7 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 5

1994

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,56 (8)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 6

1995

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,39 (9)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 7

1996

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,17 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 8

1997

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,5 (8)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 9

1998

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,67 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 10

1999

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,1 (5)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 11

2000

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,1 (5)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 12

2001

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,92 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 13

2002

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,92 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 14

2003

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,14 (7)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 15

2004

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 16

2005

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 17

2006

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 18

2007

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 19

2008

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 20

2009

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,83 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 21

2010

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 22

2011

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,9 (5)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 23

2012

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,13 (4)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 24

2013

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,36 (7)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 25

2014

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,19 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 26

2015

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,8 (5)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 27

2016

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,71 (7)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 28

2017

6 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
1 (2)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 29

2018

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
0,7 (5)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 30

2019

Geen reacties